Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

“'Neftehimik” - “Dinamo”. Pēc spēles...

“'Neftehimik” - “Dinamo”. Pēc spēles...
Marsels Hosa
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Rīgas “Dinamo” pārtraukusi trīs zaudēto spēļu sēriju viesos pagarinājumā pieveicot Ņižņekamskas “'Ņeftehimik”. Savus nu jau kārtējos jubilejas vārtus guvis Marcels Hosa...

Kad savus kārtējos vārtus guva Marcels Hosa, viņš atkal varēja nosvinēt kādu apaļu “jubileju”. Viņa pirmais vārtu guvums bija 400 “Dinamo” izbraukumu spēlēs. Pavisam nesen viņš ar vārtu guvumu “nosvinēja” komandas 800 gūtos vārtus KHL.

Nopelnot punktu par rezultatīvu piespēli, Andris Džeriņš pārtraucis 13 spēļu sēriju, kurās nebija nopelnījis nevienu rezultativitātes punktu. Toties Mārtiņam Cipulim jau ir 14 spēles bez punktiem. Starp citu, Mārtiņš iepriekšējās spēlēs pret “Ņeftehimik” bija guvis 5 vārtus un izdarījis vienu piespēli un bija otrais rezultatīvākais “Dinamo” sastāvā tieši mačos pret “Ņeftehimik” (aiz Aleksandra Ņiživija).

Šodien nopelnīti uzreiz divi 5+20 noraidījumi. Visā sezonā šādu noraidījumu ir jau 3. Visvairāk 5+20 noraidījumu bijis pirmajā sezonā (9), bet pagājušajā gadā tikai 2. 2010. gada sezonā šādu noraidījumu bija 5, pārējās divās sezonās – pa 3.

Iepriekšējās četrās spēlēs “Dinamo” nebija guvusi vārtus skaitliskajā vairākumā. Šodien šī sērija tika pārtraukta. Toties mazākumā netiek zaudēti vārti jau piecās spēlēs pēc kārtas. Ieskaitot šodienu, kad vajadzēja izturēt divus 5. minūšu mazākumus.

Hosa pievienojies to spēlētāju pulkam, kuri guvuši uzvaras vārtus pagarinājumā. Viņš ir divpadsmitais spēlētājs “Dinamo” sastāvā, kurš atzīmējies ar vārtu guvumu pagarinājumā. Pa diviem pagarinājuma vārtiem guvuši Mets Elisons un Mārtiņš Karsums. Pārējie – pa 1. Bez tam Hosam šie gūtie vārti bija 28 skaitliskajā vairākumā un viņš šajā rādītājā “Dinamo” sastāvā ir pārliecinošs līderis. 25 vairākuma vārti ir Mārtiņam Karsumam. Tāpat Hosam šī bija 15 reize, kad viņš “Dinamo” sastāvā vienā spēlē gūst divus vārtus.

Pret “Ņeftehimik” šī ir jau ceturtā uzvara pēc kārtas un visas izcīnītas Arta Ābola virsvadībā. Kopējā bilance mačos pret “Ņeftehimik” kļuvusi 8:4. Šī bija pirmā reize, kad uzvarētājs noskaidrojās pagarinājumā. Vēl divās savstarpējās spēlēs bijuši pēcspēles metieni (abas reizes uzvarējusi “Ņeftehimik”).

  +2 [+] [-]

, 2014-01-05 17:52, pirms 10 gadiem
Kam šie murgainie Strausa raksti ir vajadzīgi? Turklāt maksas sadaļā!

  +8 [+] [-]

, 2014-01-05 18:06, pirms 10 gadiem
eDzuliC rakstīja: Kam šie murgainie Strausa raksti ir vajadzīgi? Turklāt maksas sadaļā!
Lai lasītāji varētu redzēt, ka konkrēts SA autors nezina, kas ir kārtas skaitļi un divdabja teiciens

     [+] [-]

, 2014-01-05 18:06, pirms 10 gadiem
Nu, man šķiet diezgan interesanri skaitļi.

  -1 [+] [-]

, 2014-01-05 19:05, pirms 10 gadiem
eDzuliC rakstīja: Kam šie murgainie Strausa raksti ir vajadzīgi? Turklāt maksas sadaļā!
Nelasi

     [+] [-]

, 2014-01-06 10:06, pirms 10 gadiem
Paldies Ērikam par lakonisko un kvalitatīvo rakstu! Pēc manām domām, interesanta forma, kā "savilkt galus" spēlei kopā. Laimīgu jauno 2014. gadu un mazāk īgnu komentētāju

     [+] [-]

, 2014-01-06 21:36, pirms 10 gadiem
Rakstam nav ne vainas, laba "summiņa" pēc spēles. Ar kārtas skaitļiem mūsdienās gan grēko daudzi rakstītāji, pat visai ievērojami, un ne tikai ar tiem...