Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Deserts un trīs piedevas

Deserts un trīs piedevas
Lūk, šādi "Manchester United" uzbrucējs Veins Rūnijs atzīmēja uzvaras vārtu guvumu Londonā... Foto: Reuters

UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmās spēles mūs lutināja ar daudziem skaistiem vārtu guvumiem un negaidītiem rezultātiem. Atbildes mačos nāksies samierināties, ka intriga tā pa īstam būs tikai vienā pārī - "Manchester United" pret "Chelsea"!

Manchester United - Chelsea 2:1
“Manchester United” lielākais trumpis ir gūtie vārti un uzvara viesos (1:0). Jo ilgāk šāds rezultāts saglabāsies divu spēļu summā, jo lielāks noteicējs duelī būs “MU”. “Chelsea” futbolisti var skatīties no kuras puses grib, taču ir jāgūst vārti, bet ar šo uzdevumu pēdējos mēnešos neiet tik gludi, kā pērn vai šās sezonas startā. Pieklusuši ir visi snaiperi - Didjē Drogbā, Nikolā Anelkā, Frenks Lempārds un Florāns Maludā, atvēries joprojām nav arī Fernando Torress.
Tikmēr Sers Alekss Fergusons “ar kārtīm” var rīkoties, kā vēlas, jo plašajā spēlētāju lokā allaž var atrast kādu “trumpi”. Gana daudz pieminēts un var pieminēt vēlreiz - uzbrukumā “pamodies” ir Veins Rūnijs, līdz šim labāko sezonu karjerā aizvada Havjērs Ernandess, ražīgs ir Dimitars Berbatovs. Lielu pienesumu dod malējie pussargi, bet aizsargi rūpējas, lai drošībā būtu pašu vārti. Šosezon deviņās UEFA Čempionu līgas spēlēs “MU” ielaidis tikai divus vārtus... Ar jaunības azartu atšķaidītajam pieredzējušajam “MU” mehānismam nav lielu defektu, un tas ir stabilās sezonas pamatā.
“Chelsea” nevar lepoties ar plašām rezervēm, taču UEFA Čempionu līga ir vienīgais turnīrs, kurā šosezon vēl var kaut ko spilgtu sasniegt. Ar šādu domu arī londonieši brauc uz Mančestru.
Prognoze: pusfinālā iekļūs “Manchester United”.

Shakhtar - Barcelona 2:2
Doņeckas komandas sagrāve 1:5 ne visai precīzi ataino notikumus Barselonā, taču tas nenozīmē, ka būtu iespēja laika ratu pagriezt atpakaļ. Jānotiek sensācijai, lai galvenos favorītus atstātu pie ceturtdaļfināla barjeras. Atbildes mačā savā laukumā “Shakhtar” nebūtu pa spēkam uzvara ar vajadzīgo 4:0 rezultātu pat tad, ja Gvardiola dotu vārdu tuvākajiem rezervistiem. Liktenis divu spēļu summā ir izšķirts, tāpēc komandas var parūpēties par skatāmu futbolu.
Prognoze: pusfinālā iekļūs “Barcelona”.

Tottenham Hotspur - Real 2:2
Lai uzvarētu divu spēļu summā, mājiniekiem jāgūst pieci vārti... Šķiet, šoreiz optimisti “nemētājas” pat Londonas krogos. Taču tas nenozīmē, ka “Tottenham Hotspur” necentīsies uzvarēt. Gluži otrādi - tas ir pašcieņas jautājums, jo - ja nevar uzvarēt karā, tad vismaz sevi jāuzmundrina kaujā. Savās mājās “Tottenham Hotspur” tiešām ir spēcīgs, tomēr nepamet sajūta, ka “Real” šogad ir klasi pārāks. Viesi, protams, nesitīsies uz “dzīvību un nāvi”, jo šādas spēles madridiešiem vēl priekšā, tomēr vēlmi vēlreiz aptraipīt Anglijas godu viņiem diezin vai kāds var liegt.
Prognoze: pusfinālā iekļūs “Real”.

