Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:467, Did:0, useCase: 3

Ar mīnu meklētāju...

Ar mīnu meklētāju...
Dinamo sastāva aprises allaž ir bijis ēdiens - dažos gadījumos saldais, citos - ar vērmeļu piegaršu.

Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Dinamo hokejistiem vecais gads beidzās ar karnevālu un jaunais sākās ar treniņiem. Nekādu vaļību pie bļodām un pīrāgiem, kam abi gali apdeguši. Ja turnīra tabula izskatās mierīga, jo papīrs vai dators pacieš visu, tad to nevar teikt par treneru sastāvu un menedžeri, kam nervu gali atkailināti.

Hokejisti atpūtās kā dzelzceļnieki – ar domām par savu veselību un nākamo darba rītu, kad sliedēm atkal jābūt tīrām. Karnevāla motīvi, kas šoreiz tika ieputināti kādā Vidzemes puses lielmājā, Dinamo spēlētājiem bija kā pienākums – gan pret savām ģimenēm, gan komandas garu. Tā vajag, ja grib savilkt savu spēku trieciendūrē! Tajā pašā laikā, no šiem der arī pamācīties – tikai viens salauzts krēsls un ... treniņš pirmajā gada dienā bez kritušajiem. Un otrajā arī! 16 spēles, kas palikušas regulārajā sezonā, dod pamatu prognozēm un spekulācijām, taču ar to nekādi nevar dabūt punktus tabulā. Tos vajadzēs izcīnīt.

Jaromīrs Jāgrs vēl nebija paspējis pēc uzvaras pār Rīgas Dinamo ieiet dušā, kad Arēnas Rīga aizkulisēs treneris Šuplers ķēra pēc rokas menedžeri Sējēju un prasīja viņam kā prokurors:
- Kad man būs jauns vārtsargs?
Trenera nervu kamoliņš bija pasprucis no klēpja un tagad tas vēlās uz priekšu, aiz sevis atstājot skaidru diegu. Šuplers ar šādu dvēseles stāvokli ir bijis kopā arī agrāk – ne pirmo gadu viņš nervozi kratās, ne pēdējo viņam galvā šaudās šķietamie risinājumi, kam vajadzētu dot rezultātu. Uzstājīgā vajadzība pēc vēl viena vārtsarga neko jaunu par slovāka speciālistu nepasaka – stresa apstākļos viņš agrāk ir apsolījis gan tetovēties, gan jāt ar zirgiem... Kāds tur brīnums, ja tagad sešdesmit gadus vecais vīrs visu savu nelaimju sākumu un beigas redz vārtos? Kopš savainoti ir abi galvenie darba darītāji – Holts un Telkvists – viņam atliek vien rēķināties ar Lūsiņu, kurš Šuplera plānos un sarakstos nekad nav bijis nopietns. Taču, kā par brīnumu, pēdējais savu mazā cinīša lomu piespiedu kārtā gada nogalē nospēlēja salīdzinoši veiksmīgi. Kas vienam brīnums, tas citam – šausmas nākotnes ielejā. Ja zinām, ka Telkvists labākajā gadījumā var atgriezties sastāvā janvāra beigās, bet Holts ar savu potīti ir trauslāks par porcelāna apakštasīti, Lūsiņa vieta kokā nebūt neatgādina medni, ko Jūlis gribētu redzēt savā trofeju skapī. Ieliekot Edgaru zīles lomā, arī tad pasākums izskatās bargs, jo mazais latvietis trenerim drīzāk rada līdzjūtību, nekā pārliecību. Bet – ko Lūsiņš var darīt, ja Šuplers neredz viņā palīgu – vien lielā cauruma ielāpu? Tas, ka trešais vārtsargs komandā tagad ir spiests kļūt par pirmo, drīzāk ir nelaimīga apstākļu sakritība. Taču vēl jau paliek vājais mierinājums – kas notiktu, ja mums nebūtu par rokai Lūsiņš?

