Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:467, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" pret CSKA. Ko viņi izdarīja?

"Dinamo" pret CSKA. Ko viņi izdarīja?
Jānis Sprukts bija tas, kurš trīs sekundes pirms pamatlaika beigām izlīdzināja rezultātu...
FOTO: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Pārtraukums sagaidīts itin pieklājīgā noskaņojumā - abās izbraukuma spēlēs punktu krājums papildināts ar trīs punktiem, kas pēc četru zaudēto spēļu sērijas nav nemaz tik slikti. Tagad jāgaida 17. novembris, kad sāksies nākamais četru izbraukuma spēļu seriāls ar maču Ufā.

Mikaels Telkvists
Metieni: 3/37
Turpinām pretiniekam ļaut izdarīt vairāk metienu, kā spējam paši. Kamēr vārtsargi ķer ripas, tikām viss ir kārtībā, bet var pienākt brīdis, kad var "saplīst" gan Telkvists, gan Holts. Pārtraukumā aizsargiem ir pie kā piestrādāt, lai tomēr kaut cik atslogotu vārtsargus.

Sandis Ozoliņš
Spēles laiks: 27:34
Metieni: 3
Punkti: 1+1
Soda minūtes: 2
Jau pirmajā minūtē kaut kur pazuda laukuma vidus zonā atstājot Cibuļski vienatnē pret diviem CSKA aizsargiem... Tikai 18. minūtes izskaņā radās pirmā reālā vārtu gūšanas iespēja, kad pašā vārtu priekšā piespēli saņēma Ozoliņš. Ar Ozoliņa līdzdalību tika zaudēti arī otrie vārti. Komandas kapteinis laukuma centrā gaidīja piespēli no savas zonas un nesagaidīja, bet robs aizsardzībā palika... Pēdējās piecās spēlēs Sandis nebija nopelnījis nevienu rezultativitātes punktu, bet šodien ar metienu no puszonas panāca 2:2. Kamēr Ozo bija sausais periods, tikām viņš rezultatīvāko aizsargu sarakstā atkrita uz trešo vietu.

Oskars Cibuļskis
Spēles laiks: 25:00
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Cibuļska metiens no zilās līnijas, vārtsargs nespēj notvert ripu un pats vainīgs. Pārējo nokārtoja Dārziņš.

Arvīds Reķis
Spēles laiks: 19:27
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Reķim nav raksturīga agresivitāte, taču spēles laikā bija divas saķeršanās un abās piedalījās Arvīds. Bez sekām...

Kristaps Sotnieks
Spēles laiks: 16:57
Metieni: 3
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Ja KHL statistika nemelo, tad starp aizsargiem izdarījis visvairāk metienu.

Rodrigo Laviņš
Spēles laiks: 18:37
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Pagarinājums sākās ar pāris metieniem pa CSKA vārtiem un... Laviņa firmas zīmi, ar elegantu spēku paņēmienu, kad pretinieka slidas tiek uzmestas augstu, augstu gaisā!

Guntis Galviņš
Spēles laiks: 21:13
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Trešā minūte un pirmais noraidījums. Vispirms Galviņš zaudēja divcīņu pie apmales un tad pārkāpa noteikumus... Dažas sekundes mazākumā un pirmie zaudētie vārti. Pēdējā trešdaļā ar slidu izsita ripu no tukšiem vārtiem (spēlējot mazākumā).

Aleksandrs Ņiživijs
Spēles laiks: 18:52
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Trešajos gūtajos vārtos Ņiživijs rezultativitātes punktu nesaņēma, taču bija pelnījis, jo tieši viņš aiz vārtiem vinnēja divcīņu ar pretinieku ļaujot Hartiganam novērtēt situāciju un atdot piespēli Spruktam. Ja Minskā Ņiživijs savu "bullīti" izpildīja ar smalku eleganci, tad šodien abi pēcspēles metieni bija tādi kā samocīti...

Marks Hartigans
Spēles laiks: 20:02
Metieni: 5
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 4
Ja tiek zaudēts iemetiens, nav taču sava nevarība dusmās jāizgāž uz pretinieku un jānopelna noraidījumu. Vēl vienu noraidījumu nopelnīja trešajā trešdaļā. Jācer, ka vēlāk pārskatot vārtu gūšanas epizodes, gan jau arī Hartiganam tiks iedots punktiņš par piespēli trešajos gūtajos vārtos.

Tomašs Surovijs
Spēles laiks: 17:35
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 12
Sačakarēja spēles beigas. Kad Dārziņš bija nopelnījis skaitlisko vairākumu, kad komanda bija izvietojusies CSKA zonā, Surovijam sagribējās pieturēt pretinieku. Pieturēja... Vispirms divas minūtes, bet par muldēšanu arī 10. minūtes. Suroviju paglāba Sprukts...

