Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:467, Did:0, useCase: 3

Tikai Marsels, tikai... Dinamo?

Tikai Marsels, tikai... Dinamo?
Hosam ir lielāka nauda, bet pirmais puika ciemā vai pilsētā viņš vairs nav...

Foto: Romāns Kokšarovs

Ja runājam skaidri, tad pagājušās sezonas KHL galvenais snaiperis Marsels Hosa šajā līgā visu jau ir izdarījis – divus gadus paspēlējis klavieres Rīgā, tagad viņš divus gadus šo instrumentu nesīs Kazaņā. Par pusotru miljonu eiro uz rokas sezonā – kāpēc gan ne?

Katrai skrūvei un zobratam jebkurā mehānismā ir sava vieta, gluži tāpat kā sporta spēļu komandās spēlētājiem. Vieni sargā vārtus, citi tos gūst. Marsels Hosa ir snaiperis/tīrradnis, taču apgalvot, ka mūsu priekšā ir bijis pārcilvēks, kas uz vienas slidas, turot nūju vienā rokā (jo otrā bija cigārs), meta vārtus, jo garām viņš aizmest nemaz nevar – ir diezgan stulbi. Jo Hosam Rīgā bija primadonnas loma, bet – tādā gadījumā ir runa nevis par zvaigzni, bet gan par komandu, kas ļāva šai slovāku narcisei izskatīties pēc latviešu rozes. Jā, tieši komanda bija tā, kurā Marsels atrada sevi un nevis otrādi. Bez Hosas nebūs uzbrukums, bez Hosas mēs netiksim play off, bez Hosas mēs neizcīnīsim lielas uzvaras... Nu, Hosa ir prom, taču Dinamo raksturā maz kas ir mainījies: uzbrukums tāpat atrod cilvēkus, kas spēj gūt vārtus un arī uzvaras tiek jau kārtotas uz plaukta... Šo rindu autors pārstāv aprindas, kas Marsela nopelnus allaž ir centies uzlūkot bez rozā brillēm. Jā, viņš ir meistars, jā, viņam piemīt talants un noteiktas darba spēja, taču vēl viņam blakus vajadzēja ogļračus ar melnām mutēm un vienu trako profesoru pana Šuplera izskatā, kas deva iespēju. Par iespēju hokejā mēdz saukt arī uz laukuma pavadītās minūtes, kas Rīgas Dinamo kreklā Marselam Hosam nebija jālūdz. Tās tika servētas pieklājīgā apjomā. Ja Hosa nebūtu guvis vārtus, būtu citi stāsti un virsraksti, taču – par laimi Rīgas Dinamo un Šupleram, ar šo eksperimentu bija sanācis bingo.