Statistika ir sausa – četrās spēlēs Edgars Lūsiņš ir pratis komandai izcīnīt četrus punktus, tikt pie divām uzvarām (viena papildlaikā, otra – pēcspēles metienos) un atvairīt 70 no 78 metieniem. Patiesībā, metienu skaits ir jādala ar trīs spēlēm, jo tajā pirmajā, kurā Edgars bija spiests doties vārtos, tas notika jau pēc mača – kad komandas gatavojās bullīšiem. Vidējie rādītāji nekādu superzvaigzni mums nav izcepusi – 2,63 ripas vidēji spēlē (labāk par Telkvistu), ar vidēji atvairīto procentu – 89,7%. Taču – atkal vēlos atgriezties pie minētajiem četriem punktiem, kas šobrīd neapstrīdami pieder Lūsiņam. Pret Znaroku viņš uz loterijas metieniem vietu vārtos burtiski izlūdzās un, labi, ka treneris pamanīja, ka Telkvists tajā vakarā vairs negribēja un nevarēja būt karotājs. Pret Barys visai komandai nebija variantu, pret Jugru mēs jau redzējām mazo brīnumu, bet pret Omsku zaudējums jāieraksta pašiem treneriem... Ja Šuplers tagad ir ieņēmis galvā, ka visas viņa komandas problēmas sākas būrī, tad nenāk par ļaunu atgādināt, ka pēdējās četrās spēlēs mēs paši esam guvuši piecus vārtus. Kur Lūsiņa loma tajā, ja uzbrukums ir bez zobiem? Vai vārtsargi šajā komandā ir būtiska skaitliskā vairākuma realizācijas komponente? Lūsiņš spilgti nodemonstrēja, ka vārtu sargāšana vai drošība, nav tā lieta, par ko vajadzētu šajā komandā satraukties. Kā redzam šobrīd – mums ir 3 stabili KHL līmeņa vārtsargi, ar kuriem rotaļāties. Ja divi sēž malā, tad uzticamies trešajām. Ja treneris to negrib vai nemāk – kāpēc pie šāda salikuma būtu jāmet ar akmeni tieši pa... vārtsargiem? Turklāt, kurā leišu tirgū Šuplers saredz šobrīd sava nemiera šūpulīti? Kur spēlē vārtsargi, kas to vien tik gaida, kā viņus pasauks palīgā Rīgas Dinamo, lai viņi ievilktu komandu izslēgšanas spēlēs? Ja daži somi vai zviedri te apkārt klīst bez darba un trenerim gadu mijā ir bijušas sarunas ar ieinteresēto pušu aģentiem, tad sauksim tās par problēmām, kuras nedrīkst skart Dinamo pašreizējo noskaņu. Tā, starp citu, ar trešo numuru Lūsiņu vārtos, nebūt neizskatās pēc skaudras nolemtības. Drīzāk, lai treneris domā par komandas spēli kopumā, kas pakārtota konkrētam mērķim ar atbilstošām iespējām. Tur arī ir rezerves...

