Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:467, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" pret "Yugra". Ko viņi izdarīja?

"Dinamo" pret "Yugra". Ko viņi izdarīja?
Oskars Cibuļskis kļuva par pirmo aizsargu, kurš šajā sezonā guvis vārtus
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Nekas ārkārtējs nav noticis - "Dinamo" piedzīvoja tikai trešo zaudējumu pēc kārtas. Ja atceramies, tad līdz pagājušās sezonas zaudējumu sērijai vēl ilgs ceļš ejams... Galu galā no šī zaudējuma bija arī savs labums - varbūt Masaļskis izpelnīsies lielāku "Jugra" treneru uzticību.

Edgars Masaļskis ("Jugra")
Metieni: 2/34
Sveicieni "Dinamo" vadībai!

Mikaels Telkvists
Metieni: 3/23
Pēc spēles Telkvists atsveicinājās ar visiem pretinieku spēlētājiem. Arī ar Edgaru Masaļski. Nez, vai Edgars ar viņu pārmija kādu vārdu? Sist krustā Telkvistu nevajag, bet būtu tikai loģiski, ja nākamajā spēlē vārtos stātos Holts.

Sandis Ozoliņš
Spēles laiks: 24:51
Metieni: 2
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 0
Nez, kā Ozoliņš rīkotos, ka viņam ar kāju pa galvu iesistu kāds cits vārtsargs nevis Masaļskis? Visticamāk, ka vārtsargs paliktu guļus uz ledus... Var jau teikt, ka otrie zaudētie vārti bija nejauši un muļķīgi un daļa patiesības tajā ir, taču neviens Ozoliņam netraucēja kārtīgi uzsists pa metēja nūju. Tā, lai viņš nekad vairs nelīstu Telkvista vārtu tuvumā...

Oskars Cibuļskis
Spēles laiks: 26:13
Metieni: 3
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 0
Nez, kā rīkosies aizsargu rotācijas idejas autors Šuplers? Jau pirmā periodā sākumā Cibuļskis nominstinājās savu vārtu tuvumā ļaujot diviem pretiniekiem paliek pret Ozoliņu... Pirmās trešdaļas laikā Oskars divas reizes bija aizlavījies aiz Masaļska vārtiem un otrais deva efektu - nopelnīts pirmais skaitliskais vairākums. Ceturtais vairākums izrādījās veiksmīgais - kā pārbaudes spēlēs Oskars viens palika iepretī tukšajam vārtu stūrim un beidzot arī kāds no aizsargiem gūst vārtus... Trešās trešdaļas sākumā nopūdelēja Ozoliņa nopelnīto 4 pret 3 vairākumu (nenoturēja ripu uz zilās līnijas).

Arvīds Reķis
Spēles laiks: 20:22
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Otrās trešdaļas sākumā ļauj labajā malā sevi pretiniekam apslidot dodot viņam iespēju palikt vienatnē ar Telkvistu. Par laimi darba lauks ripas apstrādāšanai bija par mazu... Izskatās, ka Reķa kājas ir kļuvušas pagalam lēnas. Pat stāvot blakus pretiniekam Reķis kustējās divreiz lēnāk. Nestrādā kājas, sāk strādāt roka, bet, ja tiek palaistas rokas tad tās ir divas minūtes...

Kristaps Sotnieks
Spēles laiks: 15:04
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Standarta frāze - ja aizsargs ir nemanāms, tad ar viņu viss ir kārtībā.

Jēkabs Rēdlihs
Spēles laiks: 14:04
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Izskatās, ka treneri ir apmaldījušies komandas aizsargu mežā. Jēkabs tiek mētāts no viena partnera pie otra līdz beidzot nonācis blakus savam brālim Krišjānim.