Mārtiņš Karsums
Spēles laiks: 17:22
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Pagalam nemanāms kļuvis. Izņemot vienu spēka paņēmienu, vienu metienu pa vārtiem un noraidījumu trešajā trešdaļā (56. min.), vairāk nekā ievērības cienīga šodien no Mārtiņa puses nebija. Noraidījuma cena - zaudēti vārti un zaudēta spēle.

Jurajs Mikušs
Spēles laiks: 14:13
Metieni: 3
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Patiešām jāsāk ticēt, ja pēkšņi uzradīsies brīva vārtsargu vieta, tad pirmais kandidāts uz cauruma aizlāpīšanu būs Mikušs. Kad tautās tika palaists šis joks, tad tas tiešām izklausījās pēc joka, bet tagad...

Broks Troters
Spēles laiks: 17:58
Metieni: 3
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Izlaida vienu spēli un būtu bijis tikai loģiski, ka viņš atrgriezots tur, no kurienes atgriezās - pa vidu Dārziņam un M. Rēdliham, bet treneri labāk pārzin savas komandas ķīmiju un zina kurā maiņā ielika Troteru... Tūlīt pēc otrajiem zaudētajiem vārtiem Troters tika aizsūtīts "tīrā" izgājienā viens pret vienu, piespieda vārtsargu izstiepties špagatā, taču vārtus neguva.

Lauris Dārziņš
Spēles laiks: 19:00
Metieni: 2
Punkti: 1+1
Soda minūtes: 0
Dārziņš turpina mest un katrs nākamais gols ir pavisam citā stilā. Šoreiz Dārziņš atradās vārtu priekšā un sagaidīja brīdi, kad Cibuļska mestā ripa tiks atsista tieši uz Laura nūjas. Jābrīnās, kā CSKA aizsargi Dārziņam ļāva tik brīvi izrīkoties ar ripu... Realizēja vienu no diviem pēcspēles metieniem. Realizētais bija skaists, bet nerealizētajā šķita, ka pats sapinās savā nūjā.

Jānis Sprukts
Spēles laiks: 20:39
Metieni: 1
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 0
Nav šaubu, ka lielākais vaininieks pirmajos zaudētajos vārtos ir Galviņš, taču Sprukts bija tas, kurš zaudēja iemetienu pēc kura uzreiz sekoja rezultatīvs metiens. Laukuma saimniekiem vairākuma realizācijai bija nepieciešamas tikai piecas sekundes. Pēdējās 11 spēlēs nebija guvis nevienus vārtus un te - trīs sekundes pirms pamatlaika beigām panāk izlīdzinājumu (3:3).

Miķelis Rēdlihs
Spēles laiks: 20:54
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Otrie gūtie vārti sākās ar Miķeļa neatlaidību, kad viņš tiktāl samulsināja pretinieku, ka pārķēra ripu saglabājot to pretinieku zonā. It kā sīkums, bet, lūk, ko nozīmē, kad notiek cīņa katrā epizodē, par katru ripu. Nerealizēja pēcspēles metienu metot ripu garām vārtiem.

Roberts Bukarts
Spēles laiks: 5:19
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0

Andris Džeriņš
Spēles laiks: 6:28
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Otrās trešdaļas sākumā, patraucējot pretiniekam izdarīt metienu jau tukšā vārtu stūrī, paglāba komandu no otrā vārtu zaudējuma. Pēc pusminūtes jau pats nonāca metiena pozīcijā, taču visapkārt bija pārāk daudz ienaidanieku.

Gints Meija
Spēles laiks: 5:31
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0

Ainārs Podziņš
Spēles laiks: 0:00
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Kā rezervists tika aizsūtīts uz noraidīto soliņa, lai atsēdētu Surovija disciplināro sodu.

  -4 [+] [-]

, 2010-11-02 21:50, pirms 14 gadiem
deju kopa daile.....
Slēpts komentārs: DinamoRiiga

     [+] [-]

, 2010-11-02 23:31, pirms 14 gadiem
Ko viņi izdarīja? - ar ko viņi ko izdarīja ?

  +1 [+] [-]

, 2010-11-02 23:33, pirms 14 gadiem
pinta rakstīja: deju kopa daile.....
Un kāda vaina dejām?

  +4 [+] [-]

, 2010-11-03 09:09, pirms 14 gadiem
Strausa k-gs, vai tad Ozoliņš neko labu neizdarīja, ja 1+1, un kā viņš spēlēja papildlaikā- SUPER !
Strausa k-gs,vai tiešām neredzējāt, ka Surovijs, pretspēlētāju nepaklupināja, bet viņs siimulēja un tiesnesis, kas iedeva noraidījumu, to neredzēja, jo priekša bija vārti.
Man liekas Strausa k-gs, ja nesaprotat hokeju, labāk komentējat kau vai Basketbolu.

  -1 [+] [-]

, 2010-11-03 13:00, pirms 14 gadiem
Strausa kārtējais murgojums un kārtējais uzbrauciens Mikušam. Nebija iemesla, bet strauss jau ir tāds putns, kurš neskatās spēli, bet raksta pēc savas vecāsmātes stāstītā. Dzeltanā prese SC+.