Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:467, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" pret SKA. Ko viņi izdarīja?

"Dinamo" pret SKA. Ko viņi izdarīja?
Lauris Dārziņš turpina gūt vārtus. Jau septīto spēli pēc kārtas...

Ja zaudējumu "Severstaļ" vēl kaut kā varēja pievilkt aiz matiem un uzskatīt, ka viens punkts tika izcīnīts un nevis divi zaudēti, tad šodien nav ne mazāko šaubu, ka "Dinamo" ir pasējis divus vērtīgus punktus. Viens vienīgais mierinājums, ka vakar visus trīs punktus pazaudēja "Torpedo"...

Kriss Holts
Metieni: 3/36
Nav Holts nekāds dzelzs priekškars, kuru nolaiž un ripas pašas no tā atlec. Nav patīkami, ja vārtsargs ielaiž ripas, kuras ķer pat sporta skolu vārtsargi, taču atceroties, cik mirušo ripu viņš izvilcis pēdējās četrās spēlēs, tad viena kļūda nav nekāda traģēdija. Galu galā, pretiniekam atkal ļauts izdarīt nepieklājīgi daudz metienu. Ja mūsējie otrajā un trešajā trešdaļā katrā izdara pa pieciem metieniem, bet SKA attiecīgi 11 un 15, tad beigu rezultāts ir loģisks.

Jēkabs Rēdlihs
Spēles laiks: 19:08
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 4
Artjuhins nav nekāds dižais kauslis, ne tuvu "Vitjaz" izsitējiem, taču augumā labi nobarots, taču Jēkabam nav respekta arī pret šādiem mužikiem. Lai atceras, ka arī latviešu puikas prot vicināt kulakus.

Sandis Ozoliņš
Spēles laiks: 24:57
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Centās darīt visu, lai paglābtu komandu no otrajiem zaudētajiem vārtiem. Krita ripas ceļā, taču maķenīt par vēlu. Pagarinājumā aizrāvās ar pretinieku vārtu aplenkšanu un kā jau šādās reizēs mēdz būt, tad atpakaļceļam kājas vairs nav tik fiksas un rezultāts ir bēdīgs - dažas sekundes pirms pagarinājuma beigām pašu nopelnīts zaudējums.

Kristaps Sotnieks
Spēles laiks: 19:32
Metieni: 1
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 0
"Dinamo" sāk parādīties kaut kāda daudzveidība. Kā vārtu guvums, tā lasām - Dārziņš, Dārziņš, atkal Dārziņš... Nu re, tagad arī Sotnieka vārds parādās. Ko tur piebilst - skaistus vārtus (otros sezonā) guva Soča. Vēl viens atgādinājums, ka metot uzreiz, nevis pusstundu apčubinot ripu, vārtsargs vienkārši nepaspēj līdz galam noreaģēt un te ir rezultāts.

Arvīds Reķis
Spēles laiks: 20:27
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Kad pamatlaika beigās sēdēja Troters, lielāko daļu mazākuma laika laukumā bija Reķis kopā ar Sotnieku. Izturēja un pagarinājumā Reķis pat pamanījās kopā ar Spruktu aizskriet pretuzbrukumā.

Krišjānis Rēdlihs
Spēles laiks: 22:28
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Ja pirmais vairākums tika realizēts 14 sekunžu laikā, tad ir tikai loģiski, ja arī otrā vairākuma realizācija tika gaidīta tikpat ātri. Diemžēl no Rēdliha nopelnītā vairākuma neizdevās izspiest pat vienu pieklājīgu metienu.

Guntis Galviņš
Spēles laiks: 23:24
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Pārkāpums pret Galviņu un jau trešais pēc kārtas vairākums. Ja nebūtu divu aizsargu Ozoliņa un K. Rēdliha saspēle, šis vairākums būtu vēl tukšāks kā otrais.

Aleksandrs Ņiživijs
Spēles laiks: 14:22
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Ja par spēlētāja (uzbrucēja) vērtības atskaites punktu ņem rezultativitāti, tad no pirmās maiņas trio vismazāk jāsarkst tieši Ņiživijam. Tiesa, nav arī ar ko lepoties - pēdējās astoņās spēlēs viņam divi gūti vārti.

Marks Hartigans
Spēles laiks: 15:06
Metieni: 3
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 4
Pirmās trešdaļas beigās Hartiganam paveicās. Protams, ka Jašins nav no tiem spēlētājiem, kurš apzināti gatavs pretiniekam noraut galvu, bet ar elkoni viņš iebrauca Hartigana kaklā un saņēma pelnītās soda minūtes (12). Sezonas sākumā Hartigans atzīmējās gan ar gūtajiem vārtiem, gan ar muļķīgiem noraidījumiem. Tagad viņš pelna tikai noraidījumus. Vispirms otrās trešdaļas beigās un tad arī trešās sākumā.

Tomašs Surovijs
Spēles laiks: 18:26
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Arī Surovijam īsti nav iemesla nolaist plakstiņus, taču ir jāatceras, ka šogad, visticamāk, vairs nebūs jāspēlē ar "Spartak" un Hašeku. Kur meklēt maiņas vājo posmu?

Mārtiņš Karsums
Spēles laiks: 17:12
Metieni: 3
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 0
Mārtiņš komandā nav pats lēnākais spēlētājs, taču mazliet pietrūka ātruma, lai viņš izskrietu viens pret vienu. Toties bija pirmais pie atsistās ripas, pamanīja ieskrējušos Sotnieku, pameta ripu ērtam metienam un IR! Mārtiņam bija vēl divas labas iespējas gūt vārtus un viena no tām īpaši laba. 2:30 minūtes pirms pamatlaika beigām vidusszonā tika pie ripas, ieskrēja viens pret vienu, taču Štepaneku nespēja apspēlēt.

Jānis Sprukts
Spēles laiks: 17:24
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Viesi uz pāris minūtēm bija apsēduši Holta vārtus un izskatījās, ka briest pirmais gols, taču līdz brīdim, kad Sprukts uzskrēja virsū Čajaneka nūjai un pirmais vairākums ir nopelnīts. Arī trešajā trešdaļā Čajaneks uzķērās uz Sprukta manevra...

Ģirts Ankipāns
Spēles laiks: 17:38
Metieni: 3
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0

Lauris Dārziņš
Spēles laiks: 17:45
Metieni: 2
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 0
Dārziņam un Troteram bija nepieciešamas tikai 14 sekundes, lai realizētu skaitlisko vairākumu. Ātri un bez sāpēm un Dārziņš turpina savu fantastisko rezultativitātes sēriju. Vai tikai Šuplers un viņa padoties nav drusku pārrēķinājušies, ka Dārziņš laukumā tiek laists visās iespējamās situācijās. Arī mazākumā... Izlaida un gandrīz uzminēja - Lauris jau bija apspēlējis aizsargu, nokļuva viens pret vienu ar Štepaneku, bet... Nevar gribēt, ka katrs Laura metiens būs rezultatīvs.

Broks Troters
Spēles laiks: 17:09
Metieni: 2
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 2
Godīgi nopelnīts punkts par rezultatīvu piespēli. Vispirms Troters vinnēja iemetienā un pēc tam atrada brīvo Dārziņu un 1:0. Ja Hartigana noraidījumi ir dumji, tad Trotera noraidījumi pat par dumju nevar nosaukt. Kaut kas no "Stulbs un vēl stulbāks".

Miķelis Rēdlihs
Spēles laiks: 19:25
Metieni: 2
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 0
Ja Karsumam bija iespēja izraut uzvaru pamatlaika pēdējās sekundēs, tad Miķelim šāda iespēja tika izkārtota (Dārziņš) pagarinājumā. Atrodoties metra attālumā no vārtiem, ir jāmet iekšā.

Ainārs Podziņš
Spēles laiks: 9:01
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Vēl trešās trešdaļas vidū ceturtā maiņa tika pie savām spēles sekundēm. Pēc parādītās neatlaidības un centības pelnīti un cerams, ka ceturtais trijnieks arī tāpēc spēlēja, nevis dēļ klāt esošā Petrovicka. Kad ceturtie iztika bez slovāku vaibstiem un ja spēle bija uz nažiem, tad viņi uz tālākā rezervistu soliņa apsēdās jau otrās trešdaļas beigās, vai īpašos gadījumos - trešās sākumā.

Roberts Petrovickis
Spēles laiks: 10:02
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Kāpēc Petrovickim no ceturtās maiņas uzbrucējiem ir vislielākais spēles laiks?

Juris Štāls
Spēles laiks: 8:28
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Ja pirmajā trešdaļā ceturtā maiņa bija mazāk pamanāma, tad otrās trešdaļas pirmajā izgājienā kārtīgi pakausēja ledu pie Štepaneka vārtiem. It īpaši Štāls un Podziņš.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2011-01-16 20:06, pirms 13 gadiem
3. periodā neko viņi neizdarīja

  +3 [+] [-]

, 2011-01-16 20:09, pirms 13 gadiem
nja, tik žēl bija tos 2p, ka pults lidoja pret sienu

  +7 [+] [-]

, 2011-01-16 20:12, pirms 13 gadiem
cik jau visaa sezonaa ir paseetas shitaadas speeles..

  +7 [+] [-]

, 2011-01-16 20:13, pirms 13 gadiem
Pie cita trenera Petrovickis sēdētu malā un viņa vietā spēlētu Džeriņš.

