Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1593, Did:0, useCase: 3

Šodien Mežaparkā notiks „Rīgas pusmaratona” koptreniņš

Ceturtdien, 26. aprīlī, plkst. 19:00 Mežaparkā paredzētais "Nike Riga Run" treniņš notiks sadarbībā ar „Rīgas pusmaratonu”.

Tā mērķis ir palīdzēt sacensību dalībniekiem veikt pēdējos sagatavošanās darbus pirms gaidāmā starta, tāpēc treniņa metodika un slodze būs piemērota, ņemot vērā trīs dienas vēlāk paredzētās sacensības.
A/S „Aldaris” dalībniekus nodrošinās ar „Vichy” dzeramo ūdeni.
Atgādinām, ka ar Rīgas Pusmaratonu 29. aprīlī aizsāksies otrā „Skrien Latvija” sezona, kas apvienos sešas skaistas Latvijas pilsētas - Rīgu, Ventspili, Liepāju, Kuldīgu, Valmieru un Siguldu.

Iepriekšējā pieteikšanās sacensībām ir līdz 26. aprīlim plkst. 24:00 mājas lapā www.rigaspusmaratons.lv

„Rīgas pusmaratona” EXPO laikā 27. un 28. aprīlī no pl:10:00 līdz 22:00 „Sportland” veikalā tirdzniecības centrā „Alfa” varēs pieteikties visi tie, kas nebūs pieteikušies laicīgi.
Tā laikā ikviens, kurš pieteicies dalībai sacensībās, varēs saņemt starta numurus, kā arī aktuālāko informāciju par pasākuma norisi. Lai to izdarītu, nepieciešams uzrādīt personu apliecinošu dokumentu.

Tiekamies šodien Mežaparkā un 29. aprīlī Biķernieku kompleksajā sporta bāzē.

Vai es skriešu Rīgas pusmartonā?

  • 8

  • 4

  • 0