Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:467, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" pret "Atlant". Ko viņi izdarīja?

"Dinamo" pret "Atlant". Ko viņi izdarīja?
Gūti vārti un divas rezultatīvas piespēles un Sandis Ozoliņš ir atgriezies līgas rezultatīvāko aizsargu galvgalī.

Ja pirmajā mājas spēļu sērijā no 12 iespējamiem punktiem izdevās izcīnīt tikai četrus, tad otrajā iegūts maksimums - 9 no 9. Tagad "Dinamo" sagaida četru spēļu izbraukuma sērija, kura sāksies jau sestdien Maskavā pret "Dinamo".

Mikaels Telkvists
Metieni: 0/34
"Dinamo" vārtus pēdējās piecās spēlēs sargāja Holts un šajā sērijā "Dinamo" izcīnīja četras uzvaras. Pirms tam četras spēles pēc kārtas vārtos bija Telkvists un bilance bija ar lielu mīnusa zīmi - tikai viena uzvara. Tagad tā ir uzlabota un ar Telkvistu vārtos mājas spēļu sērija pabeigta ar maksimālo rezultātu. Vienā rādītājā Telkvists ir noķēris Holtu - abiem tagad ir pa vienai "sausai" spēlei.

Arvīds Reķis
Spēles laiks: 18:13
Metieni: 0
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 0
Tā, kā nospēlēja Reķis, var nospēlēt tikai pieredzējis hokejists. Kāds gados jaunāks puika daudz nedomājot mestu ripu tālāk no saviem vārtiem (bijām taču mazākumā), bet Reķis "uzpīpēja", sagaidīja atgriežamies Ozoliņu un aizsūtīja viņu realizēt "bullīti"...

Kristaps Sotnieks
Spēles laiks: 17:58
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Pēc iepriekšējā spēlē negatīvā lietderības koeficienta (-2) no treneru puses varēja sagaidīt kārtējo aizsargu rotāciju, taču nu jau vairākas spēles pēc kārtas aizsargi netiek raustīti.

Sandis Ozoliņš
Spēles laiks: 23:36
Metieni: 4
Punkti: 1+2
Soda minūtes: 2
Nedrīkst atlaist ufieti Andreju Kuteikinu. Vakar viņš atkal paspēja pārbīdīt Ozoliņu no rezultatīvāko aizsargu pirmās ailītes uz otro, bet tikai uz vienu dienu. Ozoliņš arī šodien nepalika bez punktiem un viņš atkal ir rezultatīvākais aizsargs visā līgā (2+15). Otrajā trešdaļā nopelnīja kārtējo muļķīgo noraidījumu (pretinieku zonā), taču savus grēkus izpirka tūlīt pat atgriežoties laukumā - sagaidījis piespēli, Ozoliņam nekas cits neatlika, kā iziet vienam pret viesu vārtsargu un iemest ripu augšējā stūrī! Jau divus punktus priekšā Kuteikinam. Ozoliņš piedalījās arī trešo vārtu gūšanā izdarot visu, lai Dārziņam atliktu ripu ieraidīt tukšajos vārtos. Jau trīs punktus priekšā Kuteikinam.

Oskars Cibuļskis
Spēles laiks: 23:28
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Savu vārtu priekšā tomēr jābūt daudz agresīvāk. Nu nedrīkst būt tā, kā pirmās trešdaļas beigās, kad "atlants" diezgan brīvi bakstīja Telkvista cimdus. Ja dauza vārtsargu, tad jāsit pretī tā, ka citu reizi vairs negribēs līst vārtu tuvumā. Šoreiz, par laimi, pretinieks iespēju gūt vārtus neizmantoja.

Rodrigo Laviņš
Spēles laiks: 17:58
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0

Jēkabs Rēdlihs
Spēles laiks: 18:10
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Šī ir trešā spēle pēc kārtas, kad laukumā esot aizsargu pārim Laviņš - J. Rēdlihs nav zaudēti nevieni vārti.

Mārtiņš Karsums
Spēles laiks: 15:22
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Arī tuvāk spēles beigām pirmajai maiņai izdevās pretinieku noķert pretuzbrukumā - divatā pret vienu aizsargu izgāja Sprukts un Karsums. Jāņa priekšā vārti bija pilnīgi tukši, bet viņš izdomāja piespēlēt jau piesegtajam Mārtiņam. Izskatījās, ka Karsums lāgā negaidīja šo piespēli, jo Spruktam taču bija jāmet pa vārtiem...

Jānis Sprukts
Spēles laiks: 17:01
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Visiem ir skaidrs, ka stāvot uz ceļiem ir grūti gūt vārtus un tieši tāpēc Jānim jau ceturtajā minūtē neizdevās atklāt rezultātu.

Ģirts Ankipāns
Spēles laiks: 16:28
Metieni: 3
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Pēdējās trešdaļas vidū viss uzbrucēju trijnieks izspēlēja klasisku kombināciju trīs pret diviem pretiniekiem. Pēdējais vārds piederēja Ankipānam. Skaisti, bet vārtsargam virsū.

Aleksandrs Ņiživijs
Spēles laiks: 19:04
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Nebūs tā, ka Ņiživijs tagad katrā spēlē metīs un krās rezultativitātes punktus. Patiesībā, arī šodien bija jābūt kaut vienam punktiņam, taču partneri neprata Ņiživija piespēles pārvērst vārtu guvumā.