Svētdienas vakarā Marsels Hosa atkal spēlēja Rīgā, taču šoreiz pret SAVU komandu. SAVU komandu izceļu apzināti, jo pagaidām nav neviena cita hokeja kluba, kurā šis slaidais blondīns (nestrīdos, varbūt matu ērkulis balināts – uz hokeju tas neattiecas) ir spējis izcelties tik iespaidīgi un galvenais - rezultatīvi. Kopā ar AK Bars viņš bija atbraucis uz Rīgas arēnu pēc uzvaras un, ko gan citu no līgas smagsvara vispār gaida? Gluži tāpat varētu vaicāt – ko gan patiesībā varēja gaidīt no paša Hosas? Vārtus, piespēles, vārtus... Stop, ne tik strauji! Atcerēsimies, ka tagad mainījies ir ne tikai Hosas algas čeks, bet arī viņu vieta ģērbtuvē un apkārt esošo partneru sejas. Viņš nokļuvis komandā, kur nav Šuplera. Viņš spēlē klubā, kur viens Hosa vairāk vai mazāk ir tikai rindiņa spēles protokolā, tāpat – viņš noteikti vairs nav primadonna, ar visām no tā izrietošajām konsekvencēm. Kazaņa viņu nopirka, lai viņš gūtu vārtus, jo meistaru, kas prot hokeju spēlēt šī vārda vistiešākajā nozīmēs – divkārtējiem KHL čempioniem pašiem pietiek. Tieši tāpēc vajadzētu mazliet savādāk paraudzīties uz šo dārzeni no malas, jo Hosa vairs nav tas Hosa, kas bija Rīgā.
Spēles protokolā pret Dinamo slovāks atstāja šādus sausus ierakstus – laukumā spēlēja 15:53 sekundes, vārtus un piespēles neguva, nopelnīja negatīvu lietderības koeficentu mīnuss viens, izpildīja vienu metienu pa vārtiem, vinnēja vienīgo iemetienu, kurā piedalījās, nopelnīja divas soda minūtes, atspēlēja 20 maiņas...
Tas sausi - bet šo rindu autors svētdienas pievakarē vēl piemeklēja Marselas Hosas spēlei klāt garnējumu, jo tajā vakarā neko citu nedarīju, kā arēnas pažobelē principiāli sekoju līdzi viena hokejistam darbībām. Tikai Hosa, tikai – uz ledus! Ja reiz mēs viņu Dinamo kreklā bijām iecēluši hokeja Dieva tā kalpa vietā, interesanti bija paraudzīties, vai Kazaņas kreklā viņš arī atspēlēja izredzētā misiju. Pierakstīju visu ko redzēju, tā kā protokola vergiem šoreiz vajadzēs mazliet iepauzēt...

Svētdienas vakarā pulksten 17:10 pēc Rīgas laika Hosa kopā ar komandu iznāk uz ledus iesildīties. Viņam rokās divas nūjas, no kurām vienu viņš noliek uz rezervistu soliņa. Dinamo līdzjutēju sektoram Marsels pamāj ar roku, izpelnoties pārdesmit atbildes sveicienus. Skaidrs, ka viņu te atceras. Viņš pats arī te jutās labi! Mugurā krekls ar 18 numuru. Mums tik ierasto 81. viņam neviens pat nepiedāvāja – tas krievam Ņikitam Aleksejevam. Pulksten 17:30 spēles informators iepazīstina līdzjutējus ar komandu sastāviem un pie Marsela Hosas vārda, fani pēc inerces uzgavilē... Mums publika solīda, novērtē meistara devumu. 17:54 pasākuma moderators Armands Simsons vēlreiz liek skatītājiem omlulīgi iespurgties, jo laukumā tiek aicināts AK Bars un Marsels Hosa. Sveicam Latvijā Marselu Hosu! – noskan pa visu arēnu un desmit tūkstoši to uztver kā aicinājumu sveikt, nevis izsvilpt. Laukumā Marsels iznāk pēc kārtas otrajā maiņā, taču sev atvēlētajās pirmajās 40 sekundēs vien parādīja, ka vislabāk jūtas viduszonā starp savu zilo un laukuma sarkano līniju, gaidot partneru piespēli. Lai gan AK Bars ar Hosas maiņas piedalīšanos, ieslido Dinamo zonā, Marsels pie ripas savā pirmajā maiņā netiek un dodas uz maiņu...

3:25 (spēles laiks, kad Hosa dodas laukumā) – AK Bars skaitliskā vairākumā. Pretinieks visai rotaļīgi nostājas mūsu zonā un izspēlē kombināciju – nav grūti pamanīt, ka Hosa stāv savā firmas jeb kvalitātes punktā. Pa kreisi no vārtsarga, prasot piespēli. To viņam iedod, kad spēles pulkstenis rāda 4:11 – tā ir arī pirmā reize, kad Marsels šajā mačā tiek pie ripas. Pa vārtiem uzmeta – rāmi netrāpīja, garām... 4:52 aizgāja nomainīties. Skaitliskajā vairākumā solīds laiks, lietderība šķidra.

