Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:16, Did:0, useCase: 3

"Baltkom" translētajos kanālos NBA un NHL spēļu tiešraides

Jānis Celmiņš

"Baltkom" translētajos kanālos NBA un NHL spēļu tiešraides
Raitis Ivanāns
Foto: Canadian Press/Scanpix

NBA un NHL regulārā sezona jau ir otrajā pusē, un cīņas par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs kļūst arvien spraigākas. Šonedēļ "Baltkom" translētajos kanālos "NBA TV" un "ESPN America" būs iespēja tiešraidē vērot vairākas aizraujošas basketbola un hokeja spēles, tai skaitā arī Raita Ivanāna pārstāvētās komandas Losandželosas "Kings" spēli pret "Ducks".

Trešdien plkst. 3.00 kanālā "NBA TV" būs iespēja noskatīties spēli starp Oklahomsitijas "Thunder" un Atlantas "Hawks". "Thunder" ļoti sīvi ar "Hornets" un "Grizzlies" cīnās par 8. vietu Rietumu konferencē. Šobrīd gan "Thunder" atrodas 9. vietā. Savukārt "Hawks" turpina spēlēt pārliecinoši, ieņemot 3. vietu Austrumu konferencē, atpaliekot no "Magic" un "Cavaliers".

Ceturtdien plkst. 4.00 varēs vērot spēli starp Jūtas "Jazz" un Portlendas "Trail Blazers". "Jazz" Rietumu konferencē ieņem 4. vietu, bet "Trail Blazers" – 6. vietu. Lai arī abas komandas atrodas astotniekā, kas garantē tiesības spēlē izslēgšanas spēlēs, tomēr tās vēl pilnībā par to nevar būt drošas, jo Rietumu konferencē cīņa par iekļūšanu play-off solās būt spraiga līdz pat regulārās sezonas beigām.

Sestdien plkst. 2.30 varēs redzēt spēli starp Ņujorkas "Knicks" un Milvoki "Bucks". Abas komandas Austrumu konferences turnīra tabulā atrodas līdzās – "Bucks" ieņem 9. vietu, bet "Knicks" – 10. vietu. Līdz kārotajam astotniekam abas komandas šķir vairākas uzvaras, tomēr tās vēl pilnībā nav zaudējušas cerību iekļūt play-off, tādēļ spēlē būs ļoti spraiga un principiāla.

Svētdien plkst. 4.00 varēs vērot spēli starp Jūtas "Jazz" un Denveras "Nuggets". Šajā spēlē savā starpā tiksies Rietumu konferences Top 4 komandas. "Nuggets" atrodas pārliecinošā 2. vietā, bet Jazz par savu 4. vietu nevar būt visai droša, jo tai uz papēžiem min trīs konkurentes.

Tikmēr "ESPN America" turpina NHL regulārās sezonas spēles, un šo trešdien plkst. 2.00. varēs vērot spēli starp Bostonas "Bruins" un Vašingtonas "Capitals". "Bruins" ir izkritusi no astotnieka Austrumu konferencē, jo vairākas pēdējās spēles aizvadījusi ne visai veiksmīgi. Savukārt "Capitals" pēdējās spēles aizvadījusi ļoti pārliecinoši, un tā ieņem 1. vietu Austrumu konferencē un par 1 punktu atpaliek no visas līgas līdervienības "Sharks".

Plkst. 5.30 varēs redzēt spēli starp Sanhosē "Sharks" un Detroitas "Red Wings". "Sharks" ir visas līgas vadošā komanda, un tā noteikti to vēlēsies apliecināt arī šajā spēlē. Savukārt "Red Wings" katra spēle ir ļoti svarīga, jo, lai arī tā šobrīd atrodas 8. vietā Rietumu konferencē, par iekļūšanu play-off tai būs vēl pamatīgi jāpacīnās.

Piektdien plkst. 2.00 varēs vērot spēli starp Bostonas "Bruins" un Monreālas "Canadiens". Abas komandas šobrīd ir ārpus play-off zonas, taču tām ir visas iespējas savas pozīcijas uzlabot. "Bruins" šobrīd ieņem 11. vietu, bet "Canadiens" 11. vietu Austrumu konferencē.

Plkst. 5.30 varēs redzēt Losandželosas "Kings" spēli ar Anaheimas "Ducks". "Kings" ir lieliski aizvadījusi pēdējās spēles un pakāpusies uz 5. vietu Rietumu konferencē. Arī Ducks pakāpeniski uzlabo savas pozīcijas un šobrīd ieņem 11. vietu Rietumu konferencē, pavisam nedaudz atpaliekot no 8. vietā esošās "Red Wings". R. Ivanāns šosezon aizvadījis 49 spēles un rezultivitātes punktus nav guvis.

Sestdien plkst. 2.00 varēs vērot Vašingtonas "Capitals" spēli pret Atlantas "Thrashers". Šī spēle solās būt ļoti interesanta, jo savā starpā tiksies divas Krievijas hokeja superzvaigznes un vieni no rezultatīvākajiem NHL hokejistiem Aleksandrs Ovečkins un Iļja Kovaļčuks.

Plkst. 4.30 varēs redzēt spēli starp Čikāgas "Blackhawks" un Fīniksas "Coyotes". Abas komandas ir vienas no vadošajām vienībām Rietumu konferencē, kas sola aizraujošu cīņu. "Blackhawks" šobrīd ieņem 2. vietu, bet "Coyotes" – 4. vietu.

Svētdien plkst. 2.00 varēs vērot Toronto "Maple Leafs" spēli pret Otavas "Senators". Šī sezona "Maple Leafs" ir pagalam neveiksmīga – tā ir viena no līgas vājākajām vienībām. Savukārt Senators pēc sava līdera Daniela Alfredsona atgriešanās ierindā rāda atzīstamu sniegumu un šobrīd ieņem 5. vietu Austrumu konferencē.

Plkst. 5.00 būs iespēja noskatīties spēli starp Kolorado "Avalanche" un Edmontonas "Oilers". "Oilers" ir visas līgas vājākā vienībā, un "Avalanche", kas ieņem 6. vietu Rietumu konferencē, šķiet, nevajadzētu rasties problēmām, lai uzvarētu to savās mājās.

Informāciju sagatavoja:
Lauris Kļaviņš,
Baltkom preses sekretārs

     [+] [-]

, 2010-02-02 14:50, pirms 14 gadiem
Let's go Caps! atkal negulēta nakts..