Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:361, Did:0, useCase: 3

Sākusies reģistrācija stilīgākajam skrējienam ZELTA KEDA 2010

Sportlat balva
Sportlat balva

Sākusies reģistrācija stilīgākajam skrējienam ZELTA KEDA 2010
No 1. līdz 14. martam minimālā dalības maksa Ls 1.00

Šonedēļ sākusies pieteikšanās stilīgākajam skrējienam ZELTA KEDA 2010, kas norisināsies 5. jūnijā Rīgā, Mežaparkā. Ikviens interesents dalību skrējienam var pieteikt un ar nolikumu iepazīties mājas lapā internetā zeltakeda.lv. 1. līdz 14. martam minimālā dalības maksa ir Ls 1.00. Pēc 14. marta dalības maksa tiks piemērota saskaņā ar skrējiena nolikumu.

Pagājušajā gadā skrējienā ZELTA KEDA 2009 piedalījās 521 dalībnieki. Šogad organizatori paredz, ka dalībnieku skaits būt daudz kuplāks, jo tiek plānotas vēl nebijušas aktivitātes un konkursi, kas šo pasākumu padarīs par pozitīvāko un stilīgāko skriešanas pasākumu. Skrējiena ZELTA KEDA 2010 galvenais mērķis ir nevis cīnīties par rekorda uzstādīšanu, bet veicināt aktīvas un pozitīvas laika pavadīšanas iespējas ģimenes, draugu un kolektīvu lokā.

Skrējienā ZELTA KEDA 2010 dalībniekiem būs jānoskrien noteikts minimālais distances garums – 5km. Maksimāli atļauts veikt 3 apļus. Laika limits 3 apļu veikšanai ir 2 stundas. Lai skrējiens būtu raitāks un pa spēkam ikvienam, distancē būs īpašie PITSTOPI, kuros būs iespējams ne tikai atvilkt elpu, bet arī piedalīties dažādas aktivitātēs.

Pēc skriešanas 1.-3. vietu ieguvēji visās vecuma grupās katrā distancē tiks apbalvoti ar sponsoru sarūpētām balvām. Labākos 5, 10 un 15 km noteiks pēc finiša laika. Uzvarētājus apbalvos tajās distancēs, kurās tie finišēs! Visi finišējušie saņem medaļas un piemiņas diplomus ar rezultātu.

Papildus informācija, pieteikšanās interneta mājas lapā zeltakeda.lv.

     [+] [-]

, 2010-03-04 09:12, pirms 14 gadiem
laikam Latvijaa sacies skrieshanas bums . tik daudz oficialo skrejienu kaa nekad. tas prieceee. gribesies nopietnaak gatavoties.

     [+] [-]

, 2010-03-04 09:26, pirms 14 gadiem
sandza rakstīja: laikam Latvijaa sacies skrieshanas bums . tik daudz oficialo skrejienu kaa nekad. tas prieceee. gribesies nopietnaak gatavoties.
Nu par bumu to nosaukt vēl pāragri, ja mums Rīgas maratonā skrietu kādi 25000 tad varētu teikt, ka ir bums, jo šobrīd visur piedalās vairāk vai mazāk vieni un tie paši.