Krišjānis Rēdlihs
Spēles laiks: 17:04
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Nez, kas noticis ar Jūliusu Šupleru, ka viņš atcerējies par Krišjāni? Laikam jau iepriekšējā mačā aizsargu pāris Laviņš - Galviņš nogāza pārāk daudz podu, ka abi nosēdināti malā. Nav labi atgriešanos atzīmēt ar noraidījumu jau pirmajā trešdaļā, toties labi, ka tā laikā netika zaudēti vārti.

Aleksandrs Ņiživijs
Spēles laiks: 17:09
Metieni: 1
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 0
Grafiks jāievēro - deviņās spēlēs deviņi rezultativitātes punkti.

Marks Hartigans
Spēles laiks: 17:54
Metieni: 4
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 4
Laikam jau Hartiganam jāuzņemas daļa vainas par pirmajiem zaudētajiem vārtiem. Nedrīkst būt tā, ka pāris metrus no zilās zonas ērtai metiena pozīcijai tieši pretī vārtiem ērti izkārtojas pretinieks... Kaķim zem astes bija Cibuļska nopelnītais vairākums. Nez kāpēc Hartiganam vairākuma laikā sagribējās ar elkoni pārbraukt pāri pretinieka zobiem. Hartiganam vēl viens noraidījums - pamatlaika pēdējās minūtēs. Atkal nesavaldīja rokas, kaut varēja nospēlēt arī savādāk...

Tomašs Surovijs
Spēles laiks: 18:54
Metieni: 3
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 2
Trešo trešdaļu "Dinamo" vajadzēja sākt skaitliskajā vairākumā, taču savu neapmierinātību par muļļāšanos vārtu priekšā ar pretinieku pieturēšanu izrādīja Surovijs... Pēdējā trešdaļa jāsāk vienādos sastāvos.

Mārtiņš Karsums
Spēles laiks: 13:02
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Ne tikai Mārtiņš, bet visa otrā maiņa pa visu maču tā arī neizdarīja nevienu metienu pa vārtiem. Arī skaitliskajā vairākumā...

Jānis Sprukts
Spēles laiks: 16:06
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Uzbrucējs vienā spēlē var neuzmest pa vārtiem. Var divās neizdarīt nevienu metienu, bet ja pa vārtiem netiek mests jau četras spēles pēc kārtas, tad treneriem, šķiet, ir vērts padomāt, kāpēc tā.

Ģirts Ankipāns
Spēles laiks: 13:38
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Hartigans tikai dažas sekundes garlaikojās uz noraidīto soliņa, līdz viņam blakus nosēdās Ankipāns. Gribot vai negribot, bet sitiens pa rokām bija - vairāk kā minūti bija jāspēlē trijatā pret pieciem. Iznākums loģisks - zaudēti vārti un zaudēta spēle! Žēl, ka starp uzbrucējiem netiek veikta rotācija...

Lauris Dārziņš
Spēles laiks: 14:24
Metieni: 5
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Vēl ne reizi šajā sezonā Dārziņš nebija izdarījis piecus metienus. Jācer, ka mešana turpināsies līdz kvantitāte pāraugs kvalitātē.

Jurajs Mikušs
Spēles laiks: 12:07
Metieni: 5
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Vienīgais ieguvums šajā spēlē no slovāka - otrajā un trešajā trešdaļā nopelnīja komandai skaitliskos vairākumus, kurus tā arī nerealizēja. Arī šajā mačā, tāpat kā pret SKA, tika līdz vārtu gūšanas momentam atkal paliekot vienatnē pret vārtsargu. Šoreiz Mikušam bija iespēja atrast visus caurumus Masaļska vārtos, aprunāties ar viņu, bet ja rokas ir kokainas, tad Edgars šādus uzbrucējs ķer un ēd... Pieņemsim, ka Mikušam ar trīs spēlēm ir par maz lai aprastu ar jaunajiem apstākļiem, taču kas viņam traucē plosīties iemetienos? Uzvarēti tikai 5 no 17 iemetieniem (29,4%).

Miķelis Rēdlihs
Spēles laiks: 12:49
Metieni: 3
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Kopš Miķelim un Dārziņam pa vidu ir iesūtīts Mikušs, Rēdlihs nav nopelnījis nevienu rezultativitātes punktu.

Roberts Bukarts
Spēles laiks: 8:40
Metieni: 3
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 0
Ja vārtu priekšā nestāv neviens no lielajiem spēlētājiem, tad vezums jāvelk sīkajiem. Piemēram, Bukartam, kurš vispirms piesedza Masaļskim redzamību atvairot Ozoliņa metienu un bija pirmais, kurš savāca brīvo ripu...

Vitālijs Karamnovs
Spēles laiks: 9:17
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Ceturtās maiņas pirmajā izgājienā laukumā Karamnovam tika izveidots izgājiens viens pret vienu ar Masaļski. Šajā duelī uzvarēja latvietis... Karamnovs nopelnīja arī pirmo noraidījumu kuru varētu pieskaitīt pie "dumjš un vēl dumjāks" - pretinieku zonā par bloķēšanu! Karamnovs otrajā periodā nopelnīja vēl vienu vairākumu un panākts neizšķirts.

Broks Troters
Spēles laiks: 10:30
Metieni: 0
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 0
"Dinamo" turpina dzīvot ar plašu vērienu. Ikviens uz slidām stāvēt protošais un pa reizei kādus vārtus gūstošais hokejists būtu ar mietu saņemt pāris simtus tūkstošus naudiņas par to, ka viņa darba laiks knapi pārsniedz desmit minūtēs.

  -2 [+] [-]

, 2010-09-27 18:58, pirms 14 gadiem
neko.
shupleru, mikuss un ankipanu kkur prom. diezvai slovaakil ir vajadziigi pat LM, bet ankipans tur vel nodereetu

  +9 [+] [-]

, 2010-09-27 19:09, pirms 14 gadiem
Neiznu, cik ilgi vēl Suplers tusēsies pa savu sistēmu.Nu liec atpakaļ vecās maiņas, un pārstāj raustīt visus turpu šurpu.Runājot par rotācijam, gribētu redzēt galvenā trenera maiņu.

  +6 [+] [-]

, 2010-09-27 19:26, pirms 14 gadiem
"Kopš Miķelim un Dārziņam pa vidu ir iesūtīts Mikušs, Rēdlihs nav nopelnījis nevienu rezultativitātes punktu."

FAIL! - tā pagaidām var raksturot šo papildinājumu.

  +5 [+] [-]

, 2010-09-27 19:29, pirms 14 gadiem
Pilnībā piekrītu par Miķeli. Ko viņi abi ar Dārziņu sliktu ir izdarījuši, ka nepārtraukti tiek iesaistīti kaut kādos eksperomentos. Nu nevelk tas Mikušs. Ar Troteru tā bija pavisam cita maiņa. Tomēr sezona nav īstais laiks radošiem eksperimentiem. Galīgi jau piegriezies. Turklāt, pēc rezultāta spriežot, tam arī nav attaisnojuma. Pagājušajā sezonā pēc visām neveiksmēm gribējās Šupleru aizstāvēt, bet šis novatorisms vidējam prātam galīgi nav saprotams.

 +20 [+] [-]

, 2010-09-27 19:31, pirms 14 gadiem
Atkal gribu redzēt maiņas Rēdlihs-Trotters-Dārziņš, Bukarts-Džeriņs-Meija. Tā bija komandas ideālā ķīmija!!

  +1 [+] [-]

, 2010-09-27 19:33, pirms 14 gadiem
2. maiņa izskatās čābīga dēļ Sprukta un Ankipāna zemajai kvalitātei uzbrukumā, 3. maiņa nekāda ar Mikušu centrā...
un Sotnieks jau tomēr nebija pavisam nemanāms, kaut negribu atcerēties slikto, viņš savā zonā sāka beztolkā vadīties un gandrīz vai dabūjām par to samaksāt

  +9 [+] [-]

, 2010-09-27 19:51, pirms 14 gadiem
Te drīzāk gribētos uzdot jautājumu, ko izdarījs Šuplers (3 spēles atpakaļ)?

Izjauktas divas progresējošas maiņas ar labu potenciālu... Rezultāts - mikroklimata kritums redzams ar neapbruņotu aci.
3 spēles 0/9 punkti. Kaut 6 punkti bij ņemami, skatoties uz komandu spēku samēriem caur reālisma prizmu.

3 zaudētas spēles jau nebūtu tā lielākā traģēdija, vai ne... Māc bažas, ka komandas gars ir sabojāts uz ilgāku laika periodu...

  +8 [+] [-]

, 2010-09-27 19:53, pirms 14 gadiem
Vienīgais kas šodien patika - Cibuļskis!!! Viņā slēpjās maziņš OZO...

  +2 [+] [-]

, 2010-09-27 20:14, pirms 14 gadiem
Broks Troters
Spēles laiks: 10:30
Metieni: 0
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 0
"Dinamo" turpina dzīvot ar plašu vērienu. Ikviens uz slidām stāvēt protošais un pa reizei kādus vārtus gūstošais hokejists būtu ar mietu saņemt pāris simtus tūkstošus naudiņas par to, ka viņa darba laiks knapi pārsniedz desmit minūtēs.

nezināju ka guva vārtus

  +1 [+] [-]

, 2010-09-27 20:51, pirms 14 gadiem
nesaprast shupleru nav nekas neparasts. vinjsh jau "fokusus" visas triis sezonas taisa. nesaprast seejeeju arii jau ir pierasts, edza, iguldens (centrs), tagad kkaads mikush, bet vai tad AS Dinamo padomee arii aklie seezh?

  +4 [+] [-]

, 2010-09-27 20:55, pirms 14 gadiem
"Pozdravļjaju koļegu s pobedoi !" - kā man šito ir apnicis klausīties.
Vai nav laiks pamainīt arī trenerus?

  +1 [+] [-]

, 2010-09-27 21:54, pirms 14 gadiem
Troteram 1+0 ?
kļūda!!!

     [+] [-]

, 2010-09-27 23:07, pirms 14 gadiem
reķi uz lm,andersonu uz dinamo,sliktāk nebūs

     [+] [-]

, 2010-09-27 23:52, pirms 14 gadiem
labi, ka visi šie sūdi notiek sezonas sākumā - ir cerība, ka līdz sezonas beigām lietas sakārtosies. pēc pirmajām desmit spēlēm var izdarīt pirmos secinājumus par komandu. Diemžēl pēc pagājušā gada rudens ar grūtībām paciešu Šupleru. Ja spēlējam labi - tad neko nesaku, bet ja ir iespēja - atgādinu par to, ka RD viņš savu resursu ir izsmēlis. Mazs mīksts rūķitis ar apaļu seju. Kāpēc neļauj komandai spēlēt savu spēli?

     [+] [-]

, 2010-09-27 23:56, pirms 14 gadiem
Man nav nekas pret Mikušu, bet, kā viņš atnāca, tā mūsējiem sākās neveiksmju sērija... ceru, ka tā tikai sakritība un ātri beigsies.
Bet lielākās problēmas vismaz es saskatu rotācijā, kas ievieš komandā nestabilitāti un nepārliecību, un visus citu Šuplera experimentēšanu. Šāda raustīšana man nepatīk, un domāju, ka diezvai kādam spēlētājam ar. Vienīgi man nepatīk Sprukta maiņas inertisms - tur it kā ti, drastisku pārkārtojumu bijis nav, bet rezultāti pēdējos mačos tāpat "guļ". Var teikt, ka šobrīd Dinamo spēli taisa 1. un 4.maiņa.
Bet nu pacietīsimies, pagājušogad bija vēl sūdīgāk, bet beigās iznāca tīri labi. Varbūt vecais ķīmiķis tomēr uztaisīs kaut kādu "explode" visas komandas mērogā?! Un īstajā brīdī! Es ceru uz labāko!

     [+] [-]

, 2010-09-28 00:02, pirms 14 gadiem
Bet piebildīšu vēl vienu nelielu textu - nu mūsu vārtos pēdējos 3 mačos, ko esam zaudējuši, ir iekrituši vairāki tāāādi vārti, kuriem tur ne simtu gadu nevajadzēja būt! Vienkārši neveiksmīgi atlecieni, rikošeti (tikko atkārtojumā noskatījos ielaisto golu #2 pret jugra)... Un mūsu mestie metieni spītīgi atduras pret vārtu stabiem, pārliktņiem, ripas nolec no nūjas pēdējā brīdī...
Jāpārvar šis "tumšais" brīdis, un gan jau arī Dinamo veiksme uzsmaidīs!

     [+] [-]

, 2010-09-28 00:44, pirms 14 gadiem
Kad ieraudzīju rakstu, nodomāju varētu arī Edžu te pieskaitīt
Cepuri nost, piekrītu Sveiciens maciņa turētājiem

  +1 [+] [-]

, 2010-09-28 00:58, pirms 14 gadiem
Ne jau Troters vainīgs, ka viņš spēlē 4. maiņā. Ar Troteru viss ir kārtībā! Parasti šāds spēlētājs būtu iespēlēts 1. maiņā, sliktākajā gadījumā - 2. maiņā, nu labi - 3. maiņā. Bet bagātajā Rīgas Dinamo leģionāri var spēlēt, arī 4. maiņā un, ja varētu komplektēt piecas maiņas, tad spēlētu, arī 5. maiņā.
Ja Šupleram uzradīsies vēl, kāds ārlaulības dēls, tad, arī tiks izjauktas maiņas, lai viņam atrastu vietu ?

  +3 [+] [-]

, 2010-09-28 01:17, pirms 14 gadiem
Te jau tagad laikam pat aklajam ir redzams, ka Mikuš tikai bremzē gan Lauri, gan Miķeli.... kopš Trotera aizvākšanas un Mikuša piekomandēšanas pie viņiem maiņas lietderība ir rakstāma ar - zīmi.... Laurim un Miķelim jau abiem koefs ir -5 kamēr 3 spēles nospēlējušam jaunajam slovāku "supertalantam" Mikušam jau koefs ir - 3.... ne ko teikt.... "lietderīgs čalis"....

     [+] [-]

, 2010-09-28 10:52, pirms 14 gadiem
Troters nav pelnījis tādu kritiku, paļajujoties uz klaji neprecīzu kļūdu KHL protokolā- ne viņš vārtus iemeta, ne arī tikai 10 min pavadīja uz ledus (pareizais laiks 21 min 22 sec)

     [+] [-]

, 2010-09-28 14:11, pirms 14 gadiem
pinta rakstīja: reķi uz lm,andersonu uz dinamo,sliktāk nebūs
tieši tā,sliktāk noteikti nebūs! nez kāpēc vienīgo andersonu sūta uz LM,kaut tur vismaz 3 no Di aizsargiem jau sen ir pelnījuši rotāciju.

     [+] [-]

, 2010-09-28 15:29, pirms 14 gadiem
Pa Troteru par skarbu ar katru spēli arvien labāk iespēlējās tas pats Mikušs salīdzinājumā nekāds!

     [+] [-]

, 2010-09-28 16:42, pirms 14 gadiem
XEdgarsX rakstīja: Vienīgais kas šodien patika - Cibuļskis!!! Viņā slēpjās maziņš OZO...
Man šai ziņā ir cits viedoklis.Neapstrīdu viena,vai otra talantu,bet manuprāt mums šobrīd vairāk ir nepieciešami aizsardzības (Skrastiņa) tipa aizsargi,nevis vairumā uzbrūkošie (Ozo) tipa aizsargi.Pilnīgi pietiek ar vienu Ozo.