Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Vai melnā nāve ir kastrēta?

Vai melnā nāve ir kastrēta?
Ar ideju viss ir kārtībā. Tagad atliek to piepildīt uz laukuma darbos.

Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Basketbola klubs VEF Rīga pagaidām vislabāk izskatās video reklāmās. Žēl, jo runa tomēr ir nevis par reklāmas aģentūru radošo veikumu, bet gan par sportu. Basketbola sakarā VEF atjaunotāju idejiskās ambīcijas ir bijušas pareizas. Greizs sanācis rezultāts.

Teiksiet, ka pirmie kucēni parasti tiek slīcināti? Uz VEF to šobrīd nevar attiecināt, jo viņi uz jūrskolu ir aizsūtījuši jau veselu autobusu ar cilvēku labākajiem draugiem un tā diemžēl sāk kļūt par tradīciju... Lai cik tas absurdi neizklausītos, uz krīzes plosītās tautsaimniecības fona – vienīgais, kas šobrīd šajā komandā ir atrisināts, tas ir naudas jautājums. Kluba padomes priekšsēdētājs Edgars Jaunups ir izdarījis gana daudz, lai savu politisko ietekmi konvertētu reāli taustāmā labumā, kas tiek novirzīts basketbolam. Kā viņš to panāk? Elementāri, Vatson - Jaunups ir partijas Jaunais laiks Rīgas domes frakcijas vadītājs, viņš arī viens no apvienības Vienotība dibinātājiem, kas uzvarēja pēdējās Saeimas vēlēšanās. Ar naudu VEFam nebūs problēmu vēl vismaz četrus gadus, ja saprotiet, par ko runāju. Aplūkojiet komandas atbalstītājus un sapratīsiet – viens pats Latvijas dzelzceļš šajā listē, ko ir vērts. Ja Dinamo hokejistu sakarā dzelzceļnieki meklē alibi Krievijas tirgū, tad par VEF viņiem nav īsti, ko teikt. Jo stāsts jau gaužām vienkāršs – vai nu dosiet arī VEFam, vai mēs panāksim, ka nebūs nevienam. Kas tie „mēs”? Neesat naivi – partijas tā dara un tam nav nekāda sakara ar konkrētā politiskā spēka frizūru vai zobu sakodienu. Arī lielformāta būvniecības kompānijas, kas šobrīd dod naudu Latvijas basketbola tradīciju pārmantotājam, pārsvarā savu pēdējo gadu finansiālās veiksmes balsta uz garantētiem valsts pasūtījumiem. Un šo laimi parasti neizlej Ziemassvētku vakarā zem eglītes. No vienas puses – baigie kretīni, no otras – labāk, lai tiek vismaz sportam. Tātad – nauda VEF Rīga gadījumā ir tikai tehnikas jautājums.

Ar saturu ir savādāk. Vispirms jau pilnīgi greiza ir bijusi kluba stratēģiskā vēlme apēst visu, kas izskatās pēc zivs un, uzsēsties virsū visam, kas atgādina dzimumlocekli. Rupjāk negribēju rakstīt, jo atbildiet – kas ir VEF basketbola komandas galvenais turnīrs? Piedalīšanās Eiropas kausos? Baltijas basketbola līga? Mistiskais VTB, kas, šķiet, jau atgādina rēgu un iztēles karaļvalsti. Vēl jau pa vidu maisās tā sauktais VEF/Juniors ar piedalīšanos LBL turnīrā... Arī tā ir viena mākslīga kroplība, kas pakļaujas saprašanai, ja esi izdzēris pusstopu. Šķiet, jābūt vismaz komandas valdes vai padomes loceklim, lai noskaņotu sevi uz vienu no frekvencēm, kas minētas augstāk. Līdzjutējam tas viss, labākajā gadījumā atgādina ananāsu kokteili ar speķa šķēlīti uz glāzes maliņas... Absurds! Attiecīga ir neizpratne par svarīgāko spēli, kuru noteikt vajadzētu apmeklēt vai redzēt. Komandai šosezon ir bijušas cienījamas uzvaras, taču tās palikušas iekavās un tulkojumā, neraisot pēctecību interesei, kuru tik ļoti šobrīd vajag basketbolam. VEFam ir jābūt galvenajam klubam, kas vismaz tā sauktās uzticības deficīta apstākļos, atjaunotu sabiedrībai gribēšanu pret groza bumbu. Gan jau pieminētās naudas/budžeta sakarā, gan sportiskā snieguma dēļ. Taču tagad – garām kasei! Pagaidām.

