Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Trešdienās tiksimies "Trusī"!

Jānis Matulis
Jānis Matulis

Pasaules futbola čempionāta laikā ar "SA+" lasītājiem, runājot par šo un to, nonācām arī līdz vasaras labākajam atsvaidzinātājam alum. Un tā radās ideja, ka vismaz vasarā mēs šad tad varētu arī kopā iedzert pa alus kausam un, protams, padiskutēt arī par hokeju. Domāts, darīts! Kopš 16. jūlija trešdienu vakaros tiekamies Rīgas kafejnīcā "Trusis", kas atrodas Dzirnavu ielā, gandrīz pie pašas Valdemāra ielas.

Lai šo kopā sanākšanu kāds nenodēvētu tikai par pliku alus dzeršanu, ir doma, ka šīs ierosmes autors katru trešdienu uzstāsies arī ar nelielu priekšlasījumu. Un, protams, atbildēs uz hokeja (sporta) fanu jautājumiem, ja tādi būs. 16. jūlija priekšlasījuma tēma praktiski pati uzkrita uz galda - "Saša Beļavskis kā izlases galvenais treneris".

Interesenti, protams, var vaicāt, kāpēc tieši "Trusis" un ne "Lido" vai "Arēna Rīga." Sāksim ar mazumiņu. Ja lietas aizies un Latvijas alus brūži stāvēs rindā, varbūt kādreiz nonāksim arī līdz tam. Teikšu, kā ir: mums ar sievu jau pirms apmēram desmit gadiem bija doma par sporta kafejnīcu. Bija izstrādāts pat neliels biznesa plāns un bija arī izdomāts nosaukums - "Vienos vārtos", taču neviens no mums abiem nav ar baigo biznesa ķērienu, tāpēc nekas nenotika. Nu būs tāds kā mēģinājums atgriezties tur, kur neesam bijuši. (Hārdijam Lediņam bija "Nebijušu Sajūtu Restaurācijas Darbnīca".)

Kāpēc tieši "Trusis"?
1. No tām Rīgas tuvējā centra kafejnīcām, kuras inspicēju, tur bija visi septiņi "Sporta Avīzes" jaunā formāta žurnāli.
2. "Trusī" bija visvairāk oriģinālu alus šķirņu. Saskaitīju aš 12! "Lennewarden" (mans šā pavasara atklājums!), "Malduguns", "Rudais rudens", "Pēdējais viesis", "Pilota nakts", "Saules dūriens", lietuviešu alus "Dundulis" (pēc nosaukuma jau vien prasās, lai to ielietu kausā!), "Gutstoutas" (auzu alus!, ir arī tāds), "Grynas", "Wakatu", "Humulupu", "Kvietkis".
3. Vēl no padomju laikiem hokejā populārs ir teiciens (arī dziesma), ka "trusis nespēlē hokeju."

P. S. Pirmais trusošanās tusiņš 16. jūlijā no plkst. 19.30.
Priekšlasījums apmēram plkst. 19.45.
Pasākuma beigas - līdz pēdējam alum.

     [+] [-]

, 2014-07-15 18:46, pirms 10 gadiem
Jautājums tikai kāpēc šis jāliek maksas sadaļā, jo te ir pārāk maz lasītāju, jāliek lielajā sadaļā, lai visi var izlasīt un atnākt, savādāk būs čušš, atnāks 2 cilvēki.

     [+] [-]

, 2014-07-15 18:49, pirms 10 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Jautājums tikai kāpēc šis jāliek maksas sadaļā, jo te ir pārāk maz lasītāju, jāliek lielajā sadaļā, lai visi var izlasīt un atnākt, savādāk būs čušš, atnāks 2 cilvēki.
jāsāk ar mazumiņu notestēs uz maza pulciņa - tad pāries jaunā līmenī

     [+] [-]

, 2014-07-15 19:24, pirms 10 gadiem
Pasākums labs, bet trešdienas lielākoties man atkrīt, bet gan jau kādreiz.

     [+] [-]

, 2014-07-16 09:45, pirms 10 gadiem
"Vienos vārtos" jau ir bijis pasākums - savulaik diezgan ilgu periodu ar tādu nosaukumu strādāja sporta bārs Majoros.
Viņi pat futbola virslīgas komandu atbalstīja (bija reiz tāda "Jūrmala-VV")

     [+] [-]

, 2014-07-16 10:15, pirms 10 gadiem
zzk rakstīja: "Vienos vārtos" jau ir bijis pasākums - savulaik diezgan ilgu periodu ar tādu nosaukumu strādāja sporta bārs Majoros.
Viņi pat futbola virslīgas komandu atbalstīja (bija reiz tāda "Jūrmala-VV")
Zinu, zinu, bet tas bija vēlāk.

  -1 [+] [-]

, 2014-07-16 11:08, pirms 10 gadiem
P. S. Pirmais trusošanās tusiņš 16. jūlijā no plkst. 19.30.

Šī rindiņa liek aizdomāties par pasākuma patieso mērķi...

     [+] [-]

, 2014-07-16 15:02, pirms 10 gadiem
Juris Miņins rakstīja: P. S. Pirmais trusošanās tusiņš 16. jūlijā no plkst. 19.30.

Šī rindiņa liek aizdomāties par pasākuma patieso mērķi...
un ko Tu padomāji?