Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Izredzes uzvarēt Krieviju lielākas nekā Ābolam ataudzēt matus

Jānis Matulis
Jānis Matulis

Izredzes uzvarēt Krieviju lielākas nekā Ābolam ataudzēt matus
Artis Ābols
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas izlases jaunais treneris Artis Ābols turpina Harija Vītoliņa iesākto tradīciju un pirms spēles ar Krieviju žurnālistiem apgaismoja, kas būs un kā tas notiks.

Stundu pirms spēles Ābols bija tik mierīgs, it kā šodien nebūtu mača ar Krieviju. "Mierīgums nāk no galvenā trenera, Nolans psiholoģijai pievērš ļoti lielu vērību. Ir jau daudz meistaru, kuriem treniņos iznāk viss, bet, sākoties spēlei, nekas vairs neiznāk. 60% uzvaras nāk no galvas: ja galva kājām un rokām dod nepareizu signālu, nekas nevar iznākt."

Nekādu Ameriku Artis neatklāja: vispirms aizsardzība un disciplīna, jo neesam mēs komanda, kas metīs septiņas ripas. Un tādu te Stokholmā vispār nav... Nelielas domstarpības radās par to, vai uzvarai var pietikt ar trim ripām vai divām. Kolēģis Māris Zembergs tā kā vilka uz trim, bet Ābols vairāk atcerējās "Dinamo" šīs sezonas 2:1.

Nolemts, ka Dacjuku un Malkinu individuāli nesegs, taču uzmanīti viņi tiks. Vairākumā mums pirmie būs spruktieši, otrie - širokovieši, tad džeriņieši. Mazākumā esot četri pāri: Daugaviņš - Sprukts, Širokovs - Cipulis, Džeriņš - Meija, Saulietis - Štāls, taču vislabāk būšot, ja mazākuma vispār nebūs.

Nevarēju nepajautāt, kas būs jāizdara Zembim, ja uzvarēsim. Artis gan ripu uzreiz atmeta jautātājam atpakaļ - es nedrīkstēšot čempionāta laikā Stokholmā dzert alu. Kolēģi gan centās iebilst, ka tas pārāk bargs piedāvājums... Vērtējot Latvijas izredzes uzvarēt, Artis bija reālists: "Ceru, ka mūsu izredzes uzvarēt ir lielākas, nekā tas, ka mums ar Zembi sāktu uz galvas augt vairāk matu."

  +2 [+] [-]

, 2012-05-05 16:52, pirms 12 gadiem
Šo visu informāciju var arī par brīvu dabūt... twitterī, pasekojot Mārim Zembergam!

  +5 [+] [-]

, 2012-05-05 16:57, pirms 12 gadiem
Novēlu Matulim nedzert alu visa čempionāta laikā! e

  +2 [+] [-]

, 2012-05-05 18:02, pirms 12 gadiem
guntarb rakstīja: Šo visu informāciju var arī par brīvu dabūt... twitterī, pasekojot Mārim Zembergam!
kā viņu tur atrast?

  +4 [+] [-]

, 2012-05-05 21:22, pirms 12 gadiem
Mazliet bezjēdzīgs raksts.