Komandas komplektācija notika ar ģenerāļa Valda Valtera skiču projekta palīdzību. Par arhitektu viņu šajā gadījumā nesaukšu, jo ir tikai viena liela māja, ko savulaik Valdis projektēja un uzbūvēja. Tā bija Latvijas jaunatnes basketbola līga. Visos citos gadījumos viņš radošajās laboratorijās skraidījis ar mēģenēm, jaucis dažādas krāsas šķidrumus, dažkārt sanāca, bet bija reizes, kad vajadzēja slēpt netīro degunu, pēc kārtējā būkšķa... VEF atjaunošanas gadījums bija ideāls poligons viņa trenētajai rokai. Pirmkārt, aiz muguras bija Jaunups ar naudu. Otrkārt, tas deva rīcības brīvību. Tagad Valdis saka, ka viņi dažos gadījumos neuzminēja, taču – viņš neko nesaka, ka savās izvēlēs un brīvībās Latvijas basketbola „prāts, gods un sirdsapziņa”, bija praktiski neierobežots. Kaut kādi rāmji jau bija, tos vajadzēja nospraust, lai galīgi neizlaistos, taču kopumā – VEF varēja atļauties nolasīt tādu komandu, kura atbilstu viņu izvirzītajiem mērķiem. Cita lieta – kā jau minēju iepriekš – ar tiem mērķiem bija pilnīgs akvarelis. Izplūduši... Ja vien komandas ideologi un praktiķi ieklausītos tekstos, ko aktiera Arņa Līcīša balsī VEF reklāmās bīda melnā namamāte vai ragana, iespējams, labuma būtu vairāk. Taču reklāmas dzīvo savrup... Paņemt par treneri lietuvieti Rimu Kurtinaiti, bija pareizs lēmums. Tikai atkal, atgriežoties jau pie reklāmas rullīšiem, vai atminat frāzi „kas viņa skolā izturēs...”, vai tamlīdzīgi? Kurtinaitis nebija atnācis rullēt gurķi, ko viņš arī nedarīja un joprojām nedara, tikai – atzīsim, kā trenerim, arī viņam šis bija nevis jauns izaicinājums, bet karjeras nākamais kurss. Viņš sastapās ar konkrētas kvalitātes spēlētājiem, ar viņu meistarības kapacitāti un – pilnu spaini ar latviešiem raksturīgo mentalitāti, kas pilnībā atšķiras no brāļu lietuviešu raksturiem. Nesaku, ka mēs esam ar savu identitāti kaut kādi defektīvie, bet atļaujos apgalvot – lietuvietim latvieti zem groza neizprast. Kemzura to nevarēja, tajās pašās čībās tagad iekāpis Kurtinaitis. Taču ir viena laba ziņa – Kurtinaitis, atšķirībā no minētā tautieša, var iedot par purnu... Kas, iespējams, šobrīd ir vienīgais, lai mēs sāktu kaut ko šajā spēlē atkal saprast.

