Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:361, Did:0, useCase: 3

Ir izbaudīta publiska SPA procedūra – Vecāķu pludmales skrējiens!

Sportlat balva
Sportlat balva

Ir izbaudīta publiska SPA procedūra – Vecāķu pludmales skrējiens!
SPORTLAT BALVA 2010

Šo svētdien 5. septembrī notika sacensību seriāla „SportLat Balva 2010” 16. posma aktivitātes aktīviem cilvēkiem – Vecāķu pludmales skrējiens. Relaksejošais skrējiens gar jūras krastu pulcēja 400 dalībnieku, no kuriem 80 bija bērni.

Sacensības norisinājās 1 aplī gar Vecāķu pludmali un tai pieguļošo mežā/kāpu zonu! Savu sportisko sagatavotību varēja pārbaudīt ikviens aktīva dzīves veida cienītājs sev atbilstošā distancē. Meistarības klases distance bija – 10 km, bet veselības klasei - 5 km, kā arī bija bērnu distances atbilstoši vecuma grupai (~300-1000 m).

Lai arī sacensību sākumā baudījām lietu un tuvojošos rudens dzestrumu, ik brīdi pieaugušais dalībnieku skaits ātri vien izkliedēja lietus mākoņus, lai kopīgi izbaudītu ilgi gaidīto pludmales skrējienu. Papildus enerģiju dalībniekiem sniedza uzmudinošā DJ BRISK izvēlētā mūzikas programma un sacensību vadītāja Jēkaba Nākuma noderīgā sacensību informācija.

Absolūtais vērtējums vīriešu konkurencē (10 km):
1. vietā – EDGARS BRIGMANIS – SS Arkādija – 0:34:45,15
2. vietā – ANDREJS SERGEJEVS – SS Arkādija – 0:34:45,50
3. vietā – OĻEGS ANDREJEVS – DTC Jaunība – 0:35:27,15

Absolūtais vērtējums sieviešu konkurencē (10 km):
1. vietā – JEĻENA ĀBELE – Metroons – 0:41:45,30
2. vietā – INĀRA LŪSE – Carnikava – 0:43:04,65
3. vietā – ANNA TITOVA – LSC – 0:45:05,70

Ātrākajiem trīs absolūtajā vērtējumā, vīriešu un sieviešu grupā, tika pasniegta specbalva no pludmales centra „Brazīlija” – dāvanu karte 1h pludmales laukuma apmeklējumam.
Visus dalībnieku rezultātus skatieties SportLat mājas lapā kalendārā daļā.

Apsveicam uzvarētājus un izsakām sportisku paldies visiem skrējiena fantastiskajiem dalībniekiem, atbalstītajiem un sadarbības partneriem par atbalstu!

Sacensības organizēja biedrība „Sporta klubs SportLat” sadarbībā ar Rīgas Domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu.

Tiekamies tuvākās sacensības:
• 19. septembrī Valmieras maratons (LČ maratona skrējienā).
• 16. oktrobrī Duatlons (Rīgā)

Vairāk informācijas: Sportlat