Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"White Mamba" Skalabrini parodē Lebrona Džeimsa atgriešanos Klīvlendā

"White Mamba" Skalabrini parodē Lebrona Džeimsa atgriešanos Klīvlendā
Braiens Skalabrini nu kļuvis par TV komentētāju
Foto: AFP/Scanpix

Bijušais NBA spēlētājs Braiens Skalabrini, kurš savas humora izjūtas, rudo matu un dažbrīd pārspīlēti profesionālās pieejas notikumiem laukumā kļuva par daudzu līdzjutēju favorītu un pat izpelnījās iesauku "White Mamba" (kontekstā ar Kobes Braienta iesauku "Black Mamba", atklātā vēstulē parodējis veidu, kā Lebrons Džeimss paziņoja par atgriešanos Klīvlendas "Cavaliers".

Lebrons Džeimss 2010. gadā par savu pievienošanos "Heat" paziņoja TV tiešraidē. 2014. gadā viņš solīja mācīties no kļūdām, bet par atgriešanos Klīvlendā pavēstīja ar atklātas vēstules palīdzību. Ja pirmo lēmumu ("The Decision") ar smīnu uztvēra daudzi, tad Džeimsa otrā vēstule likusies parodēšanas vērta bijušajam Bostonas "Celtics" un Čikāgas "Bulls" basketbolistam Braienam Skalabrini.

"Pirms kādu interesēja mana basketbolista karjera es uzaugu Vašingtonā. Tā bija vieta, kur es dzīvoju. Vieta, kur es skrēju un staigāju. Tai vienmēr bija īpaša vieta manā sirdī. Taču, kad parakstīju līgumu ar "Celtics", jutu, ka man ir jaunas mājas," ar šādiem vārdiem savu vēstuli uzsāk Skalabrini.

Viņš kļuvis par TV komentētāju Bostonā un "Celtics" spēļu apskatnieku, taču Skalabrini savā vēstulē apliecina, ka pirms tam bija devies "misijā pēc čempiontitula" un "aizvedis savus talantus" uz "Warriors" ", kur strādāja kā trenera palīgs. Beidzot tomēr pienākusi diena, kad viņš apjautis, "ka ir laiks doties mājās".

"Es neapsolu čempionu titulu. Zinu, cik grūti ir piepildīt šādu solījumu," raksta Skalabrini. "Vēlos kļūt par čempionu, taču apzinos, ka esmu vien komentētājs. Būšu situācijā, kurā man apkārt ir jauna komanda un jauns treneris. (..) Esmu gatavs pieņem "Scallange" (īpatnējs vārds, ar kuru Skalabrini apzīmē sevis izaicināšanu jeb "challange"). Bostona, es dodos mājās."

Basketbola līdzjutējiem Skalabrini vārdi varētu likties jau kaut kur lasīti, kas nav brīnums, jo pasniegšanas veids, stils un patoss ir praktiski kā nokopēts no Lebrona Džeimsa atklātās vēstules, kurā līdzjutējiem paskaidro savu lēmumu atgriezties "Cavaliers". Nav šaubu, ka šāda uzdrīkstēšanās vēl vairāk nostiprinās Skalabrini vietu "Bulls" un "Celtics" sirdīs, jo šīm komandām pret Džeimsa "Heat" klājies pietiekami smagi.

Abas vēstules pilnā apjomā pieejamas šeit - Džeimsa paziņojums un Skalabrini vēstījums. Ja nu kādam vēl māc šaubas par Skalabrini nolūkiem, salīdziniet abu fotogrāfijas, kas pievienotas vēstulei.




, 2014-08-05 15:40, pirms 10 gadiem
hā,tāds klauns
, 2014-08-05 15:43, pirms 10 gadiem
Savs dzīvnieks!
, 2014-08-05 15:51, pirms 10 gadiem
Nabadzinjam skauzh, un aiz skaudiibas arii parodee
, 2014-08-05 18:40, pirms 10 gadiem
Valents rakstīja: Nabadzinjam skauzh, un aiz skaudiibas arii parodee
Cilvēkam ir labs humors. Man personīgi ar nāk smiekli par Lebrona drāmām, "Lielo lēmumu" utt. plus vēl sasolīja nezin cik tur to stitlus, bet pats savas laimes kalējs, lai veicās Džeimsam.
, 2014-08-05 19:50, pirms 10 gadiem
pinkainis rakstīja: Cilvēkam ir labs humors. Man personīgi ar nāk smiekli par Lebrona drāmām, "Lielo lēmumu" utt. plus vēl sasolīja nezin cik tur to stitlus, bet pats savas laimes kalējs, lai veicās Džeimsam.
Varu saderēt, ka Lebrons tāpat pretī parēc par tevi.
, 2014-08-05 20:28, pirms 10 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Varu saderēt, ka Lebrons tāpat pretī parēc par tevi.
Gan jau ka taadi heiteriishi kaa pinkainis ir daudz, bet nu jaabuut jau liidzsvaram, taadiem klauninjiem arii jaabuut
, 2014-08-05 21:53, pirms 10 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Varu saderēt, ka Lebrons tāpat pretī parēc par tevi.
Lai smejās, man tas netraucē. Man būtu prieks , ka viņš zina, ka es eksistēju uz šīs planētas
, 2014-08-05 21:56, pirms 10 gadiem
Valents rakstīja: Gan jau ka taadi heiteriishi kaa pinkainis ir daudz, bet nu jaabuut jau liidzsvaram, taadiem klauninjiem arii jaabuut
Ak jēziņ ar heitošanu šeit nav nekāda sakara, man viņš ne patīk , ne nepatīk vienkārši pilnīgi vienaldzīgs. Baltā mamba šeit pasmējās par sevi un Lebronu. Vienīgais par ko šeit pat klaunam jāsmejās ir tava gramatika.
, 2014-08-06 00:38, pirms 10 gadiem
Tādi, kā Lebrons, nākotnē vēl būs. Tādi, kā White Mamba - nekad.
Long live White Mamba
, 2014-08-06 01:04, pirms 10 gadiem
Jigsaw rakstīja: Tādi, kā Lebrons, nākotnē vēl būs. Tādi, kā White Mamba - nekad.
Long live White Mamba
Tādi kā tu pilns trako nams
Džošs Hārts. Foto: AP/Scanpix
12

Hārts atzīst vilšanos, ka ticis draftēts pēc Pasečņika

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizsargs Džošs Hārts sarunā ar mediju pārstāvjiem atklājis, ka bijis vīlies, ka Filadelfijas "76ers" 2017. gada draftā viņa vietā izvēlējusies latviešu centru Anžeju Pasečņiku.
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.