Schalke 04 - Inter 1:1
Pašreizējam čempionam “Inter” jāaiziet ar godu... Neticu, ka Milānas komanda dzēsīs “San Siro” ielaisto deficītu (2:5), jo uzvarai summā nepieciešami četri bezatbildes vārti. Ja kāda komanda šobrīd Eirokausos ir uz viļņa, tad tā noteikti ir “Schalke 04”, nevis “Inter”. Acīmredzot čempioniem nebija lemts, jo pirmajā spēlē taču viss varēja ievirzīties pavisam citā gultnē. Tas nenotika, tāpēc atbildes mačs vairāk būs “formāla pasēdēšana”. “Inter” drīzāk skatās “Serie A” tabulā, kur viss vēl nav zaudēts cīņā par čempionu titulu. Ja runājam par medaļām, “Schalke 04” vilciens bundeslīgā jau labi sen kā aizbraucis.
Prognoze: pusfinālā iekļūs "Schalke 04".

Kura komanda iekļūs UEFA Čempionu līgas pusfinālā?

  • 73

  • 16


  +2 [+] [-]

, 2011-04-12 18:25, pirms 13 gadiem
starp trīs dueļiem praktiski viss jau tika noskaidrots pirmajā spēlē, bet Manchester United - Chelsea... tas būs interesanti. Piekrītu autoram, ka tālāk tiks Manchester United

  -2 [+] [-]

, 2011-04-12 19:36, pirms 13 gadiem
nu nez, ne vieni, ne otri neko iipashu nav raadijushi, izbraukushi uz tiiru veiksmi un tiesneshu paliidzibu.

stabils neizshkirts.
Shakhtar veel paruupeesies par paarsteigumu
Spurs un Schalke stabilas uzvaras

  +1 [+] [-]

, 2011-04-12 19:55, pirms 13 gadiem
Par MU un Abramovičiem vēl viss ir dakšām ūdenī rakstīts, šajā duelī kaut ko prognozēt nav iespējams. Par tām pārējām "neinteresantajām" spēlēm - brazīļu ogļrači var vinnēt, jo Barsa spēlēs ar otro sastāvu (sestdien pašmāju derbijs ar Realu), savukārt Šalke noteikti būs labā garastāvoklī, tāpēc lielākas uzvaras iespējas ir viņiem, neizšķirtam neticu. Arī Real nespēlēs ar labāko sastāvu, tāpēc totiņiem ir visas iespējas ar godu pabeigt starpt. sezonu.

     [+] [-]

, 2011-04-12 21:08, pirms 13 gadiem
žurnaļuga rakstīja: jo Barsa spēlēs ar otro sastāvu (sestdien pašmāju derbijs ar Realu),
Diez ko pēc otrā sastāva vis neizskatās.

     [+] [-]

, 2011-04-12 21:44, pirms 13 gadiem
Nu kļūdījos, Agri, visi jau kļūdas, arī Ilvars. Tas tikai pierāda to, ka Barsa augsti vērtē brazīļu hoholiskos ogļračus, taču, ja spēle ritēs barsikiem patīkamā gultnē, gan jau mesijas@Co tiks rauti nost no laukuma, lieki ar līderu veselībām šie neriskēs.

     [+] [-]

, 2011-04-12 22:40, pirms 13 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Nu kļūdījos, Agri, visi jau kļūdas, arī Ilvars. Tas tikai pierāda to, ka Barsa augsti vērtē brazīļu hoholiskos ogļračus, taču, ja spēle ritēs barsikiem patīkamā gultnē, gan jau mesijas@Co tiks rauti nost no laukuma, lieki ar līderu veselībām šie neriskēs.
Viss kārtībā Vismaz arī es gaidīju nedaudz vājāku pamatsastāvu - piemēram, cerēju, ka iespēja tiks dota Alkantaram. Tiesa, tam, ka Hoseps izlaidīs pilnīgi otro sastāvu, gan īsti neticēju - bet otrajā puslaikā gan, protams, līderi tiks pietaupīti.

