Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:314, Did:0, useCase: 3

”Havi-Rimi” izvirzās turnīra vienvadībā

Ansis Rudzāts
Ansis Rudzāts

Svētdien Sporta centrā „Mežaparks” tika izspēlētas trešās kārtas spēles, kompānijas „adidas” atbalstītajā, Latvijas vadošā sporta portāla „Sportacentrs.com” kausa izcīņā telpu futbola turnīrā, pēc kuras sacensību tabulas vienvadībā nostiprinājās vasaras sezonas laureāte „Havi-Rimi”.

Mačs starp „Havi-Rimi” un RTU vienībām neapšaubāmi bija centrālais visas trešās kārtas ietvaros, jo abas komandas minamas starp galvenajām pretendentēm uz ziemas sezonas zelta medaļu izcīnīšanu. Iepriekšējās kārtas cīņās RTU pieveica LAS (5:2) un Olaines vienību „Just 4 Fun” (13:0), savukārt „Havi-Rimi” vispirms ar 5:1 uzvarēja „Darba Rezerves”, bet nākamajā cīņā ar 5:2 lika kapitulēt arī „ERG Auto” vienībai.

Svētdienas favorītu duelis sākās ar īstu „uguņošanu” abās laukuma pusēs, jo pirmo 12 minūšu laikā bumba kopumā piecas reizes pabija te vienas, te otras vienības „cietoksnī”. Ar minimālu rezultātu 3:2 pirmo puslaiku savā labā noslēdza RTU futbolisti, savukārt nākamajās 20 minūtēs savus noteikumus laukumā jau diktēja eSports.lv vasaras kausa laureāte „Havi-Rimi”, raidot piecas bezatbildes bumbas „studentu” vārtos un izcīnot beigu beigās pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 7:3. Jāpiebilst, ka divus vārtus šajā mačā RTU rindās guva Ernests Važa.

Intriģējoša izvērtās cīņa starp „LSPA/LaSport” un LAS vienībām, kur pēdējā no zaudējuma izglābās tikai pašā mača izskaņā. LSPA spēlējošā trenera Edgara Pukinska un Rūdolfa Veisberga gūtie vārti ļāva Sporta akadēmijas komandai 26.minūtē iegūt divu bezatbildes vārtu pārsvaru, uz ko LAS atbildēja ar četras minūtes vēlāk gūtajiem Valērija Sačoka vārtiem. „LSPA/LaSport” bija ļoti tuvu otrās uzvaras izcīnīšanai turnīrā, taču pēdējā minūtē iekrita pretuzbrukumā, ko ar precīzu sitienu LAS komandas labā noslēdza Jevgēnijs Čebajevskis.

Savu pirmo uzvaru Sportacentrs.com ziemas turnīrā svētdien izcīnīja Olaines komanda „Just 4 Fun”, kas ar 3:0 uzveica „Batoniņi” vienību. Divus vārtus šajā mačā olainiešu komandas labā guva Ārons Robins. Savukārt vēl vienā trešās kārtas duelī „Darba Rezerves” pārliecinoši ar rezultātu 11:2 sagrāva „ERG Auto” vīrus. Ar „hat-trick” šajā mačā uzvarētāju rindās izcēlās Krišs Ozoliņš un Oskars Melderis, savukārt divi vārti Andra Šmauksteļa rēķinā.

Turnīra tabulā pēc trim aizvadītajām kārtām ar deviņiem punktiem līderpozīcijā atrodas „Havi-Rimi”, bet par trim punktiem atpaliek tuvākās sekotājas RTU un „Darba Rezerves”. Pieci punkti ir ceturtajā pozīcijā esošās „LSPA/LaSport” rīcībā, četrus punktus izcīnījušas „Just 4 Fun” un LAS, savukārt divas pēdējās vietas ieņem „Batoniņi” un „ERG Auto”, kas joprojām cīnās bez punktiem.

Sportacentrs.com ziemas kausa nākamā ceturtā kārta tiks aizvadīta 13.decembrī.

HAVI - Rimi : RTU 7:3 (spēle noslēgusies)

Vārti: Anatolijs Mežeckis 1', Mārtiņš Akmentiņš 10', Edgars Rubenis 23', Marats Dortans 27', Anatolijs Kazura 32', Mihails Sirota 37', Romāns Solomevičs 37' : Ernests Važa 4', 12', Gatis Arakčejevs 5'
Brīdinājumi: Artjoms Gāršnieks 27' : Ernests Važa 27'

LAS : LSPA/La Sport 2:2 (spēle noslēgusies)

Vārti: Valērijs Sačoks 30', Jevgēnijs Čebajevskis 40' : Edgars Pukinsks 18', Rūdolfs Veisbergs 26'
Brīdinājumi: nav : Edgars Ozols 29'

Just 4 Fun : Batoniņi 3:1 (spēle noslēgusies)

Vārti: Mihails Semjonovs 5', Ārons Robins 18', 20' : Mārtiņš Stegmanis 40'
Brīdinājumi: Ansis Rudzāts 7' : nav

ERG Auto : Darba Rezerves 2:11 (spēle noslēgusies)

Vārti: Mārcis Blūmbergs 35', Anrijs Rubenis 39' : Krišs Ozoliņš 1', 26', 38', Arnis Trups 6', Ivars Blite 9', Oskars Melderis 10', 33', 37', Gints Kazāks 11', Andris Šmaukstelis 12', 16'
Brīdinājumi: Andrejs Kalnačs 13' : nav

     [+] [-]

, 2009-12-02 18:06, pirms 14 gadiem
atvainojos, ka kavējas video, bet čalis ir apslimis un šobrīd nav spējīgs neko izdarīt. ceru, ka drīzumā viss būs oke un video ar parādīsies

     [+] [-]

, 2009-12-04 00:09, pirms 14 gadiem
Būs intresanta cīņa starp 4 komandām grupā