Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Baranovs un Saulīte iekļūst Krievijas Premjerlīgas finālā

Juris Miņins
Juris Miņins

Baranovs un Saulīte iekļūst Krievijas Premjerlīgas finālā
Foto: facebook.com/eniseistm

Krasnojarskas "Enisey-STM" pat spēlējot ar virkni jauno spēlētāju, šodien ar 34:3 pārspēja Krasnodaras "Kuban", tādējādi pārliecinoši iekļūstot Krievijas regbija Premjerlīgas finālā.

Krasnojarskas komanda šo spēli aizvadīja ar krietni "atjauninātu" sastāvu, proti, komandas galvenais treneris Vakils Vaļejevs deva iespēju sevi parādīt jaunajai maiņai. Viņi arī nepievīla, jo neko vairāk kā vienu soda sitienu "Kuban" komandai neļāva realizēt.

Tiesa, nevar teikt, ka šajā spēlē pretinieks tika "sabradāts", jo pirmajā puslaikā cīņa ritēja līdzīgi un punktus pārsvarā guva tikai no soda sitieniem, vien puslaika izskaņā mājniekiem izdevās gūt savu pirmo piezemējumu, bet otrajā spēles pusē, vienā no spēles nogriežņiem, Krasnodaras komanda pat ļoti nospiedoši darbojās pretinieku laukuma pusē, taču punktus gūt viņiem tā arī neizdevās.

"Enisey-STM", kuri regulārajā sezonā piedzīvoja tikai vienu zaudējumu, pusfinālmaču sēriju aizvadīja vairāk nekā pārliecinoši, proti, divu maču summā uzvarēja ar kopējo rezultātu 96:28.

Arī otrajā pusfināla mačā Latvijas regbisti Uldis Saulīte un Jurijs Baranovs devās laukumā Krasnojarskas komandas pamatsastāvā un bija būtiski spēlētāji komandas panākumu kaldināšanā.

Otrajā pusfinālā gan cīņa ir izvērtusies daudz interesantāka, jo otrā Krasnojarskas komanda, "Krasny Yar", kas tika uzskatīta par pāra favorīti, pirmajā spēlē ar 14:23 piekāpās Moņinas "VVA-Podmoskovye" komandai, kas sola ļoti aizraujošu cīņu rītdienas mačā.

Izmantotie resursi:
rugger.info