  -1 [+] [-]

, 2011-04-13 07:43, pirms 13 gadiem
Jā, un Čelsija arī bija pārāk caurumaina. Paši nesit iekšā labos momentos, toties, tikko iemoka, tā uzreiz dabū atpakaļ. Pēc šīs spēlēs strīpoju viņus ārā no nosacītā (manā prātā) Eiropas top -10.
Par Barsu brīnos, tam Gvardiolam gan ir iekšas, varbūt tāpēc, ka līgums beidzas (viņam jau starpsezonā kritīs virsū visi angļu un itāļu klubi, par spāņiem nemaz nerunājot). Ja šajā spēlē Mesi vai kāds no spāņu vidējās līnijas izcilniekiem būtu norāvies puslīdz nopietnu traumu, viņu tak Spānijā ar spļāvieniem notriektu gar zemi, pirms pusfināla un fināla (līdz tam gan jātiek) neģeld zaudēt kādu no konstruktoriem. Tiesa, gan Barsai tādu ir daudz un rezervē ar kāds štēpelītis mētājas, vienīgais patiesi lielais zaudējums butu Lionels.
Eh, šogad kaut kā kaislību pamaz Čempionlīgā, cerības jāatliek uz pusfināliem, finālā, jau kā lielākoties, būs piesardzīga ripināšāna.

     [+] [-]

, 2011-04-13 10:44, pirms 13 gadiem
tapec jau vinam 22 gados neaug mati uz pieres domaju runijam,ja pec goliem sluc ar pieri pa zali

     [+] [-]

, 2011-04-13 18:15, pirms 13 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Pēc šīs spēlēs strīpoju viņus ārā no nosacītā (manā prātā) Eiropas top -10.
Tīri intereses pēc - kuras komandas ir šajā desmitniekā?

     [+] [-]

, 2011-04-14 17:16, pirms 13 gadiem
To desmitnieku gan es pieminēju gan vairāk tādā abstraktā izteiksmē, domājot vienkārši labāko komandu elites slāni. Jo Roma Ābrama dēls jau to klubu pirka un stutēja ar vienu mērķi - saķīlēt labāko klubu komandu pasaulē. Tomēr par vārdiem jāatbild, mēģināšu tā viegli ieskicēt.
Barsa un Real no Spānijas, jautājumu nav.
Manchester United un Arsenal, arī jautājumiem nevajadzētu būt.
Bayern un Dortmundes Borussia. Pirmais - kā leģenda un allaž labs, otrais kā pārliecinošs bundeslīgas līderis.
No Itālijas - Milan un Inter (pārējie diemžēl tādi slābani patlaban).
Nu un tad pa vienam no citām valstiņām - Lyon un Porto, pēdējais tikko kā graujoši uzvarēja savējo čempi, Benficu atstājot pilnīgos jaņos.
Re ku ceineris jau sanācis, turklāt krietns bariņš vēl palika aiz durvīm mīņājoties - hoholu ogļrači un dinamcis, vācu šalkīte, spāņu valensīte, arī citi spranči nemaz nav zemē berami...
Protams, ka Čelsija ir, ir jau tajā desmitniekā liekama, taču...
Šosezon viņi ir pilnīgi nekādi, neizskatās paši pēc sevis, vai tur vaina traumas (Lampards un daži citi līderi), vai galvās, tas nu nav tik vienkārši izskaidrojams. Jo pa vietējo līgu jau šiem ar' diezgan slābani klājas, redzēs, kas notiks pēc sezonas beigām, droši vien Romonkulis šos sapurinās aiz apkaklēm, un dažs labs varbūt izlidos uz ielas.