Marks Hartigans
Spēles laiks: 18:55
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Hartigans nemet daudz. Ja met, tad arī trāpa. Šodien Hartigans vispār neuzmeta pa vārtiem. Nav metienu, nav vārtu un šobrīd Marks ir vairs "tikai" ceturtais rezultatīvākais spēlētājs komandā.

Tomašs Surovijs
Spēles laiks: 20:02
Metieni: 3
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Pirmā vairākuma laikā vistuvāk vārtu guvuma atradās Surovijs. Ticis pirmais pie atsistās ripas, nespēja pārmest ripu pāri kājsargam. Tiesa, arī aizsargs darīja visu, lai metiens "nolūztu"...

Lauris Dārziņš
Spēles laiks: 17:10
Metieni: 2
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 2
Nu, re. Vēl pirms pāris dienām skaitījām, cik spēlēs pēc kārtas Dārziņš nebija guvis vārtus, tad sākot ar šodienu varam sākt jaunu skaitīšanu - cik spēlēs pēc kārtas Lauris gūs vārtus. Jau divās...

Broks Troters
Spēles laiks: 17:05
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Ja spēli apkalpotu viens galvenais tiesnesis, taču viņi bija divi un izrādās, abus sveicina okulists. Ja pretinieks teju vai salauž nūju pret Trotera muguru tas nav noraidījums, tad trūkst vārdu... Pat neskatoties uz to, ka esi dabūjis pamatīgi pa muguru, ja vārti ir tukši ir jātrāpa pa ripu. Kā tas bija otrās trešdaļas izskaņā.

Miķelis Rēdlihs
Spēles laiks: 16:31
Metieni: 0
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 0
Trešajai maiņai agresivitātes un dzīvīguma pietika visai spēlei, taču līdz reāliem vārtu gūšanas momentiem netika līdz pat trešās trešdaļas vidum, kad Miķelis iznira vārtu priekšā un tur sataisīja kārtīgus viļņus...

Roberts Bukarts
Spēles laiks: 5:59
Metieni: 1
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 0
Bukarts izdarīja visu, lai pats gūtu vārtus. Vispirms iegāja zonā, atdeva piespēli Ozoliņam, bet komandas kapteinis nekad nav bijis skops - piespēle atpakaļ Bukartam un tik vien atlika kā pielabot ripas lidojumu. Trešie vārti sezonā un divi no tiem gūti pēc Ozoliņa piespēlēm.

Jurajs Mikušs
Spēles laiks: 5:12
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Kas var būt skaistāks par divu tautiešu mīlestību! Šuplers un Mikušs! Iekļaujot Mikušu sastāvā, kaut arī ceturtajā maiņā, Jūlis atklāti ignorē kluba saimnieku izkārto karogu par jauno latviešu audzināšanu. Te nu bija... Kopumā nebija slikti - noraidījumus nenopelnīja, dēļ viņa vārti netika zaudēti...

Gints Meija
Spēles laiks: 5:27
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Ceturtajai maiņai ceturtās maiņas spēles laiks. Pat neskatoties uz to, ka maiņā ielikts Mikušs.

Slēpts komentārs: hzzh
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-10-13 22:03, pirms 14 gadiem
Ooo,mikušs laukumā ticis vismazāk ;D

  +5 [+] [-]

, 2010-10-13 22:04, pirms 14 gadiem
Kas var būt skaistāks par divu tautiešu mīlestību! Šuplers un Mikušs!
TE JUMS PEERLE!!!

  +3 [+] [-]

, 2010-10-13 22:05, pirms 14 gadiem
hzzh rakstīja: par Mikušu ..... autors ir totāli neobjektīvs !!!!!

Pilnīgi bez pamatojuma!!! Sviests!!!
kas tur neobjektīvs? Kāpēc audzināt kkādu slovāku,ja tajā pašā laikā malā sēž Džeriņš? nu nav Mikušs galvastiesu pārāks par mūsējiem- pat ne tuvu...

  +1 [+] [-]

, 2010-10-13 22:19, pirms 14 gadiem
Par tiesnesiem taisniiba - acu arsta pakalpojumi nekavejoties ir nepieciesami!Bet tak taa negribeeja Atlantam "norakt" speeli atstajot trijataa tiesnesi!
Tiesnesus ziepees,un pec tam fiksi pie acu arsta!

     [+] [-]

, 2010-10-13 23:34, pirms 14 gadiem
Lai vai kā ar Mikušu, negribu viņam neko šoreiz pārmest, bet par to epizodi, kurā Troteru nogrūda zemē tik brutāli kā bezmaz kādā restlingā, jau nu gan gribējās tiem tiesnešiem pateikt SULĪGU textu!!! Ceru, ka to izdarīs KHL!

  +4 [+] [-]

, 2010-10-13 23:47, pirms 14 gadiem
Par šodienas spēli jau patiesībā daudz nav teikt, ja nu vienīgi kaut kā tā : "Ozoliņš. Sandis Ozoliņš. Ledus hokeja ģēnijs-mākslinieks."

  +3 [+] [-]

, 2010-10-14 11:42, pirms 14 gadiem
hzzh rakstīja: par Mikušu ..... autors ir totāli neobjektīvs !!!!!

Pilnīgi bez pamatojuma!!! Sviests!!!
Jūli TU?