7:40 – Hosa ar partneriem atkal laukumā un pēc dažām sekundēm Džeriņš nopelna viesiem vēl vienu iespēju, realizēt skaitlisko vairākumu. Treneri patur laukumā Hosu. Iemetiens Dinamo zonā. Kad ripa pēc izspēles nonāk pie Hosas, Krišjānis Rēdlihs to izsit viņam un tā atstāj zonu. Pēc mirkļa, kad viesi atkal ir atgriezušies pie Holta vārtiem realizēt vairākumu, Hosa neko vairāk kā par izmisīgu piespēles prasīšanu nedabū (protams, stāv viņš savā punktā). 8:50 iet mainīties.

12:44 – Hosa iznāk laukumā jau mazākumā (noraidīts Ščadilovs). Sev atvēlēto laiku – nepilnas piecdesmit sekundes – atstrādā ļoti enerģiski un laukuma viduszonā gandrīz pārķer rīdzinieku piespēli. Tik pat aktīvs viņš ir pēc mirkļa, kad piespiež kļūdīties Krišjāni Rēdlihu, seko metiens pa vārtiem no pašas vārtu priekšas – Holts patraucē, garām... Iespaidīgs moments.

15:10 – iznācis uz maiņu, Hosa mēģina pieslēgties uzbrukumam. Kad ripa viesiem atņemta pie Holta vārtiem, Marsels sev vien raksturīgajā manierē mierīgi slido atpakaļ. Viss jau glauni, ja vien patiesībā tas nebūtu ātrs Rīgas pretuzbrukums, kam priekšgalā Sprukts. Hosu nomaina zibenīgi – laukumā viņš bija kādas divdesmit sekundes.

17:34 – AK Bars iegūst skaitlisko vairākumu (Ņiživijs sēž). Iemetiens Dinamo zonā. Iemetienā – Hosa pret Spruktu. Hosa uzvar. Rīga sekmīgi bloķē pretinieku saspēļu centienus, dabū ripu jau AK Bars pusē, kur aiz vārtiem Hosa visai neveikli saskrienas ar Ankipānu – no malas izskatās, ka slovāks ir pārkāpis noteikumus. Taču tiesneši ir rāmi. Vairākuma maiņas pasivitāte noved pie tā, ka Ņikuļins nopelna divas minūtes. Hosas manevri vidusszonā bez ripas ir nepārliecinoši, jo viņš faktiski ripu gaida, stāvot uz vietas, kamēr kolēģi visu dara gaitā un ātrumā. Tas mazliet atšķir leģionāra spēles manieri. 18:17 – Hosa tiek nomainīts.

20:18 – trešdaļa atsākas, AK Bars spēlējot mazākumā. Hosa izlec otrajā maiņā, gandrīz pārķer Ozoliņa piespēli vidusszonā, taču pēc mirkļa atskārst, ka viņam tomēr vēl vajadzēja sēdēt uz soliņa. Pēc nospēlētājām 15 sekundēm Marsels tur arī atgriežas. Acīmredzot, komunikācijas defekts – spēlētājs darīja, treneri domāja... Hosu mazākumā laukumā vairs nelaiž, lai gan Rīga visiem šādu iespēju ar savām aktivitātēm sarūpē.

26:20 – pēc sēdēšanas, Marsels atkal ir laukumā. Tieši Hosa ir tas, kas uz mirkli liek mazliet piepūlēties rīdziniekiem ar uzbrukuma veidošanu. Tik aktīvs un enerģisks bez ripas viņš nav redzēts pat Dinamo laikos. Taču pēc mirkļa seko laba mūsējo piespēle, kas atstāj Marselu vientuļu mūsu aizsardzības zonā, bet Rīga veido spilgtu pretuzbrukumu. Hosa, nospēlējis maiņā turpat 50 sekundes, atpakaļ pie savējiem netiek. Kājas nevelk.

30:04 – AK Bars veic spēlētāju maiņu, Hosa lec laukumā, bet uzlec virsū Karsumam. Viss notiek pie sava soliņa treneru acu priekšā. Ļoti pavirši. Noraidījums par bloķēšanu. Marsels pirmoreiz KHL vēsturē dodas uz Rīgas Dinamo pretiniekiem paredzēto soda vietu, bet tribīnes ir atdzīvojušās – fanu sektors kliedz un ritmiski izplaukšķina saukli „Māāārsels Ho-sa!”. Tikai tā vairs nav sveikšana, drīzāk – zobošana...

32:07 – atsēdējis divas soda minūtes, Hosa paliek laukumā, kur cenšas būt enerģisks. Ļoti labi viņš nospēlē aizsardzībā un metas ātrajā pretuzbrukumā. Miķelis Rēdlihs vienu Hosas piespēli pārtver, taču ripa paliek aizvārtē un divcīņā Marsels to atkal iegūst, izgrūžoties metiena pozīcijā. Holts jau otroreiz šajā vakarā liek palikt Hosam gribot... Pēc divu minūšu atsēdēšanas Hosa nospēlē laukumā nepilnu minūti, bet galvenokārt tāpēc, ka spēles gaitā viņš nevarēja atļauties mesties pāri visam laukumam uz sava soliņa pusi – situācija prasīja darbu uzbrukumā.

33:27 – iemetiens AK Bars zonā, ļoti labi pret Hosu nospēlē Krišjānis Rēdlihs. No malas izskatās, ka Marsels, apturēts pie zilās līnijas, tur arī paliek. Samulsums, ko pārtrauc trenera izdarītā maiņa. Hosa laukumā bija 20 sekundes.

37:05 – viss sākās Dinamo aizsardzības zonā ar iemetienu, kur rīdzinieki pārtvēra AK Bars piespēli. Sekoja vidēji gara piespēle uz Karsumu un viņš, kas vēl tikai savus lielākos ātrumus audzē, aizbēg no saviem sedzējiem pāri viduszonai līdz vārtiem. Visu šo darbību, kas beidzas rezultatīvi, ar savu skatienu pavada Hosa, viņš neatslido atpakaļ tālāk par sarkano līniju. Marselu nomaina, kad viņš uz ledus šajā maiņā bijis 12 sekundes. Spēle bija vienādos sastāvos.

41:16 – Hosa nāk laukumā trešajā maiņā, mazākumā. Labi izmanto Dinamo kļūdu, sākot uzbrukumu. Taču palikdams pret Holta vārtiem viens, bet cienījamā attālumā, nolemj pa tiem uzmest, nevis vilkt laiku vai iet tuvāk. Metiens stiprs, bet – bez precizitātes. Hosa uz ledus pavada 28 sekundes.

43:05 – Dinamo pārkāpj noteikumus, aizturētais sods, AK Bars vārtsargs skrien uz savu soliņu, Hosa izlec laukumā kā sestais spēlētājs, taču pretuzbrukumam viņš līdzi netiek. Komandas biedri gūst trešo vārtus. Tā kā viesi saglabā skaitlisko vairākumu, Hosa paliek laukumā, taču viņa darbības ir tik rāmas, ka Ņižvijam viegli padodas tieši Marselam izsist ripu un izveidot ļoti labu pretskrējienu. Sajūta, ka Hosa ir atslābis, jo praktiski neredz nevienu kombināciju, kad tiktu spēlēts uz viņu. Līdz ar to arī piespēles viņš nevis dod, bet atmet. Garākā maiņa – gandrīz pusotru minūti.

48:24 – aizturēts sods (Hartigana kļūda), Hosa atkal izlec kā sestais laukuma spēlētājs vārtsarga vietā, taču Rīga tiek pie ripas un tiesnesis aptur spēli. Iemetiens Dinamo zonā, Hosa ar partneriem paliek realizēt vairākumu. Viesi ripu kontrolē, taču Hosa kā apmāts paliek savā punktā. Gaida piespēli. Sagaida, taču tā ir neprecīza un seko Rīgas pretuzbrukums. 49:07 Marsels tiek saukts malā.

52:35 – viena no labākajām Hosas maiņām. Tika līdzi Rīgas pretuzbrukumam savā zonā (pirmo reizi šajā spēlē!), atņēma ripu, skrēja atpakaļ, atdeva asu piespēli, bīstami viļņi pie Holta vārtiem. 54:03 viņš dodas uz maiņu – acīmredzami noguris.

