Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Abramovičs vēl badīsies

Abramovičs vēl badīsies
Romāns Abramovičs: kā man Eiropā tomēr neveicas...
FOTO: AFP/"Scanpix"

Miljardieris Romāns Abramovičs atkal domā, cik naudas ieguldīt, lai Eiropas klubu futbolā tomēr tiktu pie kāda titula. Viņa "Chelsea" Čempionu līgā paklupa pret Milānas "Inter", un atkal nekā... Futbola apskatnieki jau lēš, ka Abramovičs vasarā varētu nopirkt Fernando Toresu, Franku Riberī, Serhio Agueiru, Dāvidu Vilju...

Nu nevar par naudu nopirkt titulus. Kam gan to stāstu - šī tēma Rīgas "Dinamo" un Sanktpēterburgas SKA hokeja komandu sakarā jau tik ļoti apbružāta...

Abramovičam ir sūdīgi ap dūšu. Milzu nauda tiek izgrūsta, bet Eiropā tikai viena līdzdalība Čempionu līgas finālā (2008. gadā). Pašmājās gan "Chelsea" 2005. un 2006. gadā pie Anglijas premjerlīgas tituliem tika, taču vai tad nu tas bija miljardiera Abramoviča latiņas augstums?

Un te nu vēl viena bēda - šosezon Čempionu līgas 1/8 finālā Abramovičam (lasi - "Chelsea") kāju priekšā aizlika paša bijušā mīluļa, vēlāk gan nežēlastībā nonākušā Žozē Mourinju "Inter". Trešdienas nakts ļauns atmiņu murgs Abramoviča futbolista sapnī - viņš nepaspiež roku Mourinju, bet tā vietā ieceļ savu tautieti Avramu Grantu...

Nu nevar nopirkt titulus tikai par naudu. Un Abramovičs uz rīta pusi sapnī ierauga savu bēdabrāli Florentīno Peresu no Madrides "Real", kas piķi šovasar izkaisījis tik daudz, cik Romāns varētu atļauties (un atļāvās) vairākās sezonās, kopā ņemot.

Kolēģim Florentīno tas gan neliedz ar savu klubu būt pelnošākajam pasaules sporta klubu kontekstā. Bet Eiropas tituls arī šosezon madridiešiem aizslīd garām. Tas nu tā, mierinājumam - lai jau CSKA tiek...

Un tomēr - nāks rītdiena, ko vēl? Angļu futbola apskatnieki jau lūko, ko Romāns šovasar mēģinās savaņģot, un cik tas viss varētu maksāt.

Viens no mērķiem varētu būt 25 gadus vecais Spānijas izlases uzbrucējs Fernando Toress no "Liverpool". Liverpūliešiem šī atkal ir tukšā sezona, un kluba vadības pacietības mērs attiecībā uz treneri Rafaelu Benitesu nebūs bezgalīgs. Jāpārkārto arī sastāvs, bet kampjamākais kumoss noteikti ir Toress, kura vērtību lēš ar 50 miljoniem mārciņu,. Ja ne Abramovičs, tad kāds cits. Varbūt maciņa nadzīgais virinātājs Peress...

Vēl viens gards kumoss būtu Francijas izlases uzbrūkošais pussargs Frenks Riberī no Minhenes "Bayern", kurš meklē dziļākus ūdeņus. "Francijas futbola dimanta" (tā viņu nosaucis neviens cits kā Zinedins Zidāns) cena ir ap 40 miljoniem mārciņu.

Un ja nu nekādi ar šiem, vēl taču ir Dāvids Vilja no Spānijas izlases un "Valencia" kluba, ko uzbrucējs jau noteikti ir pāraudzis. Viņa cena varētu būt ap 30 miljoniem
mārciņu.

"Eurosport" apskatnieki vēl piemin citu "Bayern" futbolistu (Vācijas izlases vīru!) Bastianu Švainštaigeru, kura cenu lēš ap 25 miljoniem mārciņu, taču viņš izskatās un acīmredzot arī ir pārāk stulbs laukumā, lai ebrejs šo futbolistu pirktu.

Abramovičs šovasar transfēru tirgū esot gatavs izmest 100 miljonus mārciņu, protams, ne jau tikai uzbrucēju iegādei. Laikam jau labu ziņu iedvesmots.

Un šī ziņa - Londonas Augstākā tiesa likusi atvainoties Itālijas laikrakstam "La Repubblica", kas rakstīja, ka "Chelsea" īpašnieks esot pokera spēlē zaudējis savu luksusa jahtu (pusmiljona eiro vērtē), un globālajā krīzē piedzīvojis smagus finansu zaudējumus. "Melnais gads Abramovičam, kas pokerā zaudējis arī vienu no savām jahtām," savulaik rakstīja Itālijas avīze. Mēs no rakstītā norobežojamies...

