Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" pret "Dynamo" (M). Ko viņi izdarīja?

"Dinamo" pret "Dynamo" (M). Ko viņi izdarīja?
Markam Hartiganam divās spēlēs četri rezultativitātes punkti
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze", f64

Pilnīgs pretstats pirmajai spēlei. Ja hokeja tehniskajā protokolā, tāpat kā basketbolā, atzīmētu kļūdas, to būtu vairāk kā sunim blusas. Neticami, ka 24 stundu laikā komanda var izmainīties par visiem 360... Par pirmo spēli tiešām gribējās domāt, ka komanda būtu pelnījusi spēlēt pat finālā, bet pēc šā vakara zāģa jāsāk domāt, kāpēc "Dinamo" ir iekļuvusi "play off"... Divas spēles aizvadītas, rezultāts neizšķirts un tagad kārta divu spēļu sērijai Rīgā (sestdien un svētdien).

Mikaels Telkvists
Metieni: 4/13
Nedroša aizsardzība un līdz ar to tikpat nedrošs arī Telkvists. Ja pirmajā trešdaļā pa viņa vārtiem tiek izdarīti tikai desmit metienu un katrs trešais ir gols, tad tiešām kaut kas nav kārtībā ar koncentrēšanos. Treneriem pietika ar ceturtajiem zaudētajiem vārtiem, lai Telkvistu nomainītu pret Holtu.

Kriss Holts
Metieni: 3/21
Tā vien šķiet, ka šodien (vismaz līdz 26. minūtei), maskavieši pa vārtiem varēja mest kaut uz labu laimi, jo ticamība, ka būs gols, bija ļoti liela. Pirmais metiens pa Holta vārtiem un vēl vieni zaudēti vārti. Laikam Holts vēl nebija iesilis, lai uzreiz ķertu ripas. Kaut ko glāba, kaut ko varēja glābt, taču bija skaidrs, šodien nevienam no rīdziniekiem nav lielā diena.

Oskars Cibuļskis
Spēles laiks: 22:06
Metieni: 0
Punkti: 0+2
Soda minūtes: 0
Kurš vainīgs trešo vārtu zaudējumā, lai Cibuļskis un Ozoliņš tiek skaidrībā paši, bet fakts ir tāds, ka tieši pirmais aizsargu pāris atstāja blakus Telkvistam vienu pašu Mosaļovu, kuram nebija nekādu problēmu iedzīt ripu vārtos. Viens ļāva izdarīt piespēli (Ozoliņš), otrs (Cibuļskis) ļāva izdarīt metienu. Divtik sāpīgi, ka pēc panāktā neizšķirta trešais gols tiek zaudēts divas sekundes pirms trešdaļas beigām.

Sandis Ozoliņš
Spēles laiks: 22:00
Metieni: 1
Punkti: 0+2
Soda minūtes: 0
Jau pirmajā minūtē bija izdevība gūt pirmos vārtus. Ņiživijs, Ozoliņš un Surovijs izgāja 3 pret 2, ripa pie kapteiņa, jau tiek atrasts brīvais Surovijs, taču pēdējā brīdī pretinieku aizsargs izsit viņam ripu. Prot Ozoliņš atrast brīvus savējos, prot, par to nav šaubu. Vairākuma laikā Ozoliņš atrada pavisam brīvo Hartiganu, kuram tikai slinkums varēja patraucēt iemest tukšos vārtos.

Kristaps Sotnieks
Spēles laiks: 17:42
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Redz, kā jānomierina Saimons. Skaidri zinot, ka Sotnieka dūres atleks no Saimona, jāņem palīgā cīņas paņēmieni, ko Sotnieks arī izdarīja - aiz kājām un gar zemi.

Jēkabs Rēdlihs
Spēles laiks: 18:40
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Divi vārti jau zaudēti un te vēl Jēkaba noraidījums... Kur pazudusi spēles disciplīna, ar kuru rīdzinieki izcēlās pirmajā spēlē? Šoreiz defekts pārvērtās par efektu... Jēkabs Rēdlihs un Sotnieks ir vienīgie starp aizsargiem, kuriem pēc pirmajām divām spēlēm ir negatīvs lietderības koeficients (-1).

Krišjānis Rēdlihs
Spēles laiks: 18:13
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Komandā ir tikai divi aizsargi, kuriem divās spēlēs lietderības koeficients ir +1. Tie ir Krišjānis un Galviņš.

Guntis Galviņš
Spēles laiks: 18:16
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Otrais vārtu zaudējums sākās pie apmales, kur Galviņš nedarīja neko, lai patraucētu pretiniekam izdarīt piespēli uz zonas vidu.

Rodrigo Laviņš
Spēles laiks: 4:07
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Savu atgriešanos sastāvā atzīmēja ar savu firmas gājienu - izšauto pēcpusi un elegantu spēka paņēmienu pret Jalasvāru. Somu smuki uzmeta gaisā, bet divreiz garāko un divreiz smagāko Saimonu Laviņš nav spējīgs noturēt. Esot mazākumā Saimons Laviņu vienkārši pastūma malā un trāpīja pa vārtu stabiņu.

Aleksandrs Ņiživijs
Spēles laiks: 14:10
Metieni: 1
Punkti: 1+1
Soda minūtes: 0
Pirmo trīs minūšu laikā divi nerealizēti vārtu gūšanas momenti ir pārlieku liela izšķērdība un kā jau šādās reizēs mēdz gadīties, tad ātri vien pašiem jāmeklē ripa savos vārtos. Metiens no zilās līnijas, augstu lidojoša ripa trāpa pa Ņiživija nūju un Telkvists ir bezspēcīgs. Pēdējā trešdaļa iesākās ar nelielu rīdzinieku ofensīvu kas beidzās ar diezgan loģisku vārtu guvumu. Vispirms Ņiživijs pašam negribot nobloķēja Cibuļska metienu, ripa nokrita ērtam metienam un pagriezienā tiek pārsteigts Gārnets - 4:5.

Marks Hartigans
Spēles laiks: 14:17
Metieni: 2
Punkti: 1+1
Soda minūtes: 0
Izskatās, ka arī Znaroka blicei ir problēmas ar koncentrēšanos, bet Šupleram un rīdziniekiem par to jāuztraucas vismazāk. Ja būtu maksimālā mobilizācija, nez vai Hartigans viens pats paliktu tukšu vārtu priekšā. Pat, ja tas bija mazākuma laikā.

Tomašs Surovijs
Spēles laiks: 17:02
Metieni: 4
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Katrā no divām spēlēm Surovijs izdarījis pa četriem metieniem. Skaista statistika. Tā turpinot, varbūt iekritīs kāds goliņš.

Mārtiņš Karsums
Spēles laiks: 14:38
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Nogulēja Karsums ceturtos zaudētos vārtos un tas ir vēl viens apliecinājums tam, ka komanda šai spēlei nav noskaņojusies pat par 5%.

Jānis Sprukts
Spēles laiks: 14:34
Metieni: 1
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 0
Neticu, ka Znaroks savējos nebrīdināja par to, ka Rīgas komandā ir vairāki spēlētāji, kuru dienišķā maize ir spēle mazākumā un ka "Dinamo" regulārajā sezonā spēlējot mazākumā guva deviņus vārtus. Ja maskavieši par to bija aizmirsuši, tad paši vainīgi - Sprukts par to lieku reizi atgādināja. Šoreiz neraksturīgi Jānim, kopā ar Ankipānu izejot 1 pret 1, Sprukts nepiespēlēja, bet meta pats un precīzi tālajā augšējā stūrī.

Ģirts Ankipāns
Spēles laiks: 14:06
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Smuki Ankipānu aizķēra aiz kājas, par ko arī tikām pie vēl viena skaitliskā vairākuma kurš arī tika pārvērsts vārtu guvumā. Ja Surovijs nenoguris lādē pa vārtiem, tad Ankipāns šajos metienos ir apaļa nulle.

Lauris Dārziņš
Spēles laiks: 20:03
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Trešajā minūtē vēl viena iespēja - viens pats pret vārtiem paliek Dārziņš, kurš neapstādinot ripu uzreiz met un uzmet virsū Gārnetam. Trešās trešdaļas sākumā vēl viena izdevība Dārziņam, taču šoreiz viņš trāpa pa jau apguldītā vārtsarga gaisā pacelto nūju.

Broks Troters
Spēles laiks: 17:23
Metieni: 3
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 2
Kamēr Krišjānis Rēdlihs vārtu priekšā pieskatīja savu sedzēju, tikmēr zonas centrā pavisam brīvs palika Gorbunovs. Kur šajā brīdī bija pazudis centra uzbrucējs Troters? Jau pirmās trešdaļas beigās reabilitējās par kļūmi savu vārtu priekšā. Vairākuma laikā dežūrējot pie vārtiem, Troters neļāva ripai aizlidot garām vārtiem, gaisā to noķēra un ar veiklām roku kustībām izlīdzināja rezultātu. Arī otrās trešdaļas sākumā Troters paspēja izcelties. Šoreiz ar noraidījumu...