56:30 – iemetiens AK Bars zonā, seko pretuzbrukums. Hosa saņem kreisajā malā labu piespēli un uzreiz met – Holts atvaira ripu špagatā. Hosa ir enerģisks, pats laužas pievārtē, taču viņa nākamo manevru, kam vajadzētu beigties ar vēl vienu metienu, tīri nosedz Cibuļskis. Hosa pēc inerces vēl ieskrien laukuma stūrī pēc ripas, kas tikusi Ozoliņam, taču ar plecu iebrauc apmalē un maiņa ir beigusies. Laukumā 50 sekundes – pārguris dodas uz soliņu.

62:03 – pagarinājumā Hosa aizvada laukumā vienu maiņu, kas ir turpat 50 sekunžu gara. Tā kā viņš savā zonā neatgriežas, tad Rīga tieši šajā brīdī iegūst uzbrukuma iniciatīvu. Spēlējot četri pret četri, vēl uzskatāmāk ir redzams, ka Hosa gaida piespēli viduszonā, atstājot aizsardzību kolēģu ziņā. Viņš grib uzbrukt...

Tāds, nu bija tajā vakarā uz ledus mūsu Marsels Hosa. Savā jaunajā komandā viņš ir trešās maiņas uzbrucējs, ne vairāk – un, ja godīgi, neko vairāk nav arī pelnījis. Var redzēt, ka treneris labi apzinās visus Marsela plusus un mīnusus. Viņš netiek pārmācīts, drīzāk – viņa veiksme tiek izspēlēta kopā ar spēles laiku, kas vienas maiņas ietvaros var būt gan dažas sekundes, gan pusotra minūte. Partneri piespēli atdod tikai tad, ja Marsels ir pilnībā brīvs. Tuvredzīgi, jo Rīgā viņš guva daudz vārtus, esot arī šķietami nosegts. Hosa spēj uzmest ripi, to neapstrādājot. Esot vadībā ar 2:0, AK Bars prāti nebūt nesteidzās atvēlēt Hosam druvā dārgās ledus minūtes. Tāpat viņu ķēdē turēja, kad vajadzēja rezultātu iedzīt no 2:4. Viņš var būt izcili enerģisks un jau nākamajā sekundē palikt uz vietas – kā sālsstabs. Nebija redzams, ka Rīga speciāli viņu segtu, jo tur bija citas zvaigznes, kam vajadzēja turēt līdzi. Mazākumā viņš mūsējos tramdīja viduszonā, kas patiesībā ir viņa otra mīļākā vieta pēc slavenā uzbrukuma punkta pa kreisi no vārtsarga. Vidēji mačā viņš AK Bars spēlē par kādām trīs minūtēm mazāk nekā viņam uzticējās Šuplers, taču dabā, izvērtējot spēles situācijas, šī uzticēšanās slovāku snaiperim ir vēl mazāka. Pagaidām. Šobrīd Marsels sezonas pirmajās piecās spēlēs guvis vienus vārtus. Par maz? Pērn jau bija tāpat... Turklāt, neaizmirsīsim, ka AK Bars viņa pakalpojumus vētīs nevis pēc sezonā gūtajiem vārtiem, bet gan pēc tā, vai šis sastāvs, kurā loma, vieta un nauda ir atvēlēta arī Marselam Hosam, izcīnīs Gagarina kausu. Kāpēc tāds virsraksts? Ar domu, ka pagaidām uz ledus viņš vislabāk ir spēlējis TIKAI DINAMO. Jo tajā komandā jau tika gandrīz vai spēlēts pēc principa – TIKAI HOSA...

     [+] [-]

, 2010-09-20 08:54, pirms 14 gadiem
laiks par velti nav terets,kad Hossa ugunus,tad ar bus tads raksts?par otru "parcilveku" ar var dabut atreferejumu,ko vins vakar paveica.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-09-20 10:19, pirms 14 gadiem
Hossa nospēlēja labi. Un jaanalizē , piemēram, Trotera darbības uz laukuma, nevis Hosas, jo kurš tad patreiz ir mūsējais? Vai Trotera vietā nevarēja būt, teiksim, Bērziņš?

