Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

“Metallurg” - “Dinamo”. Pēc spēles...

“Metallurg” - “Dinamo”. Pēc spēles...
Miks Indrašis pievienojies to spēlētāju pulkam, kuri "Dinamo" sastāvā guvuši vismaz 25 vārtus.
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Turpinot četru spēļu izbraukumu sēriju, Rīgas “Dinamo” piedzīvojusi smago piezemēšanos Magņitagorskā – ar četru vārtu starpību šaā sezonā vēl nebija zaudēts (2:6).

9 no 12 savstarpējām spēlēm kopā gūti vismaz pieci vārti. Četros no septiņiem zaudējumiem “Dinamo” ir zaudējusi vismaz piecus vārtus. Pēdējo reizi “Dinamo” sešus vai vairāk vārtus bija zaudējusi 2012. gada 5. decembrī, kad ar 2:7 zaudēja ... “Metallurg” (Mg).

Pavlova gūtie vārti bija “Dinamo” 50 vārtu guvums izbraukumos šogad. Arī pagājušajā sezonā viesos “Dinamo” guva 50 vārtus, taču tas tika izdarīts 26 spēlēs. Šogad izbraukumā aizvadīta 21 spēle. Visticamāk, ka rezultativitātes rekords izbraukumos šogad netiks labots, jo 2010. gada sezonā pretinieku laukumos tika gūti 91 vārti. Šogad ir iespējams pārspēt tikai 2009. gada sezonas rādītāju, kad izbraukumā tika gūti 59 vārti (28 spēlēs).

“Metallurg” vairākumā gūtie vārti bija pretinieku 28 vairākuma vārti šajā sezonā spēlēs pret “Dinamo”. Pagaidām tas ir sešu KHL sezonu labākais rādītājs. Visticamāk, ka pārspēt 2012. gada sezonas rekordu neizdosies, kad mazākumā tika zaudēti tikai 31 vārti.

Pēc šīs spēles Mikam Indrašim tagad ir 25 vārtu guvumi KHL. “Dinamo” vēsturē vairāk vārtu ir guvuši tikai astoņi spēlētāji: Hosa (84), Karsums (58), M. Rēdlihs (55), Dārziņš (43), Ņiživijs (39), Hartigans (36), Sprukts (32) un Ankipāns (28). 25 vārtus guvis arī Sandis Ozoliņš.

Mikam Indrašim šie bija otrie vārti skaitliskajā mazākumā. Tikpat cik Džeriņam, Surovijam, Hartiganam un Karsumam. Visvairāk mazākumā gūto vārtu ir Aleksandram Ņiživijam (4). KHL “Dinamo” ir guvusi 31 vārtus mazākumā. Mazāk mazākuma vārtu bijis tikai 2012. gada sezonā (1).