Miķelis Rēdlihs
Spēles laiks: 19:01
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Trešajā maiņā pagaidām rezultātu taisa tikai divi - Dārziņš un Troters. Gaidām Miķeļa pievienošanos saviem partneriem.

Ainārs Podziņš
Spēles laiks: 10:00
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
No ceturtajiem ticis pie lielākā spēles laika. Vidēji katrā mačā - 10:37 minūtes.

Roberts Petrovickis
Spēles laiks: 8:47
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Par pirmo spēli Petrovickis pelnījis atzīmi, kura tuvāka 10, bet par šodienu - maķenīt mazāku, bet ne daudz sliktāku.

Juris Štāls
Spēles laiks: 9:08
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Ierasts, ka ceturtā maiņa jau pirmajā trešdaļā pie pretinieku vārtiem uztaisa kādu devīto vilni, taču šodien līdz pirmajam "spiedienam" bija jāgaida vairāk kā 30 minūtes. Toties vilnis bija diezgan nopietns - viens pats Štāls divas reizes nopietni pabiedēja Gārnetu.

  +9 [+] [-]

, 2011-02-24 21:26, pirms 13 gadiem
Bija jāiziet ar TĀDĀM acīm...
Šodien galīgi nav neviena Dinamo spēlētāja diena.

  +6 [+] [-]

, 2011-02-24 21:26, pirms 13 gadiem
Ērik-pagriešanās vai mainīšanās par 360 grādiem-tā ir nemainīšanas-iešana tajā pašā virzienā.es vairāk teiktu ka komanda mainījās par 180 grādiem.
Nu tas tā starp citu no gudrā spriedelētāja puses xe xe xe.

 +18 [+] [-]

, 2011-02-24 21:30, pirms 13 gadiem
Varētu aŗi par šupleru pierakstīt:

Julius šuplers
Spēles laiks: 0
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Turpina tēlot treneri, bet nespēj pamanīt, ka trešajā periodā vienīgie, kam vēl spēks atlicis ir 4tā maiņa, bet tā vietā, lai ļautu viņiem turpināt cīnīties nosēdina malā.

  +7 [+] [-]

, 2011-02-24 21:34, pirms 13 gadiem
4maiņai pietrūkst vēlviens ātrs spēlētājs,Petro ir par lēnu,Rīgā varētu Karamnovu vai Džeriņu pa vidu ielikt,bet nu šaubos vai Šupis savu tautieti nosēdinās.To Suroviju uz 4maiņu,iedodiet kaut Štālam 17 minūtes uzkapāt un 4reiz uzmest,gan jau iemetīs,savādāk tā Surovija NErealizācija sāk kaitināt.

  +1 [+] [-]

, 2011-02-24 23:09, pirms 13 gadiem
Ta normaali pipari! vaijadzeeja no saakuma holtu ielikt un buutu 0;2 muuseejo labaa

  +2 [+] [-]

, 2011-02-25 00:08, pirms 13 gadiem
pie trešajiem vārtiem vispirms vainīgi ir visi trīs uzbrucēji, kuriem periods beidzās jau pie Gārneta vārtiem.
Kau viens būtu vismaz pacenties traucēt sākt uzbrukumu...
Visu sezonu VIENS UN TAS PATS !!!

     [+] [-]

, 2011-02-25 09:13, pirms 13 gadiem
Īstenībā spēle mainijās par 180 grādiem
Pie statistikas lietderīgi būtu pieminēt arī lietderības koeficientu!

  +1 [+] [-]

, 2011-02-25 10:51, pirms 13 gadiem
Jurchiks15 rakstīja: 4maiņai pietrūkst vēlviens ātrs spēlētājs,Petro ir par lēnu,Rīgā varētu Karamnovu vai Džeriņu pa vidu ielikt,bet nu šaubos vai Šupis savu tautieti nosēdinās.To Suroviju uz 4maiņu,iedodiet kaut Štālam 17 minūtes uzkapāt un 4reiz uzmest,gan jau iemetīs,savādāk tā Surovija NErealizācija sāk kaitināt.
Nu varbūt jā, bet Petro tomēr ir pieredze, kas jaunajiem brīžiem pietrūkst... Un izskatās, ka uz PO viņš tomēr vismaz daļēji ir atguvis formu un cīņassparu. To pašu podziņu, lai kā viņš cīnās, pieredzējušie veči diezgan bieži vienkārši nostumj malā.