Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Arī Kārters varētu beigt karjeru

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Arī Kārters varētu beigt karjeru
Alisters Kārters
Foto: Lauris Bērziņš

Pēdējo dienu laikā par iespējamām profesionālās karjeras beigām pavēstījuši jau divi snūkera spēlētāji. Vispirms šādu varbūtību apsvēra trīskārtējais pasaules čempions Ronijs O'Salivans, bet tagad ar līdzīgu paziņojumu klajā nācis arī Alisters Kārters.

Pēdējo dienu laikā ar paziņojumiem par iespējamām profesionālās karjeras beigām klajā nākuši jau divi snūkera spēlētāji. Vispirms šādu varbūtību apsvēra trīskārtējais pasaules čempions Ronijs O'Salivans, bet tagad ar līdzīgu paziņojumu klajā nācis arī Alisters Kārters.

Pēc zaudējuma Apvienotās Karalistes čempionāta 2. kārtā Kārters sociālajā vietnē "Twittter" rakstīja: "Tas ir viss. Sezonas noslēgumā beigšu karjeru, un nespēju vien sagaidīt, kad tas notiks. Es to domāju nopietni. Dzīve ir pārāk īsa, lai nodarbotos ar to, kas nesagādā prieku. Ar 25 gadiem ir pietiekami."

Kārters savu profesionālo karjeru uzsāka 1996. gadā un uzvarējis divos reitinga turnīros – 2009. gada "Welsh Open" un 2010. gada "Shanghai Masters".

     [+] [-]

, 2011-12-08 15:10, pirms 12 gadiem
Eu, dzjeki beidzat!
Es jau kravaaju koferus uz Sheefildu apriilii.....
Sezona jaapabeidz, man vajag Juusu autograafus!

  +3 [+] [-]

, 2011-12-08 17:04, pirms 12 gadiem
Ronijs karjeru beidz katru gadu, nu jau kādas 10sezonas no vietas, tā kā te nekādas pārmaiņas domāju nav gaidāmas.
Ali gan varētu beigt

  +2 [+] [-]

, 2011-12-08 19:06, pirms 12 gadiem
Aļiks uz emocijām to noteikti izspļāvis - diezgan traki viņam vakar pret Alenu gāja.

     [+] [-]

, 2011-12-09 13:10, pirms 12 gadiem
Vispār Kārters arī varētu aiziet. Spēlējis ir pietiekami, nekādu baigo izaugsmi arī vairs nevar gaidīt. Un viņam vēl ar veselību problēmas, tāda Krona slimība.

Un galvenais, ka viņam ir, kur aiziet. Kārters taču ir lidotājs, ieguvis pilota licenci. Varbūt kādreiz iekāpsim lidmašīnā un tur dzirdēsim šādu tekstu: "Good morning ladies and gentleman. Your captain Ali Carter speaking. Welcome to our flight to..."