Tas, ka komandā līdz 15. janvārim kaut kādas pārmaiņas gaidāmas – par to menedžeris Sējējs jau teicis. Pārvaicāts vēlreiz, viņš sāk atgādināt miera misijas karavīru Afganistānā, kurš pārstāv sapieru rotu. Tik uzmanīgs – kā izteicienos, tā atbildēs! Mums – jo interesantāk. Skatāmies... Nē, es nesaku... Dzīve diktē savus noteikumus... Domāsim... Apmēram tādā garā. Tāds Sējējam darbs.
- Aģenti jau redz un vēro notikumus komandās, viņi ik pa brīdim piedāvā kaut kādus spēlētājus. Bet – ko šobrīd piedāvā? Komandas, kurām nav vairs cerību savās līgās tikt play off spēlēs, tagad atbrīvojas no dārgajiem aktīviem. Atslogo budžetu... Pārsvarā vērtīgu materiālu ir maz, - norāda Sējējs un norauj uz bremzēm...
Ja zinām, ka izbraukumā nedosies Cibuļskis, Ozoliņš (kapteinis sācis slidot, taču katra agresīvāka kustība rada lielas sāpes), Hartigans un Telkvists, tad visticamāk starp šīm pozīcijām arī gaidīsim iespējamo papildinājumu. Vārtsargus aizmirstam – neticu, ka Normunds pakļausies Jūļa vaimanām, turklāt – Sējēju var savā ziņā uzteikt, ka viņš tomēr zemapziņā bija modelējis tieši trīs vārtsargu klātbūtni komandas treniņu un spēļu procesā. Jo tagad vismaz ir atbilde ārkārtas situācijai. Starp citu, gluži to pašu var teikt par otru Ziemassvētku dāvanu – aizsargu Jānis Andersonu. „Es jau sen teicu, ka Andersonam ir jādod iespēja – viņam jāuzkrāj spēļu pieredze. Viņš mums būs stabils pamatsastāva aizsargs, ja domājam jau par tuvāko nākotni”, norāda Dinamo menedžeris un to liksim aiz auss, kad gaidīsim nākamās sezonas aprises. Tātad – pēc izslēgšanas metodes, gribot un ļoti gribot, paliek uzbrukums. Centra uzbrucējs ir veca plate, taču – jaunās skaņās, tā būs joprojām aktuāla. Tajā pašā laikā Normunds nenoliedz pašreizējās situācijas skaudrumu, kas var mainīties jebkuru dienu: „Atbrauksim no šī izbraukuma, tad varēs saprast skaidrāk... Protams, ka arī savainoto spēlētāju īpatsvars noteiks mūsu tālākās darbības. Ja puišiem būs kārtībā veselība, domāju, ka arī ar šiem hokejistiem varam sasniegt daudz – ko esam šajā sezonā jau pierādījuši. Ja nebūs – tad atkal cits risinājums...”

1 2 49 komentāri

 +33 [+] [-]

, 2011-01-02 16:01, pirms 13 gadiem
Ko lai saka.. ruukjim galiigi aizgaajis shirmis ciet ,ja vinsh vaino Luusinju pie zaudeejumiem...
p.s. es no visas sirds ceru ,ka naakosgad Shuplers vairs nebuus pie stuures.
Slēpts komentārs: Gena@Traktors
Slēpts komentārs: Gena@Traktors

  -2 [+] [-]

, 2011-01-02 16:08, pirms 13 gadiem
Apgalvojumam,ka RD ir 3 KHL līmeņa vārtsargi ,pagaidām ir grūti piekrist.Vai tiešām pēc 3 spēlēm to tik viennozīmīgi var apgalvot?Vai Lūsiņa meisterība ir tik augsta,ka tā atsver pieredzes trūkumu?
Slēpts komentārs: mazais23

 +23 [+] [-]

, 2011-01-02 16:10, pirms 13 gadiem
Nuuu....manuprāt, ar visiem traumētajiem spēlētājiem mums nekāds papildinājums šobrīd nav vajadzīgs- to pašu Štālu arī krīzes apstākļos no "apputējušā LM plaukta" var izvilkt. Par vārtsargiem- pilnīgs sviests. Kāda jēga paņemt Lūsiņa līmeņa vārtsargu, lai nebūtu jāspēlē Lusiņam.
Nu vecuma marasms mazajam rūķim pienācis

 +13 [+] [-]

, 2011-01-02 16:18, pirms 13 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Daļēji Šupleram ir taisnība, jo nekāds īpašais glābējs Lūsiņš arī nav bijis. Nekādus brīnumus vārtos viņš neparādija, bet vairākas tveramas ripas vārtos ielaida gan.
A vai tad kaads no vinja gaida glaabeeju? Manupraat, ljoti labi spelee savu speeju robezhaas.
Ko tad lai saka par uzbrukumu un vairaakumu? Par vairaakumu vispaar riebjas runaat. Tas ir tiesh treneru darbs uztreneet to. Man pat dazreiz liekas ar kuru galu Shuplers domaa, laizhot vairaakumaa, Andersonu... Vinjam nav nevainas ,bet nu pagaidaam vinsh nav vairaakuma speletaajs!
p.s. vairaakumaa jaabuut divaam triecienmainjaam ,kuru uzdevums ir laadeet golus. Nevis laizt vairaakumaa visas 4 mainjas un cereet uz briinumu...

  +8 [+] [-]

, 2011-01-02 16:47, pirms 13 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Armanda raksti jau kļuvuši tik paredzami, ka gandrīz pat neatverot ir skaidrs, ka raksta liela daļa sastāv no Šuplera nozākāšanas.
Kā tad lai no Šuplera neprasa atbildību, ja tāda pati komanda, pat nosaukums tas pats ar Znaroku priekšgalā dzīvojas pa tabulas augšu, nevis mīcās pie play-off sliekšņa!?

  -3 [+] [-]

, 2011-01-02 16:49, pirms 13 gadiem
protams jāmet iekšā pašiem bet ar tādu vārtsargu šai līgā darīt nav ko...brīžiem izmisumā pat divi gūlās ripas ceļā lai tikai tā nenokļūtu līdz Lūsiņam

  +4 [+] [-]

, 2011-01-02 17:17, pirms 13 gadiem
Tad otrdien ir cerība redzēt vien Holtu atgriežamies. Kā ar Dārziņu, cik vēl ilgi?

 +13 [+] [-]

, 2011-01-02 17:33, pirms 13 gadiem
Šuplers izčakarē vairākumu, izčakarē labus spēlētājus no ZA ( Troters,Arnasons), un čakarē visu komandu kpumā, nekur, neveins nevar iepsēlēties, ja tev maina partnerus, it īpaši,ja tu pats zini un redzi,ka tev neuzticas.Nākamgad vajag Znaroku!

  +6 [+] [-]

, 2011-01-02 17:41, pirms 13 gadiem
Pilnīgs murgs, kam mums vēl viens vārtsargs? Bet nu Šuplers ar dīvainībām izcēlās jau Rīga2000 laikā, kad marinēja uz soliņa Raitumu, bet spēlēt deva savam tautietim.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-01-02 17:59, pirms 13 gadiem
Par Dārziņu visi klusē!!! Tāda sajūta, ka tur kaut kas nav tīrs.

  +3 [+] [-]

, 2011-01-02 18:01, pirms 13 gadiem
PrinC1t rakstīja: Šuplers izčakarē vairākumu, izčakarē labus spēlētājus no ZA ( Troters,Arnasons), un čakarē visu komandu kpumā, nekur, neveins nevar iepsēlēties, ja tev maina partnerus, it īpaši,ja tu pats zini un redzi,ka tev neuzticas.Nākamgad vajag Znaroku!
Znaroks, diemžēl, mums vairs nebūs pa kabatai. Un līgums, liekas, ka viņam uz diviem gadiem. Ja viss viņam veiksmīgi beigsies.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-02 18:18, pirms 13 gadiem
u23u rakstīja: Kā tad lai no Šuplera neprasa atbildību, ja tāda pati komanda, pat nosaukums tas pats ar Znaroku priekšgalā dzīvojas pa tabulas augšu, nevis mīcās pie play-off sliekšņa!?
Šie paši RD spēlētāji izlases sastāvā ar Znaroku priekšgalā IIHF pasaules rangā mīcās pa otro desmitu. Un tā jau kuro gadu.
Padomā kāpēc tā.

  -1 [+] [-]

, 2011-01-02 18:22, pirms 13 gadiem
kastasir rakstīja: Par Dārziņu visi klusē!!! Tāda sajūta, ka tur kaut kas nav tīrs.
Un kas tad presei tagad būtu jadara?
Jāraksta apmēram tā-pulkstens 07:00 Dārziņš pamosta un saklāj gultu, pulkstens 07:10 Dārziņš dodas uz tualeti u.t.t.

  +3 [+] [-]

, 2011-01-02 18:32, pirms 13 gadiem
kastasir rakstīja: Znaroks, diemžēl, mums vairs nebūs pa kabatai. Un līgums, liekas, ka viņam uz diviem gadiem. Ja viss viņam veiksmīgi beigsies.
lai iet ieskrieties tas Znaroks ar savu hokeja filozofiju. negribam skatīties tādu hokeju. jāizsaka līdzjūtību Din.MASK. faniem!

  +1 [+] [-]

, 2011-01-02 18:41, pirms 13 gadiem
u23u rakstīja: Kā tad lai no Šuplera neprasa atbildību, ja tāda pati komanda, pat nosaukums tas pats ar Znaroku priekšgalā dzīvojas pa tabulas augšu, nevis mīcās pie play-off sliekšņa!?
Pāragri runāt kur Znaroks ar savu MD būs regulārā čempionāta beigās, un kur pēc Play Off pirmās kārtas.
To ka MVD visu pagājušo sezonu vilka Garnets nevienam nav noslēpums. Ne velti Znaroks darija visu, lai Garnets un Cvetkovs paliktu arī MD. Garnetu viņš dabūja, bet Cvetkovs viņam uzlika mīksto. Nav MD Garneta, un vel daži vadošie spēlētāji, un rezultāts redzams.

  +8 [+] [-]

, 2011-01-02 18:44, pirms 13 gadiem
es arī uzskatu ka visu nelaimju cēlonis nav Telkvista un Holta traumas...jāiztiek tās 2 vai 3 nedēļas ar Lūsiņu - jādod viņam iespēja ... Jūlis labāk lai padomā kā noskaņot komandu pirms spēles - savādāk pēdējās spēles izskatās kā mirstošo gulbju ezers...

  +4 [+] [-]

, 2011-01-02 19:49, pirms 13 gadiem
Lūsiņš ir komandas trešais vārtsargs un savā līmenī arī spēlē. Neredzu, ko viņam pārmest. Jā, iespējams, dažas ripas viņš ielaida tādas, kuras Telkvists vai Holts būtu noķēruši, bet tāpēc jau arī viņi saņem daudzreiz lielāku algu un ir komandas pamatsastāvā.

Meklēt tagad vēl kādu vārtsargu, par kuru īsti nav skaidrības, kāds viņš būs, diez vai ir jēga. Ja ņemt, tad tikai tādu, kurš tiešām ir labs, ar vārdu un attiecīgu pieredzi, tikai cik tādu šobrīd vispār ir pieejami?

Tas, ka Jūlis šobrīd ir satraucies, ir tikai loģiski. Ja šajā izbraukumā ar punktu gūšanu ies tik pat švaki kā pēdējās mājas spēlēs, tad komanda nonāks uz bīstamas robežas un play-off var arī neiekļūt. Un tas jau automātiski nozīmē Jūļa RD perioda beigas. Lai gan arī iekļūšana play-off viņam vēl neko negarantē, ir dzirdēts, ka svarīgie onkuļi attiecībā uz nākotni zīmē visnotaļ dažādas shēmas...

  -3 [+] [-]

, 2011-01-02 20:50, pirms 13 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Šie paši RD spēlētāji izlases sastāvā ar Znaroku priekšgalā IIHF pasaules rangā mīcās pa otro desmitu. Un tā jau kuro gadu.
Padomā kāpēc tā.
njaa... Salīdzini PČ līmeni ar KHL!

     [+] [-]

, 2011-01-02 21:03, pirms 13 gadiem
zzk rakstīja: Lūsiņš ir komandas trešais vārtsargs un savā līmenī arī spēlē. Neredzu, ko viņam pārmest. Jā, iespējams, dažas ripas viņš ielaida tādas, kuras Telkvists vai Holts būtu noķēruši, bet tāpēc jau arī viņi saņem daudzreiz lielāku algu un ir komandas pamatsastāvā.

Meklēt tagad vēl kādu vārtsargu, par kuru īsti nav skaidrības, kāds viņš būs, diez vai ir jēga. Ja ņemt, tad tikai tādu, kurš tiešām ir labs, ar vārdu un attiecīgu pieredzi, tikai cik tādu šobrīd vispār ir pieejami?

