Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1593, Did:0, useCase: 3

Līdz "Sportlat Valmieras maratonam" atlicis vairāk kā mēnesis!

Nedaudz vairāk kā viens mēnesis atlicis līdz 16. septembrim, kad tiks dots starts skriešanas seriāla SKRIEN LATVIJA piektajam posmam SPORTLAT VALMIERAS MARATONAM. Kā katru gadu, arī šogad dalībniekiem tiek piedāvātas dažādas distances: Maratons – 42, 195 km, pusmaratons – 21, 097km, NIKE tautas skrējiens - 6km, Nūjošanas pārgājiens, kā arī bērnu skrējieni - 200m, 400m un 600m.

Mēnesis pirms pasākuma ir laiks, kad norit aktīvākie organizēšanas darbi, tāpēc nemitīgi tiek domāts un strādāts, lai 16. septembris atmiņā paliktu kā pozitīvākais skriešanas pasākums. Kā jau katru gadu, arī šogad SPORTLAT VALMIERAS MARATONS turpina iet savu attīstības gaitu, plānojot pulcēt rekordlielu dalībnieku skaitu un sniegt pozitīvas emocijas visiem pasākuma apmeklētājiem. Sportlat Valmieras maratona sadarbības partneri arī aktīvi iesaistās un plāno dažādas aktivitātes, lai pārsteigtu pasākuma dalībniekus un līdzjutējus.

Organizatori informē, ka skriešanas trases ir palikušas nemainīgas, starta un finiša zona būs Valmieras pilsētas centrā, un distances gluži kā iepriekšējā gadā vīsies pa Valmieras pilsētas ielām. Tās ir interesantas gan profesionāliem sportistiem, gan iesācējiem, jo skrienot vienlaikus ir iespēja apskatīt Valmieras skaistākās vietas. Kartes ir apskatāmas mājas lapā valmieras-maratons.lv

Pērn 2011. gada 18. septembrī Valmieras pilsētā norisinājās Sportlat Valmieras maratons 2011, pulcējot rekordlielu dalībnieku skaitu, kas bija atbraukuši, lai varētu sportot, labi atpūsties un piedalīties sacensībās. Kopējais sacensību dalībnieku skaits sasniedza 2 300.

Pieteikšanās iespējas SPORTLAT VALMIERAS MARATONAM 2012
- interneta mājas lapā www.valmieras-maratons.lv, aizpildot pieteikšanās formu
- interneta mājas lapā www.skrienlatvija.lv, aizpildot pieteikšanās formu
- interneta mājas lapā www.sportlat.lv, aizpildot pieteikšanās formu
- Rīgā: Sportlat birojā – Ganību dambī 25d, Rīga Tālr.:
- visos SPORTLAND veikalos

Kādu distanci es veikšu Sportlat Valmieras maratonā?

  • 4

  • 9

  • 3

  • 0