Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

"Force" regbisti pēc zaudējuma piedzeras un izdemolē viesnīcu

Juris Miņins
Juris Miņins

"Force" regbisti pēc zaudējuma piedzeras un izdemolē viesnīcu
Peks Koens (ar bumbu)
Foto: AFP/Scanpix

Nepatīkams atgadījums piemeklēja "Super Rugby" komandu Austrālijas pilsētas Pērtas, "Western Force", kuras spēlētāji pēc zaudējuma iepriekšējā nedēļā pret Frīsteitas "Cheetahs" (29:30), piedzērās un izdemolēja viesnīcu, kurā bija apmetušies.

Austrālijas komandas spēlētāji, pēc tam kā piekāpās Blumfonteinas pilsētā bāzētajai "Cheetahs", ieradās viesnīcā, kur, pēcpamatīgas alkohola lietošanas, četru "Western Force" pārstāvju starpā izcēlās kautiņš. Tajā bija iesaistīti Peks Koens, Adams Kolmens, kā arī brāļi Heileti-Petī, Deins un Ross. Rezultātā tika bojāts viesnīcas inventārs, tajā skaitā saplēsta vāze.

Pekam Koenam, kurš ir ne tikai Austrālijas izlases spēlētājs, bet arī "Wester Force" kapteinis, gan ar to bija par maz un viņš vēl tika pieķerts urinējot viesnīcas koridorā.

Pēc šī incidenta, visi četri tajā iesaistītie tika sodīti no komandas puses, Koenam tika atņemts kapteiņa gods, nodotot to Luka Morhana rokās.

"Western Force" komanda pašreizējā "Super Rugby" čempionātā ieņem pēdējo vietu Australāzijas grupā, bet kopumā ir trešā vājākā komanda, jo aiz viņiem ir tikai divas turnīra jaunpienācējas – "Sunwolves" un "Southern Kings". Savukārt "Cheetahs" klājas nedaudz labāk un 18 komandu konkurencē viņi ieņem 13. vietu.

Izmantotie resursi:
Planetrugby.com | : Planetrugby.com

     [+] [-]

, 2016-07-07 15:14, pirms 8 gadiem
Man likās, ka regbisti ir solīdāki.

  +1 [+] [-]

, 2016-07-07 15:26, pirms 8 gadiem
RonaldoTheBest rakstīja: Man likās, ka regbisti ir solīdāki.
Nu... gadās.
Turklāt,"Force" jau otro sezonu ir vājākā čempionāta komanda, ja mēs neskaitām debitantus, kuriem, ar retiem izņēmumiem, nekad sākums nav viegls.

Zaudējums ar 1 punktu pēdējās spēles minūtēs ne tai spēcīgākajai "Cheetahs" vienībai (ja uzvarētu, varētu pakāpties par dažām pozīcijām augstāk), protams, ka nav patīkami.

Bet par pašām izklaidēm - regbijā ir bijuši visādi gadījumi, visādos līmeņos. Arī PK laikā neiztiek bez ļoti nepatīkamām šāda veida situācijām.

 +12 [+] [-]

, 2016-07-07 16:10, pirms 8 gadiem
Kur citur lai urinē, kā ne uz grīdas, ja paši raksta, ka vāze bija saplēsta?

  +9 [+] [-]

, 2016-07-07 16:29, pirms 8 gadiem
Rezultātā tika bojāts viesnīcas inventārs, tajā skaitā saplēsta vāze.

Tikai ne vāzi!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-07-08 08:27, pirms 8 gadiem
prntscr.com

     [+] [-]

, 2016-07-11 14:44, pirms 8 gadiem
bla vāze....saplēsta faking vāze...