Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:361, Did:0, useCase: 3

SPORTLAT aptaujas anketa

Sportlat balva
Sportlat balva

SPORTLAT aptaujas anketa
Foto: "Sportlat"

Daļa mūsu sporta pasākumu apmeklētāji jau izteikuši savu vērtējumu, bet tos, kuri vēl nav paspējuši, aicinām veltīt nelielu brīdi, lai izteiktu savas domas par šīs sezonas gaitu, vērojumiem un vēlmēm.

Lai to izdarītu - aizpildiet SPORTLAT aptaujas anketu un atsūtot to mums uz e-pasta adresi:
sportlat@sportlat.lv

Veicot aptauju, vēršamies pie Jums katra personīgi ar nolūku uzzināt domas un izjūtas pēc iespējas plašākā skatījumā tieši no sacensību dalībnieku skata punkta. Jūsu katra aizpildītā anketa palīdzēs mums veikt dažādus uzlabojumus un padarīt mūsu sporta pasākumus vēl interesantākus, ar dalībniekiem patīkamām, jaunām niansēm.

Būsim pateicīgi, ja atradīsiet iespēju anketu aizpildīt un atsūtīt tuvāko divu nedēļu laikā.Bez tam, 3 iesūtīto anketu autoriem „Sportlat balva 2009” noslēdzošā posma, Valmieras maratona laikā (27.09.2009.), būs iespējams saņemt pārsteiguma balvu – BEZMAKSAS ABONEMENTU „Sportlat Balva 2010” visas sezonas posmiem.

Pateicamies jau iepriekš par iespēju sadarboties un uzzināt Jūsu viedokli!

Lejupielādēt SPORTLAT aptaujas anketu iespējams mājas lapā sportlat.lv
sportlat.lv: SIA "SPORTLAT" - Jaunumi