Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:361, Did:0, useCase: 3

Slēpojums "Baiļu apļi 2010" aicina!

Sportlat balva
Sportlat balva

Jau šajā svētdienā startēs viens no tradicionālajiem slēpojumiem Valmieras pusē - “Baiļu apļi 2010”.

Sniegoto distanču garumi būs piemēroti gan tiem, kuriem distanču slēpošana katru ziemu ir kā dzīvesveids, gan tiem, kuri negrib sēdēt mājās un vēlas izmantot lielisko sniega klājumu aktīvai atpūtai un savam priekam.

Atkarībā no vecuma grupas, Baiļu kalna slēpojuma trasēs tiek piedāvāts veikt 7,2 km vai 13,4 km. Pašiem jaunākajiem (2000. gadā dzimušajiem un jaunāki) būs iespēja spēkus izmēģināt speciālā, aptuveni 1 km garā trasītē.

Bez tam, lai patīkamā atmiņā paliktu šajā dienā uz slēpēm paveiktais, visi finišējušie dalībnieki saņems “Baiļu apļu 2010” suvenīrus. Papildus tam ir sarūpētas arī 20 pārsteiguma balvas, un, protams, tiks apbalvoti un sumināti katras vecuma grupas pirmo 3 vietu ieguvēji.

Dalībnieku ievērībai - Distancē pavadītais laiks tiks mērīts izmantojot ChampinonChip elektronisko sistēmu, kura tiks nodrošināta sadarbībā ar kompāniju “SPORTLAT”.

Katrs dalībnieks, sacensību dienā saņems čipu, kurš jāpiestiprina pie dalībnieka kājas potītes rajonā vai pie apaviem. Izsniegto čipu atļauts lietot tikai tam konkrētajam dalībniekam, kuram tas paredzēts, un tikai tajā distancē, kurā tas pieteikts. Čipa apmaiņas, vai nepareizas distances veikšanas gadījumā, dalībnieks protokolā var palikt bez rezultāta un ieņemtās vietas.

Esam pārliecināti, ka svētdien, dodoties uz Baiļu kalna distanču slēpošanas trasi, lieliski pavadīsiet laiku, satiksiet domu biedrus un izbaudīsiet gandarījumu par paveikto sniegotajā distancē.

Aplūkot slēpojuma nolikumu un pieteikties varat šeit pat, SPORTLAT mājas lapā, sacensību kalendārā atverot “Baiļu apļi 2010” attiecīgās sadaļas.