 +12 [+] [-]

, 2010-09-20 10:24, pirms 14 gadiem
autoram izteikti negatīva attieksme pret Hosu. Tādu rakstu varētu uztaisīt pēc katras spēles par vismaz pusi komandas.

  +2 [+] [-]

, 2010-09-20 10:55, pirms 14 gadiem
Patīk. Pa smuko izanalizēts Hosas devums komandai. Un kā gan var nepiekasīties, ja uzskrien pretiniekam virsū, kas liek komandai spēlēt mazākumā?

  -3 [+] [-]

, 2010-09-20 11:59, pirms 14 gadiem
Man jau liekas viss pareizi, Hosa bija mākslīgā zvaigzne visi piespēlēja viņam, protams, ka daudz vārtus guva līdz ar to.
Reāli jebkuru uzbrucēju var padarīt par zvaigzni, ja visa komanda spēlē tikai uz viņu.

  +8 [+] [-]

, 2010-09-20 12:40, pirms 14 gadiem
Tikai, kad runa ir par Ozoliņu (man pret viņu nav nekāda naida, tieši otrādi), autors uzvelk rozā brilles, paņem rozā baloniņu un sāk pūst migliņu.

  +2 [+] [-]

, 2010-09-20 12:42, pirms 14 gadiem
Koks_ar_2_galiem rakstīja: Man jau liekas viss pareizi, Hosa bija mākslīgā zvaigzne visi piespēlēja viņam, protams, ka daudz vārtus guva līdz ar to.
Reāli jebkuru uzbrucēju var padarīt par zvaigzni, ja visa komanda spēlē tikai uz viņu.
Bet Hosa bija īstais uz, kuru spēlēt! Tas pierādījās, jo Rīga divus gadus spēlēja play-off. Tad, kad kļuva zināms, ka Hosa spēlēs Ak Bars, nekur nedzirdēju īpašu nožēlu, jo lielākā daļa saprata, ka Hosa nav komandas spēlētājs.

  -1 [+] [-]

, 2010-09-20 12:43, pirms 14 gadiem
Yurchix rakstīja: Tikai, kad runa ir par Ozoliņu (man pret viņu nav nekāda naida, tieši otrādi), autors uzvelk rozā brilles, paņem rozā baloniņu un sāk pūst migliņu.
Pilnīgas muļķības. Ja Tu vairāk lasītu tad zinātu, ka muldi pilnīgi greizi. Ja ir par ko kritizēt tad Puče kritizē, arī Ozoliņu.

  +1 [+] [-]

, 2010-09-20 13:06, pirms 14 gadiem
Jānis_Bērziņš. Lasu pietiekoši ilgi un pietiekami daudz, lai izdarītu šādus secinājumus.

P.S. Es nesaku, ka Ozoliņš nav pelnījis uzslavas, vai, ka nev pietiekami labā formā. Vienkārši šī raksta autors īpaši pārspīlē, kad runa ir par Ozoliņu.

  +4 [+] [-]

, 2010-09-20 13:11, pirms 14 gadiem
Autor, laikam fakts, ka līdz vakardienas mačam Hosa bija rezultatīvākais Ak Bars spēlētājs (4= 1 + 3), noteikti ir nejaušība un haļava.
Izteikti tendenciozs raksts...

  +6 [+] [-]

, 2010-09-20 13:20, pirms 14 gadiem
Citēšu pašu autoru (atbilde uz kāda lietotāja jautājumu par Minskas Dinamo modeli): "Mēs pat par Rīgas Dinamo modeli vēl nevaram tā īsti izvērtēt, kur nu vēl minskiešus. Jāredz kāda spēle un vajag vismaz 20 mačus tabulā. Bet citādi - rezultāti labi."

