Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1404, Did:0, useCase: 3

302 sportisti no "Nike Riga Run" treniņiem saņems jūras ceļojumu uz Stokholmu no "Tallink"

Jānis Celmiņš

No 1. līdz 16. septembrim tirdzniecības centra “Riga Plaza” veikalā “Nike” notiks “Nike Riga Run” un “Tallink” kopēji rīkotās akcijas noslēgums. Tā laikā 302 aktīvie treniņu apmeklētāji varēs apmainīt sakrātās uzlīmju kartiņas pret dāvanu karti – apmaksātu jūras ceļojumu uz Stokholmu.

Jūras ceļojumu uz Stokholmu ar “Tallink” varēja saņemt ikviens aktīvs “Nike Riga Run” treniņu dalībnieks. Lai varētu piedalīties akcijā, vajadzēja sakrāt desmit uzlīmes, kuras tika izsniegtas pēc katra treniņa. Kā vēl viens obligāts nosacījums bija reģistrēšanās un dalība “Nike Riga Run” savā izvēlētajā disciplīnā.

“Tallink” īpaši atbalstīja arī “Nike Riga Run” dalībniekus 26. augustā. Par savām disciplīnām uzņēmums izvēlējās bērnu skrējienu un skrituļslidojumu. Tajā pirmo trīs vietu ieguvēji katrā vecuma grupā meiteņu un zēnu konkurencē ieguva jūras ceļojumu uz Stokholmu visai ģimenei. Jauku pārsteigumu saņēma arī projektā “Mazajām sirsniņām” iesaistītās ģimenes, kuras tika sveiktas “Nike Riga Run” atklāšanas ceremonijā. Pateicoties “Tallink”, arī viņi dosies jūras ceļojumā uz Stokholmu.

“Tallink” dāvanu karte ir apmaksāts kruīza ceļojums Rīga – Stokholma – Rīga, 1- 4 pasažieriem vienā B klases kajītē. Ostas nodeva un maksa par degvielas sadārdzinājumu no 12 gadu vecuma par katru pasažieri ir jāsamaksā atsevišķi. Papildus maksa saskaņā ar "Tallink" cenrādi tiek piemērota par ceļošanu augstākas klases kajīte (A, DeLuxe, Suite) un par citiem "Tallink" pakalpojumiem, tai skaitā transportlīdzekļu pārvadāšana, ēdināšana, saunas centra apmeklējums, ekskursija Stokholmā un citiem pakalpojumiem. Saņemtā dāvanu karte jāizmanto no 2012. gada 10. septembra līdz 30. novembrim. To nevar apmainīt pret naudu. Izmantošanas termiņu nevar mainīt vai pagarināt, un vietu skaits ierobežots.

“Nike Riga Run” treniņi notika katru otrdienu un ceturtdienu visos četros sporta veidos. Iespēju saņemt profesionālu treneru un veselības speciālistu padomu izmantoja vairāki simti sportotāju. Lai arī “Nike Riga Run” sacensības jau aizvadītas, skrējēji un rollerslēpotāji turpina uzsākto treniņu darbu katras nedēļas ceturtdienā plkst. 19:00. Tikšanās vieta – pie “Sportland” nomas.

Papildus informācija

“Nike Riga Run” ir lielākais sporta labdarības pasākums Latvijā, kur visi ieņēmumi no dalības maksām tiek novirzīti labdarībai – organizācijas “Ziedot.lv” projektam “Mazajām sirsniņām”. Pasākuma sauklis “Palīdzi skrienot!” vislabāk raksturo “Nike Riga Run” ideju: piedaloties palīdzēt sev, rūpējoties par savu veselību, tajā pašā laikā sniedzot atbalstu bērniem, kam liegts kustību prieks. 2010. gadā “Nike Riga Run” savāca 5 540 latu, sniedzot atbalstu astoņiem bērniem, 2011. gadā – 14 383 lati, kas palīdzēja atgūt veselību 14 bērniem. Šogad 26. augsutā tika savākti 21 922 lati.

Plašāka informācija par “Nike Riga Run” gaidāmo pasākumu ir pieejama interneta vietnē Aktualitātes

Informāciju sagatavoja:
Līga Brakovska
Korporatīvā komunikāciju aģentūra "2C"