Tas, ka Jūlis šobrīd ir satraucies, ir tikai loģiski. Ja šajā izbraukumā ar punktu gūšanu ies tik pat švaki kā pēdējās mājas spēlēs, tad komanda nonāks uz bīstamas robežas un play-off var arī neiekļūt. Un tas jau automātiski nozīmē Jūļa RD perioda beigas. Lai gan arī iekļūšana play-off viņam vēl neko negarantē, ir dzirdēts, ka svarīgie onkuļi attiecībā uz nākotni zīmē visnotaļ dažādas shēmas...
Jūlis acīmeredzot "raustās", ka pie šādas RD spēles un "nedienām" ar pamatvārtsargiem un "kļučevoju" spēlētāju traumām nekādos PO viņi var vēl arī netikt...... bet cik atceros, tad rūķis tieši to esot "Pašam" apsolijis, ka ko nu ko, bet "PO ģinamka jau nu točna tiks"!

     [+] [-]

, 2011-01-02 21:08, pirms 13 gadiem
u23u rakstīja: njaa... Salīdzini PČ līmeni ar KHL!
Un kāpēc nesalīdzināt?
RD tam ir pateicīgs materiāls, jo šīs komandas spēlētāji sastāda LV izlases kodolu, kas gan izlasē, gan RD jau sen spēlē kopā. Un par cik Značoks&Co ne pirmo sezonu izlasi trenē, tad salīdzinājums ir tīri pa lietu.

  -1 [+] [-]

, 2011-01-02 21:29, pirms 13 gadiem
Traktors! Kur tavs mīļotais Šuplers aizveda Slovākijas izlasi pirms pāris gadiem? Tā ka nevajag viņu ar Znaroku salīdzināt, pie tam Jūlis ir daudz pieredzējušāks treneris, bet brauc galīgās auzās.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-02 22:44, pirms 13 gadiem
maris777 rakstīja: Traktors! Kur tavs mīļotais Šuplers aizveda Slovākijas izlasi pirms pāris gadiem? Tā ka nevajag viņu ar Znaroku salīdzināt, pie tam Jūlis ir daudz pieredzējušāks treneris, bet brauc galīgās auzās.
Pirmkārt,norādi man to teikumu, kurā es salīdzinu Šupleru ar Znaroku.
Otrkārt, vispirms iebrauc par ko ir tēma, un tad ko raksti.

     [+] [-]

, 2011-01-02 23:11, pirms 13 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Šie paši RD spēlētāji izlases sastāvā ar Znaroku priekšgalā IIHF pasaules rangā mīcās pa otro desmitu. Un tā jau kuro gadu.
Padomā kāpēc tā.
1) Domaaju, ka tas ir arii vinju liimenis tiesa ne otrais desmits, kaa tu paarspiilee bet pirmaa beigas
Liimenja atshkiriibu vareeja redzeet OS kas ir arii iistais turniirs kur saliidzinaat..

2) Domaaju ka arii nevajag no mushas tagad uzpuust ziloni, Shulpers emocijas kaut ko pateicis un jau te saak baigais hajs iet valjaa, tikai mieru emocijas noseediisies un cerams tiks izdariiti pareizie secinaajumi...

     [+] [-]

, 2011-01-02 23:55, pirms 13 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Pirmkārt,norādi man to teikumu, kurā es salīdzinu Šupleru ar Znaroku.
Otrkārt, vispirms iebrauc par ko ir tēma, un tad ko raksti.
Tu palasi ko Tu esi uzrakstījis. Ka Šuplers tiekot nepamatoti zakāts, ka Znaroks ar šiem spēlētājiem izlasē neko nerāda. Tu visu laiku centis izcelties uz citu fona ar pilnīgi pretēju viedokli. Protams savam viedoklim ir jābūt, bet ne jau tādas aplamības jāraksta.

