Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Baranovam divi piezemējumi, “Enisey-STM” uzvara ceturtdaļfinālā

Juris Miņins
Juris Miņins

Baranovam divi piezemējumi, “Enisey-STM” uzvara ceturtdaļfinālā
Jurijs Baranovs (centrā)
Foto: facebook.com/eniseistm

Šovakar tika izspēlētas pirmās Krievijas regbija Premjerlīgas izslēgšanas turnīra spēles un vienā no tām Krasnojarskas “Enisey-STM” ar 80:6 pārspēja Taganrogas “Bulava”, tiekot nākošajā kārtā.

“Enisey-STM”, protams, uz šo brīdi ir spēcīgākā Krievijas regbija komanda, gan pēc parādītajiem rezultātiem, gan arī pēc statusa, tāpēc uz ceturtdaļfināla maču pret Taganrogas “Bulava”, kas regulāro sezonu aizvadīja Premjerlīgas B divīzijā, kas faktiski ir otrā līga, vienības galvenais treneris Vakils Vaļejevs izvēlējās sūtīt faktiski vienības dublieru sastāva, ļaujot iegūt spēļu praksi tuvākajiem sekotājiem.

Arī ar dublieru sastāvu Krasnojarskas komandai bija pietiekoši, lai izcīnītu uzvaru, turklāt ne tikai parastu uzvaru, bet pat sagrāvi, jo mājniekiem viņi ļāva gūt vien pa trim punktiem katrā puslaikā, bet paši atbildēja ar 12 piezemējumiem un 80 gūtajiem punktiem. Interesanti, ka komanda neatslāba ne uz mirkli, par ko liecina arī tas, ka pirmais piezemējums tika gūts trešajā, bet pēdējais – 80. spēles minūtē.

Komandas kapteinis, Latvijas regbists Jurijs Baranovs šajā spēlē izcēlās ar diviem piezemējumiem, bet Uldis Saulīte jau otro spēli pēc kārtas ir ārpus komandas pieteikuma.

Pusfinālā Krasnojarskas “Enisey-STM”, visdrīzāk, tiksies ar sev jau labi zināmo Krasnodaras “Kuban” komandu, ar kuru viņi jau spēlēja Krievijas kausa izcīņas finālā, uzvarot ar 42:10. Tiesa, vispirms Krasnodaras regbistiem ir jāapsēlē Novokuzņeckas “Metallurg” vienību.

Jāpiebilst, ka arī otra Krasnojarskas komanda, “Krasny Yar”, kas uzskatāma par “Enisey-STM” sīvākajiem konkurentiem uz čempionu titulu, izcīnīja pārliecinošu uzvaru ceturtdaļfinālā – 81:10 pret Penzas “Imperia”. Balti-zaļie pusfinālā spēlēs pret Moņinas “VVA-Podmoskovye” un Maskavas “Slava-CSP” spēles uzvarētājiem.

Izmantotie resursi:
Регби на rugger.info - мир регби онлайн на...