Kad komanda iebrauca pirmajā kupenā, par malējo sāka strādāt Valters – gan tāpēc, ka tas viņam raksturīgi, gan tāpēc, ka kluba vadība domāja, ka Valdis vienkārši par daudz maisās iekšā operatīvajā darbā. Nav jēgas izmeklēšanai – tā noteikti arī bija! Tajā pašā laikā, atzīsim – kādam taču no VEF puses tā sauktās basketbola lietas ir jāpārzina? Kurš viņiem ir cilvēks, kas atbild par stratēģiskajiem basketbola jautājumiem? Jaunupam naudas maks, bet tālāk... Beigu galā, visus pirkumus, kurus komanda veica kopš jūlija, viņi izpildīja stingrā galvenā trenera uzraudzībā. Protams, ka Valters tur bija blakus, bet šautuvē viņš nebija viens. Tagad VEF jau paspējis izbrāķēt un pasūtīt tik daudz leģionārus, ka dažbrīd liekas, ka esam nokļuvuši amerikāņu kalniņos (karuselī). Rimas streso... Vienu pavada uz lidostu, otru tajā pašā stundā – sagaida, trešajam uzsaka darbu, bet liek vēl atspēlēt kaut kādas maģiskās minūtes... Tas viss parāda, ka trenerim ir rīcības brīvība, viņš rotaļājas, domā, taču – kur palika stāsts par rezultātu? Kāpēc melnie, iekāpuši Rīgas melnajās formās, paliek melni un maziņi? Atbilde – slikts selekcijas darbs... Tagad – jau it kā no malas – Valters publiski saka, ka VEFā „nav komandas, nav saliedētības”. Ko tas nozīmē? Ja nēģeri nāk un iet, tad kodols ar pašmāju kadriem paliek. Ap viņiem tā kā vajadzētu izveidoties vai – vismaz, izveidot komandu. Personības zināmas, kāpēc sūce arī tajā laivas pusē? Zināms, ka vienā no gadu mijas sapulcēm bijusi liela brēka – komandai piegriezta nauda, par sliktu rezultātu. Pa vidu bļaušanai, kāds no spēlētājiem ar stingru balsi ieminējies, ka vaina jādala uz visiem – arī treneriem. Galvenais lecis kājās un licis pie vietas mutes brūķētājus – sak, jūs man te noteikumus nerakstīsiet... Tātad – nevar teikt, ka VEFā valda vienaldzība – visiem pakrūtē kaut kas kņud, dīda nemiers, neapmierinātība. Tur ir materiāls. Atliek tikai strādāt! Kemzura ar izlases kadriem spēlēja Balto Tēvu – Kurtinaitis to nedarīs un, iespējams, tās varētu būt zāles un tālākais risinājums.

Tagad VEFam atlikušajā sezonas daļā ir lieliski iespēja nodemonstrēt, ka latvieši basketbolu ne tikai spēlē, bet arī mācās (MĀCĀS!) to darīt un sasniedz rezultātu. Ārzemniekus vispār nevēlos uzskatīt kā kluba vizītkartei piederošus – viņi tāpat šeit iet un nāk... Savējie paliek, savējiem arī jāspēlē un jāuzvar. Tieši savējie dabūs atpakaļ skatītāju tribīnēs cilvēkus. Var, protams, padzīt Kurtinaiti – tikai, ko tas dos klubam? Ja VEF grib izskatīties kā savās reklāmās, tad jāļauj lietuvietim darbu padarīt līdz galam. Pacietībai ir liela nozīme šajā konkrētajā gadījumā. Nesaku, ka tā būtu obligāta rīcība, taču arī vecajam Valteram vajadzētu būt tur blakus. Tieši tāpēc, ka viņš tur ir bijis iekšā no sākuma. Tieši tāpēc, ka viņa pastumšana malā, patiesībā visizdevīgākā ir pašam Ģenerālim... Viņš nav tik ļengans un dumjš, par kādu tagad grib izlikties. Valteram ir jādod rokā grīdas lupata, lai strādā - lai sēžas tajā pašā laivā, kuru pa piekrastes smiltīm dzen Kurtinaitis un palīdz tikt līdz ūdenim. Jo VEF paliks par komandu tikai tad, kad beigs mīkstoties šī vārda tiešajā nozīmē – gan ar savu sastāvu, mērķiem, treneriem un visu, kas tam apkārt. Neesmu dzirdējis, ka tur kāds būtu kastrēts – attiecīgi, bez pautiem... Pagaidām skatītājiem ir interesantāk skatīties kluba reklāmas, kas laikam taču nebija šīs komandas atjaunošanas galvenais iemesls.

P.S. Un izmetiet no savas mājas lapas ārā to slaveno Jauno basketbolistu laboratorijas manifestu. Te nav partijas sapulce, kur būtu kāds jāpārliecina... Ja esat veči, spēlējiet basketbolu. Ja neesat – palieciet smilšu kastē.

 -22 [+] [-]

, 2011-01-04 12:23, pirms 13 gadiem
"Ja esat veči, spēlējiet basketbolu. Ja neesat – palieciet smilšu kastē." Šis taču nav uzbrauciens pludmales volejbolam un "Brazīlijai"...??

  +8 [+] [-]

, 2011-01-04 12:25, pirms 13 gadiem
Jānis Celmiņš rakstīja: "Ja esat veči, spēlējiet basketbolu. Ja neesat – palieciet smilšu kastē." Šis taču nav uzbrauciens pludmales volejbolam un "Brazīlijai"...??

 +14 [+] [-]

, 2011-01-04 12:34, pirms 13 gadiem
Spēcīgi. Tendenciozi, bet- spēcīgi.

 +10 [+] [-]

, 2011-01-04 12:39, pirms 13 gadiem
Tā īsti neiebraucu, kur tad tur ir tas talants, tā meistarība? Valters? Bērziņš? Jahovičš? 1. Kārtām ja komandā ir vairāk par vienu Valteru tur jau ir vāks, kur nu vēl ja savstarpēji ir saistīti divi vecākie (Valdis un Sandis)...
2. Ja jau līdzekļi bija pietiekami, kapēc Kambala nespēle VEFā? Kā tad tur bija, Kambala uzmeta šo sistēmu, vai tomēr kabatas bija par mazu?

  +4 [+] [-]

, 2011-01-04 12:39, pirms 13 gadiem
Pec shaada raksta, nakamaja Overtima radijuma Valteram vajadzetu demonstrativi nerunat ar Puchi 5minutes, un tad kaa parasti turpinat!

  +4 [+] [-]

, 2011-01-04 12:43, pirms 13 gadiem
3. Ja kā ārzemnieku var paņemt NBA atkritēju un neveinam nevajadzīgu spēlētāju, kāda tur var būt runa par naudu, neviens ar naudu rokā neskatās uz pabirām, bet gan nopērk kārtīgus večus. Eiropā labu spēlētāju maz? Tak Lietuvas īzlases spīdeklis Jasaitis ar Kurtinaitim noteikti ir pazīstams...

  -4 [+] [-]

, 2011-01-04 12:45, pirms 13 gadiem
4. Vai tas bija VEFs kuram bija melnis, kurš basketbolu ir sācis spēlēt 14 gadu vecumā, kurš ir spējīgs uzmest pa grozu, bet driblu un citas koordinētas kustības īsti no viņa nevar prasīt? (zinu, ka bija kaut kāds LV klubs, bet neesmu pārliecināts ka VEFs) Ja tā, tad kāda tur runa par naudu un profesionālismu...

  -4 [+] [-]

, 2011-01-04 12:53, pirms 13 gadiem
pec cik gadiem, kads no ta saucamajiem basketbola specialistiem zurnalistiem spes sadu rakstu sagatavot ? atbilde nekad !!!

jo runa ir par zurnalistikas limeni kopuma, kas ir zem katras kritikas, tiesam ar baudu var lasit Kluba intervijas un Puces rakstus un briziem paskatities Dombrovska raidijumu..

  +8 [+] [-]

, 2011-01-04 12:54, pirms 13 gadiem
Nu moins, kas par epitetiem, kas par salīdzinājumiem... Patika. Un taisnība jau vien ir: melnie nāk un iet, bet mūsējie paliek!
Interesanti būtu uzzināt, kurš tad pacēla balsi tajā sapulcē!?
Par finansēm, lai jau būtu. Man gan zināms cits stāsts, ka nemaz tik gludi tur nav!

     [+] [-]

, 2011-01-04 13:06, pirms 13 gadiem
....ko aktiera Arņa Līcīša balsī VEF reklāmās bīda melnā namamāte vai ragana...

laaabs!!!!

Raksts izcils! Pirmais, kurā lietas nosauktas īstajos vārdos! Labi, saprotams, ka Puče , kā "stipendiāts" arī nav 100% objektīvs, taču neviens līdz šim nebija pateicis taisnību - VEFs ir rotaļlieta Jaunupam un Valteram .
Nepiekrītu tikai tam, ka Valdis būtu jālaiž atpakaļ pie stūrēšanas, nekas labs tur nebija iepriekš un arī ar Kurtinaiti abi nesadalīs komandtiltiņu.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-04 13:19, pirms 13 gadiem
būtu paņēmuši Millage un miers. puse ASK lidzjuteju momentaali buutu atpakalj tribiinees un liidz ar to uzreiz cita arshana speeleet pie pilnaam tribiineem. Millage jau labi pakapaajies pa eiropu, domaaju pielaagotis kurtinaitim vinjam nebuutu nekaadu probleemu

  +2 [+] [-]

, 2011-01-04 13:30, pirms 13 gadiem
Spēcīgs un trāpīgs raksts Armandam sanācis. Salīdzinājums, zivs un loceklis taisni desmitniekā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-01-04 14:20, pirms 13 gadiem
Kurtinaitim ir jāļauj strādāt vismaz divus gadus, tad arī prasīt rezultātu. Pirmajā sezonā jau tikai taustīšanās. Bet visdrīzāk pēc sezonas viņu atlaidīs, atnāks jauns treneris, atkal sāks taustīties un atkal sasista sile. Kodolam ir jābūt latviešiem, jāaudzina jaunie, ar ārzemniekiem nebūs aršana, jo Pasaules zvaigznes tomēr VEF atļauties nevar. Bet tie ko var atļauties, nav nekādi rezultāta taisītāji uz Eirolīgas komandu fona.