     [+] [-]

, 2010-03-18 20:31, pirms 14 gadiem
tā arī vajag

  -2 [+] [-]

, 2010-03-18 20:40, pirms 14 gadiem
MU - šosezon veiksmīgākais angļu klubs ČL , bet cerams, ka Chelsea vismaz kļūs par EPL čempioniem. Būtu kāds mierinājums!
P.S. Tikai ne Švainštaigeru! Es par Vilju!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-03-18 21:56, pirms 14 gadiem
"izskatās un acīmredzot arī ir pārāk stulbs laukumā, lai ebrejs šo futbolistu pirktu"

     [+] [-]

, 2010-03-18 22:14, pirms 14 gadiem
Ārprāts! Autors lai iet makšķerēt, bet ne jau rakstīt. Te nav traktoristu stāstu vortāls. Nedaudz jāizvēlas, kādi vārdi tiek izmantoti raksta tapšanai.

Tikai, ja bezmaksas sadaļā šis der... kā blogs.

  -1 [+] [-]

, 2010-03-18 22:19, pirms 14 gadiem
rakst tiešām ir drausmīgs, bezsakarīgs un nievājoš. Podān labāk neraksti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-03-18 22:24, pirms 14 gadiem
normiic rakstīja: MU - šosezon veiksmīgākais angļu klubs ČL , bet cerams, ka Chelsea vismaz kļūs par EPL čempioniem. Būtu kāds mierinājums!
P.S. Tikai ne Švainštaigeru! Es par Vilju!
nevajag Chelsea salidzinat ar Real un ManCity!!!
Chelsea vismaz uzvareja EPL 2 reizes pec kartas, 6 gadus laika 5 !!!! reiz tika lidz pusfinalam CL,speleja finala, kur tikai pendeles zaudeja MU, Real ka zinams pedejos 8 gadus nevar parvaret CL 1/8
Un Chelsea nesaperk tik daudz zvaignes ka Real

  -2 [+] [-]

, 2010-03-18 22:55, pirms 14 gadiem
He he, ja mana cena ir 25 ļimoni, tad Podāns, kura cena, droši vien, ir vismaz 50 ļimoni, var saukt mani kaut par stulbu (B.Sweinsteiger)

  -1 [+] [-]

, 2010-03-18 23:45, pirms 14 gadiem
""Eurosport" apskatnieki vēl piemin citu "Bayern" futbolistu (Vācijas izlases vīru!) Bastianu Švainštaigeru, kura cenu lēš ap 25 miljoniem mārciņu, taču viņš izskatās un acīmredzot arī ir pārāk stulbs laukumā, lai ebrejs šo futbolistu pirktu."

Podāna Kungs, kas ar Jums, kas ar Jums ? Kaut kā nav pierasts, ka Jūs šādas dumības rakstītu.

     [+] [-]

, 2010-03-19 00:48, pirms 14 gadiem
raksts šķidrs, arī nedaudz nesakarīgs
tiešām bolga līmenī...par naudu un tituliem visiem šobrīd priekšā ir gana daudz uzskatāmu piemēru (ja gribēja uzrakstīt ko jaunu un saistošu, tad būtu uzrakstījis plašāk un krietni detalizētāk par šiem ikgadējiem fiasko) un kurš gan marta mēnesī tic apskatnieku baumām par vasaras transfēru periodu?

     [+] [-]

, 2010-03-19 08:47, pirms 14 gadiem
"Eurosport" apskatnieki vēl piemin citu "Bayern" futbolistu (Vācijas izlases vīru!) Bastianu Švainštaigeru, kura cenu lēš ap 25 miljoniem mārciņu, taču viņš izskatās un acīmredzot arī ir pārāk stulbs laukumā, lai ebrejs šo futbolistu pirktu.
-----
kas tas ir Podān, kas tu tuk tuk...!?

  +1 [+] [-]

, 2010-03-19 08:55, pirms 14 gadiem
Ticamības moments rakstam zūd jau izlasot ievadu (Serhio Agueiru).
Sorī, ja nezin spēlētāja uzvārdu, man automātiski ir šaubas par to, cik kompetents autors vispār ir, lai rakstītu par futbolu.
Par jebkur internetā pieejamām angļu un citu valstu dzeltenajām futbola spļetņām te ir jāmaksā
Laikam jau added value šim rakstam ir tipa replikas viņš izskatās un acīmredzot arī ir pārāk stulbs laukumā, lai ebrejs šo futbolistu pirktu.
Un šito mēs saucam par sporta žurnālismu
Es samaksāju 50 santīmus, lai par to paņirgtu.
Ja tāds bija SC mērķis, tad tas ir sasniegts ar uzviju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja