Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2510, Did:0, useCase: 3

Gudļevskis: "Pirmais periods bija psiholoģiski grūtākais"

Andrejs Siliņš

Gudļevskis: "Pirmais periods bija psiholoģiski grūtākais"
Kristers Gudļevskis
Foto: iihf.com

"Debijas reizēs vienmēr ir mandrāža, bet spēli sāku normāli. Otro trešdaļu vajadzēja nospēlēt labāk," pēc pirmā mača karjerā olimpiskajās spēlēs Latvijas izlases vārtsargs Kristers Gudļevskis sarunā ar "Latvijas Radio" atzina, ka labāk būtu vēlējies nospēlēt otro trešdaļu pret Zviedriju.

"No sākuma varbūt mazliet par daudz respektējām pretinieku, bet lēnām iešūpojāmies un beigās sajutām spēli, izveidojām momentus. Nedaudz pievīla realizācija, bet tai pašā laikā grūtāk pie tā momenta ir tikt. Jāuzsaka pretinieks, jo viņi mums atņēma daudz spēkus, lai mēs vispār tiktu pie momentiem," spēli pret Zviedriju komentēja uzbrucējs Lauris Dārziņš. "Pirms spēles jau jutām, ka varam. Izejam laukumā ar labu noskaņojumu."

"Ātri pārvarējām vidējo zonu, aizsargam uzreiz uz augšu. Janka juta, ka es jau pa tālo malu dodos iekšā zonā, filigrāna piespēle un vārti," savu vārtu guvumu atcerējās Dārziņš. "Cenšos, cik varu, bet visi nostrādāja. Miķelis [Rēdlihs] tajā momentā nepieskārās ripai, bet pievērsa sev divu spēlētāju uzmanību, un tas ļāva man izskriet. Prieks, ka sanāca izmantot momentu."

"Kapteinis visu laiku runā, visu laiku ir aktīvs," Sanda Ozoliņa nozīmi skaidroja Lauris. "Nav tā, ka [viņš kaut ko īpašu teiktu] tieši pirms trešās trešdaļas. Viņš norāda uz spēles niansēm. Ejot laukumā uz trešo trešdaļu, kad bija jāsāk vairākumā, aprunājām vairākuma nianses."

Kristers Gudļevskis pēc debijas olimpiskajās spēlēs: "Pirmais periods bija psiholoģiski grūtākais, bet nez kāpēc otrajā salaidu visvairāk golus. Debijas reizēs vienmēr ir mandrāža, bet spēli sāku normāli. Otro trešdaļu vajadzēja nospēlēt labāk. Bija bīstamas atlēkušās ripas, bet aizsargi spēlēja lieliski, meta ārā visas ripas, paldies viņiem!"

Kristers atzina, ka nācies arī pierast pie, salīdzinot ar Ziemeļameriku, lielākajiem laukumiem: "Zilā līnija ir bišķiņ tuvāk, un leņķi arī bišķiņ citādāki. Bet nebija arī tik traki, kā sākumā domāju, ka būs." Gudļevskis piekrita, ka jāsaglabā optimisms: "Vajag uzvarēt īstajā laikā, īstajā brīdī."

Izmantotie resursi:
Raksts / Dārziņš: Uz spēli izgājām ar labu...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: mavaans

  +2 [+] [-]

, 2014-02-15 23:13, pirms 10 gadiem
nu ko jagatavojas 2dienai Jauzvar kvalifikacijas spele Ceru ka ta bus pret Sloveniju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-02-15 23:23, pirms 10 gadiem
AlexUSA rakstīja: Un tanks bija pietiekami varens lai Gudiju pazemotu ar 5 ripám. Vél 2 vinsh reáli nokéra!!! Kaut kas nesaprotams ir ar vinja reakciju saikné: attéla nofikséshana - tá apstráde - lémuma pienjemshana - komandas doshana muskuljiem - to iedarbináshana. Shodien tas daudzreiz bija dikti nobremzéti! Katrá zinjá ar sho spéli vinsh droshi vien attálinájás no NHL. Lídzíga probléma bija Holtam, kursh bija lielisks tuvcínjá, kur bija jámin ká kustéties, bet tai pat laiká laida "taureníshus" no zilás línijas. Ceru, ka Gudijs spés laboties. Pieméram Tretjaks bija sporta meistars pink-pongá.
tad ko tu gribi? likt Gudijam kērlingu spēlēt?

  -3 [+] [-]

, 2014-02-15 23:34, pirms 10 gadiem
pūce rakstīja: tad ko tu gribi? likt Gudijam kērlingu spēlēt?
Lai vins stāv vārtos,tikai Zilupes izlasē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-02-15 23:53, pirms 10 gadiem
smuka spēle, nepamatots 4.sods, pēdējāripa uz Gudiju - pārējais plus mīnus kāŗtībā.
Bet man spēle patika. Man tiesa nepatika svensonu spēle - ar tādu priekšnesumu medālis nebūs

  +1 [+] [-]

, 2014-02-15 23:57, pirms 10 gadiem
sintijs rakstīja: smuka spēle, nepamatots 4.sods, pēdējāripa uz Gudiju - pārējais plus mīnus kāŗtībā.
Bet man spēle patika. Man tiesa nepatika svensonu spēle - ar tādu priekšnesumu medālis nebūs
Būs nopietni pretinieki, būs arī labs priekšnesums.

  -3 [+] [-]

, 2014-02-15 23:59, pirms 10 gadiem
Gudis malacis , Nolans lika Gudi ar domu ka bus sagrāve bet sanāca normāls rezultāts. 4 spēle Gudlevskim ar viņu komanda nesēž aizsardzība.
Slēpts komentārs: SuperRuncis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2014-02-16 01:10, pirms 10 gadiem
Malaci ta turpinat , jauzlabo tikai mazakums .

  +5 [+] [-]

, 2014-02-16 01:17, pirms 10 gadiem
SuperRuncis rakstīja: nu nezinu, nevienu superseivu neredzēju, golu no zilās līnijas - to gan redzēju
Neredzēji superseivu otrajā periodā, ja nemaldos?

  +7 [+] [-]

, 2014-02-16 01:40, pirms 10 gadiem
Nu šis visnotaļ tuvu superseivam

GIF: Loui Eriksson gets absolutely robbed by a...

  +1 [+] [-]

, 2014-02-16 08:43, pirms 10 gadiem
Gudijs, labu spēli aizvadīja pret nhl komandu,varbut vienu vajadzēja izvilkt, bet malacis! Liels prieks par izlasi kopumā, turās veči.

  +3 [+] [-]

, 2014-02-16 09:44, pirms 10 gadiem
Vārtsarga izvēle treneriem nav viegla un īpaši tagad, pēc Masaļska rādītiem brīnumiem.Man tomēr nav ne mazāko šaubu,ka Gudļevskis spēlēs NHL un jau tagad ir sasniedzis pietiekoši augstu līmeni.Varam tikai priecāties,ka treneriem ir tādas "galvu sāpes",kuru likt atbildīgākajā spēlē vārtos.

  +1 [+] [-]

, 2014-02-16 11:27, pirms 10 gadiem
Jā, Gudijam pirmā nhl spēle:-)