Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:361, Did:0, useCase: 3

Ivo Lakučs aicina uz kopīgo treniņu

Sportlat balva
Sportlat balva

Ivo Lakučs aicina uz kopīgo treniņu
Ceturtdien, 17.septembrī, plkst. 18.00 pie Valmieras pašvaldības ēkas, kopīgais treniņs pirms "Valmieras maratona 2009"

Ceturtdien, 17.septembrī, plkst. 18.00 pie Valmieras pašvaldības ēkas, „Valmieras maratona 2009” patrons Ivo Lakučs aicina valmieriešus, Valmieras viesus un aktīva dzīvesveida piekritējus uz kopīgo treniņu pirms Valmieras maratona 2009, kas norisināsies 27. septembrī.

Kopīgā treniņa norises apraksts:
17. septembrī visus treniņa dalībniekus un mediju pārstāvjus sagaidīs Valmieras maratona 2009 patrons Ivo Lakučs, Valmieras maratona galvenais organizators Ģirts Priedītis, Valmieras pašvaldības domes priekšsēdētājs Inesis Boķis un Valmieras maratona sponsora Nordea bankas Valmieras filiāles vadītāja Una Bergsone.

Tie uzstāsies ar ievadrunām par gaidāmo Valmieras maratonu 2009, pēc tam dalībniekiem un mediju pārstāvjiem tiks dota iespēja uzdod sev interesējošos jautājumus par pasākumu, tā norisi, un citus aktuālus jautājumiem par sporta dzīvi.

Pēc informatīvā ievada, Ivo Lakučs, Ģirts Priedītis, Inesis Boķis un Una Bergsone aicinās visus treniņa dalībniekus iesildīties veicot dažādus vingrinājumus un tad doties kopīgā skrējienā pa Valmieras meža takām. Treniņa trases garums būs aptuveni 3km.

Savukārt pēc skrējiena atgriežoties atpakaļ pie Valmieras pašvaldības ēkas, visiem dalībniekiem tiks pasniegti enerģijas dzērieni ROCK STAR.

Aicinām būt aktīviem un ierasties uz kopīgo treniņu pirms „Valmieras maratona 2009!”

  -1 [+] [-]

, 2009-09-15 18:37, pirms 15 gadiem
Zinot Ivo, domāju ka tāda iedzeršana vien būs ! ';