Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Mūsu cerības

Mūsu cerības
BMX braucējs Māris Štrombergs, manuprāt, ir reālākais pretendents uz olimpisko medaļu no mūsu 45 sportistiem Londonā. Foto: bmxlatvia.com

Nākamās divarpus nedēļas Londonā droši vien nesīs gan patīkamus pārsteigumus, gan nepatīkamas vilšanās. Visi, protams, cer uz pirmo, un kamēr spēlēm nebūs dots starta signāls, es nebūšu izņēmums. Katram droši vien ir arī savas gaidas no viena vai otra sportista. Arī man tādas ir, tāpēc piedāvāšu jums savu Top-6 ar mūsu medaļu cerībām.

1.Māris Štrombergs
Par spīti traumai, kas iecirta pamatīgu robu šo spēļu četrgades ciklā, Māris ir atpakaļ trasē ar to pašu apetīti un meistarību visiem braukt pa priekšu. Ne vienmēr tas iznāk, taču joprojām gribas teikt, ka biežāk iznāk nekā otrādi. Nez kāpēc šķiet, ka zelts šoreiz nepakļausies, taču medaļa būs!

2.Krists Straume/Aleksejs Rumjancevs
Šķiet, vasaras spēles mūs jau ir pieradinājušas pie pārsteigumiem. Respektīvi, medaļu parasti atved kāds, no kura to neviens negaidīja. Mūsu smaiļotāju divniekam ir priekšnoteikumi, lai kļūtu par vienu no tā saucamo negaidīto medaļu nākamajiem saimniekiem. Šis duets jau vairākas sezonas grozās pasaules labāko sešniekā, un atlicis pavisam maz, lai beidzot būtu uz pjedestāla arī visaugstākās raudzes mačos.

3.Ineta Radeviča
Mūsu labākā tāllēcēja pēdējos gados pieradinājusi pie fakta, ka labākos rezultātus medaļu vērtībā sasniedz sezonas atbildīgākajās sacensībās. Tāds starts būs arī Londonā. Turklāt šīs sacensības viņai, ļoti iespējams, būs pēdējās lielās sacīkstes karjerā. Tas būs dubults stimuls aizlekt līdz medaļai.

4.Vadims Vasiļevskis
Pēdējie notikumi par un ap šā brīža Latvijas šķēpmetēju līderi nerosina optimismu, bet šis tomēr ir četrgades svarīgākais starts - kad tad, ja ne tagad? Turklāt ik pa brīdim Vadims tomēr aizmet. Vien nevar zināt, vai šī būs vai nebūs tā reize...

5.Anastasija Grigorjeva
Brīvā cīņa ir diezgan neprognozējams "pasākums'' - tas, kurš vakar izstājās pirmajā kārtā, rītdien kaklā var kārt medaļu. Eiropas zelts un sudrabs ļauj klusībā cerēt, ka Anastasija varētu piedalīties kāda patīkama pārsteiguma radīšanā arī Londonā.

6.Pludmales volejbolistu duets
Mums ir divi spēkos līdzvērtīgi dueti, tāpēc nesaukšu nevienu vārdā. Abi ir apliecinājuši, ka ar zināmu regularitāti ir gatavi cīņai par vietu labāko sešiniekā. Nepārsteigs, ja sacensības Londonā būs viena no tādām reizēm.

Kā Londonas olimpiskajās spēlēs veiksies Mārim Štrombergam?

  • 72

  • 23

  • 9

  • 17


  +3 [+] [-]

, 2012-07-27 19:39, pirms 12 gadiem
Ainārs Kovals pārsteigs atkal Jūs, bet ne mani!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-07-27 20:56, pirms 12 gadiem
Man šķiet, ka šoreiz zelta nebūs!!!

  +1 [+] [-]

, 2012-07-28 01:09, pirms 12 gadiem
ilvar cel viens izcils raksts !!! paldies par nevienam nezinamo info !

 +15 [+] [-]

, 2012-07-28 01:15, pirms 12 gadiem
3 zelta - Štrombergs, Vasiļevskis, Radeviča
4 sudrabi - Kovals, Grabuste, Sorokins/Samoilovs, Urtāns
6 bronzas - Sirmais, Mūze, Grigorjeva, Rubļevska, Pļaviņš/Šmēdiņš, Laura Ikauniece

Un tikai ieliekat man mīnusu!!!!!!!!!!

  +9 [+] [-]

, 2012-07-28 06:48, pirms 12 gadiem
Rafaello rakstīja: 3 zelta - Štrombergs, Vasiļevskis, Radeviča
4 sudrabi - Kovals, Grabuste, Sorokins/Samoilovs, Urtāns
6 bronzas - Sirmais, Mūze, Grigorjeva, Rubļevska, Pļaviņš/Šmēdiņš, Laura Ikauniece

Un tikai ieliekat man mīnusu!!!!!!!!!!
Tev jāliek tikai plusu par tik krāsainiem sapņiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja