Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

TTT atbild

TTT atbild
Ainars Zvirgzdiņš un Aigars Nerips
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Pavisam nesen basketbola kluba "Cēsis" vadība no darba atbrīvoja komandas galveno treneri Aināru Zvirgzdiņu. Kluba vadības pacietības mērs esot pildījies visas sezonas garumā, līdz vadzis lūzis pēc šā vakara zaudējuma trešajā finālspēlē. Bet, kāds Zvirgzdiņa atbrīvošanai ir sakars ar TTT?

Pēc abu komandu otrās spēles ar interesantu uzrunu tautai uzstājās "Cēsu" kluba prezidents Krišjānis Kļaviņš. Raug, Ainārs Zvirgzdiņš kā partizānis konspiratīvā dzīvoklī esot ticies ar TTT kluba vadību lai pārrunātu nākotnes plānus. Plānus, kas sasitīti ar nākamo sezonu, kurā, kā zināms, TTT visticamāk atkal spēlēs Eirolīgā. Šī tikšanās nav bijusi nejauša, bet gan savlaicīgi sarunāta un tajā netika runāts par ik pavasara bērzu sulu tecināšanu vai rudenī gaidāmajām vēlēšanām. Sarunu temats esot bijis lietišķs - Zvirgzdiņš kā TTT galvenais treneris. Šādas sarunas nav nekas ārkārtējs, jo pavasaris ir īstais laiks, lai sāktu domāt par nākamo sezonu un nav nekas ārkārtējs, ka šādā veidā viena komanda cenšas mazināt konkurentu spēku. Pārsteidzošs ir izvēlētais laiks. Proti, pašā LSBL finālsērijas viducī! Kā šīs tikšanās reizes sarunas saturs nokļuvis līdz Krišjāņa Kļaviņa ausīm zināms tikai pašam Kļaviņam. Ja tik tiešām bija notikusi šāda tikšanās, tad Kļaviņa brīdinājums Zvirgzdiņam - nākamais zaudējums būs pēdējais, bija tikai loģisks un atbalstāms. Jebkurš kluba prezidents rīkotos līdzīgi, ja šādas saunas notiktu sezonas galveno maču laikā. Tikpat loģiska ir Kļaviņa šodienas reakcija par sagrāvi trešajā spēlē - Zvirgzdiņš ir atbrīvots un tikpat loģiski, ka līdz ar viņu komandā vairs nebūs arī Ieva Tāre, un, ka nav Tāre, tad ķēdītē līdzi tiek paķerta arī Zane Eglīte (abu aiziešana no komandas vēl oficiāli nav apstiprināta). Viss notikušais ir "Cēsu" kluba iekšējā lieta, bet...

Ja tik tiešām uzsākusi šādas sarunas ar citu treneri, TTT kluba vadība atklātā veidā ir izrādījusi necieņu pret tagadējo komandas galveno treneri Aigaru Neripu. Pret treneri, kurš vienatnē vilcis komandu teju visas sezonas garumā un pret treneri, kura vadītā komanda šobrīd atrodas soļa attālumā no Latvijas zelta atgūšanas. Ja tik tiešām bijušās šādas sarunas, tad TTT vadības rīcība, maigi sakot, bijusi nekorekta. Attiecībā pret savu darbinieku. Ar piebildi, ja šāda tikšanās tik tiešām ir bijusi.

Kluba ģenerālmenedžeris Egils Lūsis kategoriski noraida šādu sarunu esamību:
Kā kluba pārstāvis varu apgalvot, ka šāda tikšanās nav notikusi. Krišjānim Kļaviņam ir ļoti raksturīgi līdzīgās situācijās radīt fonu meklējot attaisnojumus viņa komandas neveiksmēs. Šoreiz viņš izvēlējies šādu metodi, kura mani nepārsteidza. Mēs par nākamo sezonu sāksim domāt tikai pēc šīs sezonas beigām ņemot vērā rezultātus. Kluba Valde ir izvirzījusi uzdevumu šogad kļūt par Latvijas čempioniem, un, ja mērķis tiks izpildīts, tad sāksim risināt jautājumus par nākamo sezonu. Viens no jautājumiem - galvenais treneris. Ar Aigaru Neripu līgums beidzas pēc šīs sezonas, un uzdevuma izpildes gadījumā viņš būs pirmā kandidatūra, kuram piedāvāsim jaunu līgumu. Ja treneris ir izpildījis doto uzdevumu, tad nav nekādas loģikas pārtraukt ar viņu sadarbību. Patiesībā, kamēr nav beigusies šī sezona, mēs nemaz nedomājam par nākamo.

     [+] [-]

, 2010-04-11 20:18, pirms 14 gadiem
Intrigas, intrigas...

  -4 [+] [-]

, 2010-04-11 20:19, pirms 14 gadiem
Ceru, ka Zvirgzdinjsh ar savu pieguleetaaju Taares kundzi paliks bezdarbnieki...
Zheel Neripa, vinjsh tomeer ir cilveeciigs cilveeks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-11 20:22, pirms 14 gadiem
Vau par SA+ par KK (clap)

  +4 [+] [-]

, 2010-04-11 20:23, pirms 14 gadiem
Tāre ir Cēsīs, tādēļ ka tur ir Zvirgzdiņš.. Nu katrā ziņā emocijas tagad ir lielas sieviešu basketbolā!

Bet nu lai Aigars Nerips dodas uz Cēsīm un trenē SK-Cēsis!

     [+] [-]

, 2010-04-11 20:26, pirms 14 gadiem
Zvirgzdiņam tā ''slavas'' aste drīz būs tik gara, ka varēs abi ar Ievu iet kopā pensijā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-04-11 20:43, pirms 14 gadiem
Lai raksītu šādus rakstus lielākajā Latvijas sporta portālā, nebūtu profesionāli, ja žurnālists nebalstītos uz - ja bija, it kā bija utml. ???

  -1 [+] [-]

, 2010-04-11 20:45, pirms 14 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Interesanti (arī Strausa kungam varētu pajautāt) - cik liels ir tas ticamības moments par TTT tikšanos ar Zvirgzdiņu?
Tas gadījumā nav Krišjāņa Kļaviņa safantazēts murgs?
Kāpēc tas tiek uztverts kā absolūta patiesība, zinot šī cilvēka (Kļaviņa) reputāciju un sašmugulēto agrāk?
Kāpēc gan Kļaviņam izšķirošo spēļu laikā būtu jātaisa mahinācijas? Tur nebutu loģiska pamatojuma. Gan jau Zvirgzdiņš tiešām slepeni plānojis iestūrēt laulības ostā ar TTT!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-04-11 20:56, pirms 14 gadiem
Rīga tomēr ir muļķu zemes galvaspilsēta! Kā var izdomāt nomainīt veiksmīgi strādājošu treneri, pret treneri neveiksminieku ar apšaubāmu reputāciju? Bet Rīgas sporta klubos tādas maiņas jau kļūst par ikdienu.

  +5 [+] [-]

, 2010-04-11 20:56, pirms 14 gadiem
Nez kas Strausa k-gam lika sveetdienas vakaraa taa satraukties... buutu labaak skatiijies dejo ar zvaigzni...

  +3 [+] [-]

, 2010-04-11 22:26, pirms 14 gadiem
ļoti labs komentārs no Viesulis, rakstā sc.com!
"Izskatās, ka jūs visā nopietnībā ticat KK stāstiem par Zvirgzdiņa sazvērestībām pret BK Cēsis, "tiekoties" ar pretinieka komandu, lai nogremdētu savas meitenes. Es gan domāju, ka Zvirgzdiņam vēl ļoti tāls ceļš ejams, lai nokristu līdz šādam KK līmenim (Cik dzirdēts, KK nav svešas sarunas ar dažādām komandām par rezultātiem...). 3 basketbola spēlētāju aiziešana liecina vien par to, ka šoreiz KK ir aizgājis par tālu."

  +2 [+] [-]

, 2010-04-11 22:28, pirms 14 gadiem
Ar praatu Krievzemi un KK nesaprast.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-12 08:05, pirms 14 gadiem
Cēsis atgūsies un vinnēs