Turpretī, šajā rakstā par Hossu, autors jau izdara secinājumus un tendenciozi to pasniedz lasītājiem (pieklusējot par rezultativitātes punktiem).

  +5 [+] [-]

, 2010-09-20 13:37, pirms 14 gadiem
pareizi Ankipāns pateica - sviests kkāds! Ko var ņemties ar to Hosu!

  +1 [+] [-]

, 2010-09-20 13:40, pirms 14 gadiem
Yurchix rakstīja: Citēšu pašu autoru (atbilde uz kāda lietotāja jautājumu par Minskas Dinamo modeli): "Mēs pat par Rīgas Dinamo modeli vēl nevaram tā īsti izvērtēt, kur nu vēl minskiešus. Jāredz kāda spēle un vajag vismaz 20 mačus tabulā. Bet citādi - rezultāti labi."

Turpretī, šajā rakstā par Hossu, autors jau izdara secinājumus un tendenciozi to pasniedz lasītājiem (pieklusējot par rezultativitātes punktiem).
Autors jau nekad nav slepis, ka isti objektivs vins pret Ozolinu nevar but. ta ka...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-09-20 15:22, pirms 14 gadiem
Vnk dumjšs raksts!!! Tādam vispār nav jēgas. Viss sen ir skaidrs par Hosas trumpjiem un mīnusiem. .....bet redz kā AK Bars'am vins der pat par 1.5 Milj........un pirms Rīgas spēles ar 4 punktiem komandā dalīja rezultatīvakā hokejista godu.

  +2 [+] [-]

, 2010-09-20 15:57, pirms 14 gadiem
Yurchix rakstīja: Citēšu pašu autoru (atbilde uz kāda lietotāja jautājumu par Minskas Dinamo modeli): "Mēs pat par Rīgas Dinamo modeli vēl nevaram tā īsti izvērtēt, kur nu vēl minskiešus. Jāredz kāda spēle un vajag vismaz 20 mačus tabulā. Bet citādi - rezultāti labi."

Turpretī, šajā rakstā par Hossu, autors jau izdara secinājumus un tendenciozi to pasniedz lasītājiem (pieklusējot par rezultativitātes punktiem).
Kur tur ir izdariiti kaadi tedenciozi secinaajumu!? Konreetu faktu studijaa!
Vnk ar sho visu Puche grib paraadiit ,ka Hossa AK Bars ir parasts speleetaajs ,nevis viens no staariem ,kaa tas bija DR. Taadi kaa Morozovs ir galvastiesu paaraaki par Hossu.
Es jau saprotu ,ka daudziem sirsninja veeljopojaam saap par to ,ka DR vairs nav Hosa ,bet nu vajag vienreiz nolaizties uz zemes.
guvbi, AK Baraa no vinja prasa golus nevis piespeles!

  +1 [+] [-]

, 2010-09-20 16:58, pirms 14 gadiem
Hellrevenger rakstīja: Kur tur ir izdariiti kaadi tedenciozi secinaajumu!? Konreetu faktu studijaa!
Vnk ar sho visu Puche grib paraadiit ,ka Hossa AK Bars ir parasts speleetaajs ,nevis viens no staariem ,kaa tas bija DR. Taadi kaa Morozovs ir galvastiesu paaraaki par Hossu.
Viss raksts ir secinājums pēc vienas spēles. Lasi starp rindām. Tas nav pretrunā ar to, ko viņš atbildēja komentētājam par Minsku?

Man nav nekas pret to, ka Hosa spēlē Barsos (arī vārtu birumus neparedzu). Nav arī nekas pret to, ka viņš tur spēlēs ne to pirmo vijoli. Tas viss bija gaidāms. Tomēr uzsācis sezonu viņš ir visai normāli. Pieņemu, ka Barsi pagaidām pirkumā nav vīlušies. Tomēr "par agru spriest un izdarīt konkrētus secinājumus", kā min pats raksta autors.

Par goliem... Ir situācijas, kad piespēlei ir lielāka vērtība nekā gols tukšos vārtos pēc lieliska komandas biedra "darba".