Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Publicēts 2017. gada Super Rugby kalendārs

Juris Miņins
Juris Miņins

Publicēts 2017. gada Super Rugby kalendārs
Foto: AFP/Scanpix

Šodien tika publicēts 2017. gada Super Rugby čempionāta kalendārs un kļuva zināms, ka jaunā sezona sāksies 23. februārī.

Dienvidu puslodes spēcīgākajām regbija komandas, pretēji ziemeļniekiem, savos nacionālajos čempionātos nespēlē, bet gan cīnās vienotā turnīrā, ko sauc par Super Rugby un kurā piedalās 18 komandas no piecām valstīm – Jaunzēlandes, Austrālijas, DĀR un arī Argentīnas un Japānas, kas čempionātam pievienojās vien pirms iepriekšējās sezonas.

2017. gada sezona sāksies 23. februārī ar maču starp divām Okeānijas komandām, "Rebels" un "Blues". Pati cīņa, iespējams, lielu interesi neraisīs, taču fakts, ka šis mačs notiks ceturtdienā gan, jo līdz šim ceturtdienas mači Super Rugby čempionātā nenotika. Te gan jāpiebilst, ka šādu maču gan nebūs daudz, jo bez pirmās spēles vēl tikai otrās nedēļas pirmais mačs, kurā arī spēlēs divas Austrālijas vienības, "Force" un "Reds", notiks ceturtdienā.

2016. gada čempioni "Hurricanes" sezonu sāks Tokijā, kur viņiem pretī stāsies "Sunwolves" vienība. Šis mačs nav noorganizēts nejauši, jo šādā veidā gan Japānas regbija dzīves vadītāji, gan arī Super Rugby čempionāta organizētāji vēlas panākt vēl lielāku regbija popularitāti valstī, kura uzņems 2019.gada Pasaules kausu.

Super Rugby izslēgšanas mači sāksies 21. jūlijā, bet finālspēle ir ieplānota nākamā gada 5. augustā.

Izmantotie resursi:
Super Rugby | Super 18 Rugby News,Results and...

  +1 [+] [-]

, 2016-09-20 16:52, pirms 8 gadiem
Blues ir no Oklendas, Jaunzēlande.