     [+] [-]

, 2011-01-03 07:28, pirms 13 gadiem
maris777 rakstīja: Tu palasi ko Tu esi uzrakstījis. Ka Šuplers tiekot nepamatoti zakāts, ka Znaroks ar šiem spēlētājiem izlasē neko nerāda. Tu visu laiku centis izcelties uz citu fona ar pilnīgi pretēju viedokli. Protams savam viedoklim ir jābūt, bet ne jau tādas aplamības jāraksta.
Velreiz jautāju-kurā teikumā es rakstu,ka Šuplers labāks par Značoku?

     [+] [-]

, 2011-01-03 07:33, pirms 13 gadiem
GaryII rakstīja: 1) Domaaju, ka tas ir arii vinju liimenis tiesa ne otrais desmits, kaa tu paarspiilee bet pirmaa beigas
Liimenja atshkiriibu vareeja redzeet OS kas ir arii iistais turniirs kur saliidzinaat..

2) Domaaju ka arii nevajag no mushas tagad uzpuust ziloni, Shulpers emocijas kaut ko pateicis un jau te saak baigais hajs iet valjaa, tikai mieru emocijas noseediisies un cerams tiks izdariiti pareizie secinaajumi...
Nezinu ko es te baigi pārspīlēju, bet LV izlase ir tajā vietā (12) IIHF rangā kurā tā ir, un OS tā bija 12 (pēdējā) vietā. Tie ir reāli fakti, un nevis mana izdoma.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-03 10:42, pirms 13 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Un kāpēc nesalīdzināt?
Varbūt tapēc ka KHL regulārajā sezonā tu vari uzcīnīt 7 uzvaras pēc kārtas, bet tas tev nekā var nedot, respektīvi tāpat vari netikt PO. PČ ar šādu sēriju tu esi pasaules čempions. Ir pilnīgs absurds salīdzināt pilnīga dažada garuma un formāta turnīrus.

     [+] [-]

, 2011-01-03 11:04, pirms 13 gadiem
huy rakstīja: Varbūt tapēc ka KHL regulārajā sezonā tu vari uzcīnīt 7 uzvaras pēc kārtas, bet tas tev nekā var nedot, respektīvi tāpat vari netikt PO. PČ ar šādu sēriju tu esi pasaules čempions. Ir pilnīgs absurds salīdzināt pilnīga dažada garuma un formāta turnīrus.
Ivars visu var. Ka jau te Maris777 raxtiija, tad Ivars lai izceltos uz kopeejaa fona raxta visiem preteeju viedokli. Tas ir kaa sava veida mazohisms.

     [+] [-]

, 2011-01-03 11:50, pirms 13 gadiem
huy rakstīja: Varbūt tapēc ka KHL regulārajā sezonā tu vari uzcīnīt 7 uzvaras pēc kārtas, bet tas tev nekā var nedot, respektīvi tāpat vari netikt PO. PČ ar šādu sēriju tu esi pasaules čempions. Ir pilnīgs absurds salīdzināt pilnīga dažada garuma un formāta turnīrus.
Runat neiet par to ko vari izcīnīt PČ vai KHL, bet runa iet par LV izlases progresu šajos gados.
Varbūt Tu esi saskatijis baigo progresu LV izlases sniegumā?

     [+] [-]

, 2011-01-03 12:16, pirms 13 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Runat neiet par to ko vari izcīnīt PČ vai KHL, bet runa iet par LV izlases progresu šajos gados.
Varbūt Tu esi saskatijis baigo progresu LV izlases sniegumā?
+/- savā līmenī vislaik nospēlē.

     [+] [-]

, 2011-01-03 13:14, pirms 13 gadiem
huy rakstīja: +/- savā līmenī vislaik nospēlē.
Pag,pag. Es neapšaubu, ka LV izlase nospēlē savā līmenī. Bet runa iet pa to,ka Znaroks ir baigi krutais treneris, kas noteikti varētu pacelt RD līmeni.
Es neatceros kurā vietā IIHF rangā LV izlase bija, kad Znaroks to pārņēma no Vorobjova, bet pieļauju, ka tā bija apmēram ap 10-11 vietu. Patreizējā 12. vieta runā par to, ka LV izlasē, ja ne gluži regress, tad stagnācija točna ir.
1 2 49 komentāri