Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:361, Did:0, useCase: 3

„Piedzīvojumu Parka” pirmais velobrauciens un triatlons jau šonedēļ

Sportlat balva
Sportlat balva

Veselu nedēļas nogali jebkuram aktīva dzīvesveida piekritējam būs iespēja izaicināt sevi aizraujošās sacensībās Ventspilī "Piedzīvojumu Parkā" – 14. augustā Tautas velobraucienā, bet 15. augustā MTB triatlonā.

Sacensībās meistarības klasēs piedalīsies pieredzējuši sportisti, kuriem būs iespēja krāt reitinga punktus un cīnīties par vietām sacensību seriālā „SportLat Balva 2010”. Bet jebkurš aktīvā dzīvesveida piekritējs tiek aicināts gūt prieku un sportisko gandarījumu piedaloties veselības klasēs. Īpaši gaidīti tiek mūsu nākotnes čempioni - bērni līdz 10 gadiem, kuriem būs sagatavotas vecumam atbilstošas simboliskas bērnu distances.

Sacensību dalībnieki, kuri ieradīsies no citām pilsētām un vēlas satikt savus cīņas biedrus, tiek aicināti apmesties kempingā „Raganas Slota” (telšu vietas pie upes Venta (2 Ls/pers.) apm. 6 km no "Piedzīvojumu Parka ", pieteikties pie Bruno t. 29255061 atsaucoties uz sacensībām).
Vai arī skatīties vēl brīvās vietās "Piejūras Kempingā".

Tiek organizēts dalībnieku un līdzjutēju autobuss no Rīgas. Cena 6 Ls turp/atpakaļ. Pietiekšanās šeit:
14. augusta reiss
15. augusta reiss

Sacensību dienā dalībniekiem:
♦ 25 % atlaide atpūtai „Piedzīvojumu parkā”
♦ 25 % atlaide atpūtai „Pludmales akvaparkā”
♦ 10% atlaide "Stender’s Pica" jebkurai picai (diam. 28 un 50 cm)
♦ Veikala „Fans” veloserviss
♦ "Breathe Righ" deguna plāksteri vieglākai elpošanai
♦ Dzirdināšana distancēs
♦ Sātīga auzu pārslu putra

"SportLat" izbraukuma tirdzniecībā būs iespēja iegādāties sporta apģērbu, apavus, aksesuārus un pārtiku par draudzīgākām cenām.

SACENSĪBU PROGRAMMA

► VELOBRAUCIENS sestdien, 14. augustā
Bērnu velobrauciens – simboliskas bērnu vecumam atbilstošas velobraukšanas distances.
Veselības un meistarības klasēm riteņbraukšana pa asfaltu un meža ceļiem bijušās raķešu bāzes teritorijā. Viena apļa garums ir 13,2 km. Distance meistarības klasei būs 1-3 apļi atkarībā no vecuma grupas, bet veselības klasei 1-2 apļi pēc izvēles. Starts tiks dots un finišs būs „Piedzīvojumu parkā”.

10:00 - 12:20 Dalībnieku ierašanās, reģistrācija, distances apskate un iesildīšanās
11:45 STARTS bērnu grupām
12:30 STARTS V20 → V50
12:35 STARTS V12 → V16; V60; S12 → S50
~ 14:30 APBALVOŠANA

Piesakies šeit!
Nolikums un citas aktualitātes šeit!

► MTB TRIATLONS svētdien, 15. augustā
Bērnu stilizētais triatlons – simboliskas bērnu vecumam atbilstošas velobraukšanas un skriešanas distances (starts un trase "Piedzīvojumu Parka" teritorijā!!!).
Veselības un meistarības klasēm starts, sporta inventāra maiņas zona un finišs atradīsies dažādās vietās – starts Zilā karoga pludmalē, peldēšana jūrā paralēli krastam, riteņbraukšana pa asfaltu un meža ceļiem bijušās raķešu bāzes teritorijā un skriešana pa „Piedzīvojumu parka” takām. Distances garums meistarības klasei ir 0,45 km + 12,7 km + 4 km vai 0,3 km + 12,7 km + 2 km (atkarībā no vecuma grupas), bet veselības klasei 0,3 km + 12,7 km + 2 km.

10:00 - 12:20 Dalībnieku ierašanās, reģistrācija, distances apskate un iesildīšanās
11:30 STARTS bērnu grupām (starts un trase Piedzīvojumu Parka teritorijā)
12:30 STARTS pirmajai triatlonistu vecuma grupai (Ventspils pludmalē)
~ 15:00 APBALVOŠANA

Piesakies šeit!
Nolikums un citas aktualitātes šeit!

Pieteikties sacensībām var arī Rīgā veikalā „SportLat” (A. Deglava ielā 7) un Ventspilī „Piedzīvojumu parkā” (Saules ielā 141).
Plašāka informācija, rakstot uz sportlat@sportlat.lv vai zvanot pa tālr. 67891526.

Sacensības organizē biedrība „Sporta klubs SportLat” sadarbībā ar Ventspils „Piedzīvojumu parku” un tās ir ietvertas „ SportLat balva 2010” kopvērtējumā.

► BRĪVDABAS TRIATLONA KONSULTĀCIJAS - ņemot līdzi peldlietas un riteni, visi interesenti tiek aicināti uz bezmaksas konsultācijām pludmalē:
♦ Rīgā - Vecāķu pludmalē, 11. augustā, plkst. 19:00
♦ Ventspilī - Zilā karoga pludmalē, 14. augustā, plkst. 20:00

Plašāka informācija šeit!