  +6 [+] [-]

, 2011-01-16 20:14, pirms 13 gadiem
Kāpēc Petrovickim no ceturtās maiņas uzbrucējiem ir vislielākais spēles laiks?
Tur laikam viss ir saprotams

  +5 [+] [-]

, 2011-01-16 20:15, pirms 13 gadiem
zaudējuma iemesls tas pats kas pag. spēlē...scenārijs arī līdzīgs...

 +11 [+] [-]

, 2011-01-16 20:18, pirms 13 gadiem
Hartigans vispār neko nedara uz laukuma, ne uzbrukumā, ne aizsardzībā. Pilnīgs nulle šosezon - vairāk kaitē kā dod kādu labumu.

  +3 [+] [-]

, 2011-01-16 20:24, pirms 13 gadiem
Artjuhinam, laikam, ir tāpat kā ar Suroviju. Var iemest vairāk par vieniem vārtiem tikai vienam vārtsargam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2011-01-16 20:32, pirms 13 gadiem
girtinshs rakstīja: Hartigans vispār neko nedara uz laukuma, ne uzbrukumā, ne aizsardzībā. Pilnīgs nulle šosezon - vairāk kaitē kā dod kādu labumu.
Tipisks piemērs- pēdējā 2.perioda minūte, mums svarīgi aiziet pārtraukumā ar divu vārtu pārsvaru(lai gan to pašu vēlāk izsēsim), bet Hartigans nospēlē kā 10-gadīgs bērns muļķīgi turot rokā pretinieka nūju, turklāt epizodē kur nekas neveidojas. Kas no tā sanāk? Mūs izglābj beigu sirēna no zaudētiem vārtiem un varbūt arī no tā paša vienīgā punkta zaudēšanas. Un šādas situācijas diemžēl nav retums Marka izpildījumā.

  +6 [+] [-]

, 2011-01-16 20:45, pirms 13 gadiem
Kāpēc Petrovickim no ceturtās maiņas uzbrucējiem ir vislielākais spēles laiks?
speles beigas bija tads bridis, kad Petrovickis bija uz laukuma reize ar Darzinju...kapec gan man gruti izskaidrot...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-01-16 21:46, pirms 13 gadiem
Ieraudzīju, ka zem Podziņa vārda tik daudz rakstīts un nopriecājos - autors ievēro arī jaunos, sāku lasīt un saprotu, ka par pašu spēlētāju nekā nav Tīri labas epizodes šodien bija!

  +2 [+] [-]

, 2011-01-16 21:52, pirms 13 gadiem
HARTIGANU vajag atstāt Liepājā !

  +1 [+] [-]

, 2011-01-16 22:02, pirms 13 gadiem
Eat My Shorts rakstīja: Tipisks piemērs- pēdējā 2.perioda minūte, mums svarīgi aiziet pārtraukumā ar divu vārtu pārsvaru(lai gan to pašu vēlāk izsēsim), bet Hartigans nospēlē kā 10-gadīgs bērns muļķīgi turot rokā pretinieka nūju, turklāt epizodē kur nekas neveidojas. Kas no tā sanāk? Mūs izglābj beigu sirēna no zaudētiem vārtiem un varbūt arī no tā paša vienīgā punkta zaudēšanas. Un šādas situācijas diemžēl nav retums Marka izpildījumā.
Par to jau kuro reizi šajā sadaļā gribas ieminēties arī man, tikai man tas laikam apniks agrāk, nekā Hartigans beigs tos muļķīgos noraidījumus taisīt. Ja nevar sevi uz šādām lietām nobremzēt, tad varbūt uz vienu spēli jāatstāj malā? Centība un nedisciplinētība nav viens un tas pats.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-16 22:35, pirms 13 gadiem
Aizmugure rakstīja: nja, tik žēl bija tos 2p, ka pults lidoja pret sienu
Labi, ka roká nebija karsta téjas kruuze...

     [+] [-]

, 2011-01-16 22:37, pirms 13 gadiem
Kāpēc Petrovickim no ceturtās maiņas uzbrucējiem ir vislielākais spēles laiks?
Tāpēc, ka slovāks....

     [+] [-]

, 2011-01-17 00:16, pirms 13 gadiem
Kāpēc Petrovickim no ceturtās maiņas uzbrucējiem ir vislielākais spēles laiks?

Tāpēc, ka papildlaikā spēlēja kopā ar Troteru.

  +2 [+] [-]

, 2011-01-17 08:12, pirms 13 gadiem
Kāpēc Petrovickim no ceturtās maiņas uzbrucējiem ir vislielākais spēles laiks?
Tāpēc, ka par lēnu - nepaspēj nomainīties...