Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:361, Did:0, useCase: 3

Hanzas maiznīca kļūst par "Valmieras maratons 2009" galveno atbalstītāju

Sportlat balva
Sportlat balva

Šodien, 20. augustā, ''Valmieras maratons 2009'' galvenais organizators Sporta klubs ''SportLat'' un AS ''Hanzas maiznīcas'' parakstīja sadarbības līgumu ''Valmieras maratons'' 2009 atbalstam.

Parakstītais līgums paredz, ka AS ''Hanzas maiznīcas'' kļūst par galveno atbalstītāju lielākajam rudens sporta pasākumam - ''Valmieras maratons 2009'', kas norisināsies 27. septembrī.

''Mēs esam priecīgi pirmo gadu kļūt par Valmieras maratona atbalstītāju, jo Hanzas maiznīcas mērķis ir veselīga uztura un aktīva dzīvesveida popularizēšana un atbalstīšana,'' saka Edijs Vegners Hanzas maiznīcas tirdzniecības un mārketinga direktors. ''Aicinām visus skriet gribētājus, ne tikai no Vidzemes, bet arī no pārējiem Latvijas novadiem septembra pēdējā svētdienā doties uz Valmieru un piedalīties kopīgā maratona skrējienā!”

''Valmieras maratons 2009” galvenais organizators Ģirts Priedītis pateicās Hanzas maiznīcai par atbalstu un piebilda, ka: ”Līguma noslēgšana liecina par Valmieras maratona augsto novērtējumu no Hanzas maiznīcas puses, kā arī par ticību sporta attīstībai un panākumiem. Esam gandarīti, ka ar Hanzas maiznīcas atbalstu mums ir iespēja veicināt ''Valmieras maratons 2009'' attīstību ilgtermiņa perspektīvā un radīt labvēlīgus apstākļus sabiedrības sportiskām aktivitātēm.''

  -3 [+] [-]

, 2009-08-20 16:42, pirms 15 gadiem
vnk veco maizi nav kur likt,skrējējiem iedos paēst