Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:361, Did:0, useCase: 3

Sportlat Valmieras maratons 2010 pirmā oficiālā prezentacija

Sportlat balva
Sportlat balva

Pagājušajā nedēļā notika pirmā oficialā prezentācija par SPORTLAT VALMIERAS MARATONU 2010, kuram starts tiks dots šī gada 19. septembrī. Prezentācijā uzstājās VALMIERAS MARATONA atjaunošanas idejas autors Vilnis Priedītis, galvenais maratona organizators un koordinators Ģirts Priedītis, kā arī SPORTLAT vadītājs Gundars Upenieks.

Atklājot prezentāciju, Vilnis Priedītis skaidroja: „Kopš atjaunošanas šogad Valmieras maratons norināsies jau ceturto reizi. Mūsu galvenais mērķis ir veicināt pasākuma popularitāti visas Latvijas mērogā. Viens no soļiem, lai tuvotos izvirzītajam mērķim, ir jau veikts – apvienošanās ar ilggadējo sporta sacensību organizatoru SPORTLAT un iekļaujot to VALMIERAS MARATONA nosaukumā. Esmu pārliecināts, ka tas pozitīvi ietekmēs VALMIERAS MARATONA tēlu sabiedrībā. Šogad tiek plānotas dažādas izmaiņas un uzlabojumi, piemēram, jauna mājas lapa ar īpašu rezultātu apkopšanas un uzskaites sitēmu. Par turpmākajām aktualiātēm aicinu sekot līdzi valmieras-maratons.lv ”

Savukārt Ģirts Priedītis prezentēja šī gada distances un SPORTLAT VALMIERAS MARATONA 2010 jauno skriešanas trasi: „Dalībniekiem tiks piedāvādas dažādas distances – maratons 42, 195 km, pusmaratons 21, 097 km; satelītskrējiens 6,1 km, nūjošanas pārgājieni, kā arī bērnu skrējieni. Kā katru gadu, tiek gatavotas bērnu trases, šogad trīs dažādām vecuma grupām. Satelītskrējiena trase ir izveidota nedaudz garāka nekā iepriekš – 6,1 km. Savukārt būtiskākās izmaiņas ir pusmaratona un maratona distanēm, kuras virzās pa jaunu trasi – pusmaratonam viens aplis, maratonam divi apļi. Starta un un finiša zona ir izveidota vienā vietā, un nemainīgi tā būs Valmieras pilsētas centrā. Ģirts Priedītis atzina, ka šogad trase reljefa ziņā būs mazliet vieglāka, kas dalībniekiem dos iespēju uzlabot savus rezultātus. Turklāt atšķirībā no citiem gadiem, katrs finišējošais dalībnieks, jebkurā distancē saņems SPORTLAT VALMIERAS MARATONA 2010 piemiņas medaļu un diplomu.”

SPORTLAT vadītājs Gundars Upenieks atzina: „Sportlat iekļaušana VALMIERAS MARATONA nosaukumā, ir mums uzlikusi lielāku atbildību par pasākuma organizēšanas kvalitāti, ko protams, arī tieksimies realizēt. Es kā ilgadējs sportists esmu piedalījies dažādās sacensībās un sporta pasākumos, tajos iegūto pieredzi noteikti izmantošu, lai SPORTLAT VALMIERAS MARATONA 2010 veicinātu augstāku līmeni, nodrošinātu profesionālu servisu, patīkamu atmosfēru ikvienam pasākuma dalībniekam un līdzjutējam.”

Sportlat Valmieras maratons 2010 norināsies šī gada 19. septembrī, Valmierā. Nolikums un pieteikšanās valmieras-maratons.lv un sportlat.lv

     [+] [-]

, 2010-05-25 11:02, pirms 14 gadiem
balvu fonds gan iet pat biksi uz leju