     [+] [-]

, 2011-01-04 14:38, pirms 13 gadiem
HakunaMatata rakstīja: Nu moins, kas par epitetiem, kas par salīdzinājumiem... Patika. Un taisnība jau vien ir: melnie nāk un iet, bet mūsējie paliek!
Interesanti būtu uzzināt, kurš tad pacēla balsi tajā sapulcē!?
Par finansēm, lai jau būtu. Man gan zināms cits stāsts, ka nemaz tik gludi tur nav!
padalies ar savu stāstu!

     [+] [-]

, 2011-01-04 15:01, pirms 13 gadiem
be rakstīja: Nu es domāju ka diezgan nesaturīgs un naidpilns raksts Armandam sanācis!
Mums jāatbalsta VEF kā varam, jo ja viņi nogrims, tad līdz aizies Latvijas basketbola pēdējā cerība un pēc pāris gadiem jau Igauņi mums būs gabalu priekšā. Jo nebūs neviena kluba ar nopietnām ambīcijām un labu sastāvu.
Kas par klubu pēc tavām domām ir BK Ventspils?

     [+] [-]

, 2011-01-04 15:21, pirms 13 gadiem
Man V-pils vairaak simpatizee nekaa VEF lai gan basiiti skatos reti. VEF lai arii reklameets tiek uz nebeedu, tad tomeer es skatoties speeles neredzu neko taadu, kas piesaistiitu manu uzmaniibu. Liidz shim ir bijusi tikai viena speele, kuru pat pilniibaa neredzeeju, bet redzeeju pashas beigas. VEF vs Tartu Rock (laikam), kur Janichenoks peedeejaa sekundee iemeta 2p. un VEF uzvareeja. Tad nodomaaju, ka tomeer Kurtinaitis speej komandu savaakt. SKatoties naakamaas speeles, vairaak par 1 treshdalju neesmu speejis skatiities, jo man liekas boring.
Latvijaa ir 2 reanimeeti superklubi. DR un VEF. DR paveicaas laikam ka vinji atdzima gadu aatraak, liidz ar to VEFinjam nozogot potenciaalo skatiitaaju. Bet VEF tak sevi pozicionee kaa samij samij. Vai tas attiecas tikai uz reklaamaam? Varbuut tieshaam speeleet nav jeegas ja jau tik speeciigas reklaamas.

     [+] [-]

, 2011-01-04 15:59, pirms 13 gadiem
Kāda tagad ir Ģenerāļa loma VEF sistēmā?
Kas ir tie cilvēki, kuri viņu ir nostūmuši no šprices?

  +1 [+] [-]

, 2011-01-04 16:07, pirms 13 gadiem
Beidzot viens pareizs raksts !!!

Un tagad visi pumpēties...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-01-04 16:10, pirms 13 gadiem
Pučem cepums !!

  +2 [+] [-]

, 2011-01-04 18:31, pirms 13 gadiem
Mežonīgais putniņš rakstīja: Gribētu izlasīt līdzīgu rakstu par Ventspili, kurš ir identisks klubs.

Pagājušo sezonu sāka kā jauno talantu klubs, tad šo sezon jau pa visam savādāks skats. Ja nemaldos sezonas sākumā melnie arī nāca un gāja. Stāsts tas pats, tik aktieri citi.

Liekas kautkā nekorekti nolikt klubu, dēļ savām politiskajām antipātijām.
Tur nav Valtera,kurš ir Pučes viens no informatoriem..

     [+] [-]

, 2011-01-04 19:00, pirms 13 gadiem
HakunaMatata rakstīja: Nu moins, kas par epitetiem, kas par salīdzinājumiem... Patika. Un taisnība jau vien ir: melnie nāk un iet, bet mūsējie paliek!
Interesanti būtu uzzināt, kurš tad pacēla balsi tajā sapulcē!?
Par finansēm, lai jau būtu. Man gan zināms cits stāsts, ka nemaz tik gludi tur nav!
Ja jau tu saki ticēšu

  +2 [+] [-]

, 2011-01-04 19:02, pirms 13 gadiem
Mežonīgais putniņš rakstīja: Gribētu izlasīt līdzīgu rakstu par Ventspili, kurš ir identisks klubs.

