Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Miļuns: šaubos, ka dāņi kaut ko slēpa

Jānis Matulis
Jānis Matulis

Miļuns: šaubos, ka dāņi kaut ko slēpa
U-20 izlases galvenais treneris Ēriks Miļuns.

Latvijas U-20 izlases galveno treneri Ēriku Miļunu noķeru mirkli pirms komanda sēdās autobusā, lai no Brūksas brauktu uz Kalgari. Pēc 5:1 uzvaras pārbaudes spēlē pret Dāniju visiem garastāvoklis možs, turklāt pēcspēles diena brīva, komanda bijusi baseinā peldēt...

- Vai dāņi pret mums spēlēja ar pilnu jaudu? Protams! Varbūt pieaugušo komanda pirms čempionāta arī varētu nospēlēt viltīgi, bet ej un iestāsti šādiem jaunekļiem, ka šodien jāspēlē par 50 procentiem, lai pretiniekiem aizmālētu acis, - pārliecināts ir Miļuns. - Kaut spēle bija diezgan līdzīga, mēs tomēr visu laiku kontrolējām situāciju. Un šaubos, vai dāņi no mums kaut ko slēpa. Kas komandai vēl pietrūkst? Visur pa bišķim. Jāsakārto vairākuma izspēle, tāpat varam vēlēties labāku spēli savā un vidus zonā.

Pēc treniņiem un abām pārbaudes spēlēm kā pirmais vārtsargs ir Gudļevskis, otrais - Merzļikins, bet maiņas ir šādas:
pirmā - Nīmanis - Zvirbulis, Pelšs - Straupe - Girgensons;
Koļesņikovs - Salija, Kļaviņš - Bļugers - Andersons
Siksna - K. Lipsbergs, Hvorostiņins - Kuzmenkovs - Dilevka
Kalniņš - Freibergs, R. Lipsbergs - Jevpalovs - Ziemiņš

Treneri redzējuši, kā spēlē Kanādas un Šveices izlases, bet ar somiem, krieviem un zviedriem... iepazīšanās notikusi lidojot vienā lidmašīnā uz Kanādu. Un Latvija bijusi visiem priekšā - lidmašīnas salonā, protams.

Miļuns: - Ja līdz čempionātam varbūt arī nebūs iespējams noskatīties Slovākijas spēli, tad videoierakstu noteikti skatīsimies. Kā spēlēsim čempionāta pirmo maču ar zviedriem? Ar pilnu klapi! Bet tas būs atkarīgs arī no tā, kā mums ies. Skaidrs, ka zviedri ir stiprāki, bet puikām ir jācīnās.

Visi Kanādā esošie hokejisti esot veseli. Laiks? Gandrīz kā vakar Latvijā. 0 grādu, saulīte. Bet mūsu komandas pavadonis/palīgs visu čempionātu būs Amerikā augstskolu beigušais bijušais Latvijas U-18 un U-20 izlašu dalībnieks, divas spēles nacionālajā izlasē nospēlējušais uzbrucējs Kārlis Zirnis.

  +6 [+] [-]

, 2011-12-24 00:52, pirms 12 gadiem
Lai puishiem veicas,lai paliek augstakaja divizija!!! Jus to varat!!!

     [+] [-]

, 2011-12-24 11:40, pirms 12 gadiem
Sportā ir tāda taktika,vispirms atdot,pēc tam paņemt.Komandai pēc zaudētas spēles vienmēr ir vispareizākā motivācija.

  +2 [+] [-]

, 2011-12-24 12:02, pirms 12 gadiem
Katrā ziņā izredzes palikt Elitē šogad ir lielākas sakarā ar formāta maiņu (lejā lido tikai viena komanda)! Arī sastāvs mums kopumā nav slikts, lai pamēginātu vēl uz gadu (moš arī ilgāk) aizķerties Elitē!

     [+] [-]

, 2011-12-24 16:40, pirms 12 gadiem
als rakstīja: Katrā ziņā izredzes palikt Elitē šogad ir lielākas sakarā ar formāta maiņu (lejā lido tikai viena komanda)! Arī sastāvs mums kopumā nav slikts, lai pamēginātu vēl uz gadu (moš arī ilgāk) aizķerties Elitē!
sogad saglabajot vietu elite, nakamgad to saglabat butu iespejams, ka pat vieglak, jo no si gada modela atskaititu 92 gadus, no kuriem nopietni trukumi butu tikai Gudlevskis, Kolesnikovs un Pelss
principa nakamgad varetu spelet sis pasas izlases kodols.

  +1 [+] [-]

, 2011-12-25 22:53, pirms 12 gadiem
lai tik puikas spēlē no sirds, tad jau rezultāts neizpaliks