Pagājušo sezonu sāka kā jauno talantu klubs, tad šo sezon jau pa visam savādāks skats. Ja nemaldos sezonas sākumā melnie arī nāca un gāja. Stāsts tas pats, tik aktieri citi.

Liekas kautkā nekorekti nolikt klubu, dēļ savām politiskajām antipātijām.
Nu Ventspilnieki sāka ar jaunajiem talantiem it kā pirms 2 vai 3 sezonām un tie bija Strēlnieks, Zaķis, A. Bērziņš, M. Mejeris, L.Blauss un tie tagad ir jau labi spēlētāji savā ziņā Ventspilnieki ir pamatīgu darbu izdarījuši un Ventspils augsstkolā aug atkal spēlētāji. Un par tiem leģionāriem ir nākuši un aizgājuši tikai Stimačs un Meisons, tā kā tur tik traki nevar teikt.

  -1 [+] [-]

, 2011-01-04 20:31, pirms 13 gadiem
woow..speeciigi! kaa naglai uz galvas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-01-04 22:37, pirms 13 gadiem
Tuvu patiesībai, bet vai nu autors nezina, vai speciāli noklusējis dažas W izdarības šīs sezonas komplektācijā. Cik zinu, tad tas ir galvenais iemesls ģenerāļa pastumšanai malā no valdes. Un šo izdarību sāls nebija stratēģiskās, bet finansiālās izvirtībās.
Lai nu ka, ceru, ka VEF atveseļosies. Jo ja nobruks šis projekts, tad LV klubu basketbols ies pa to pašu taku, ko volejbols, handbols utt. Taku, kuras malās ir izklātas egļu skujas.

  +3 [+] [-]

, 2011-01-05 01:20, pirms 13 gadiem
Ja nākamgad nebūs rezultātu, tad būs auzas, bet šogad šis sastāvs ir zaļš, neiespēlēts.
Jāsaglabā komandas kodols no latviešiem uz nākošo gadu un tad tai lietai būtu jāiziet.

Nav jau tik traki kā rakstā rakstīts un budžets galu galā nav kā Djinamo (laikaut rakstā minēts, ka budžets gandrīz kā NBA klubam pārspīlējot, jo visa valsts nauda tik VEFam).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-01-05 12:41, pirms 13 gadiem
naikers1 rakstīja: Nu Ventspilnieki sāka ar jaunajiem talantiem it kā pirms 2 vai 3 sezonām un tie bija Strēlnieks, Zaķis, A. Bērziņš, M. Mejeris, L.Blauss un tie tagad ir jau labi spēlētāji savā ziņā Ventspilnieki ir pamatīgu darbu izdarījuši un Ventspils augsstkolā aug atkal spēlētāji. Un par tiem leģionāriem ir nākuši un aizgājuši tikai Stimačs un Meisons, tā kā tur tik traki nevar teikt.
Jā tikai Zaķis attīstījās tieši Vefā, jo ventspilī viņš sezonā laukumā tika šķiet kādas 20 sekundes spēles beigās. Pēc tam viņš jau VEfā metot pa 15 20 punktiem ieguvis p;arliecību aizgāja uz ventspili un turpināja normāli spēlēt. ne jau nu Ventspils viņu progresēja.....

     [+] [-]

, 2011-01-05 12:43, pirms 13 gadiem
Mežonīgais putniņš rakstīja: Kādas tev 2-3 sezonas atpakaļ, palasi pagājušā gada sezonas sākuma rakstus, kur skaidri teikts, Ventspils spiedīs uz jaunajiem. Saprata, ka tā nevar, jo Eiropā kāsa ar -30 un klubam nekādas jēgas no tā nav.

Pie tam, nejau Valters šito visu stāsta Pučem, bet gan tas viss nāk tieši vai netieši no Ventspils puses, kas man liekas ļoti zemiski. Ventiņi ir iznireļu klubs.
Drīzāk no Aivara ....stipendiāts stipendiāts....

  -4 [+] [-]

, 2011-01-05 18:30, pirms 13 gadiem
Domāju, ka Puče ir inteliģents.... Ir 21 gadsimts un vairs mēs nesaucam melnas ādas krāsas cilvēkus par "nēģ...", tad jau Puče ir baltais cūka.