Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1404, Did:0, useCase: 3

Rīgas Sporta naktī notiks Nike Riga Run treniņš

Rīgas Sporta naktī notiks Nike Riga Run treniņš
Publicitātes foto

31.maijā jau tradicionāli notiks Rīgas Sporta nakts – pasākums, kura mērķis ir veicināt sporta popularitāti Rīgā, informēt Rīgas iedzīvotājus par sportošanas iespējām pilsētā un sniegt iespēju pašiem klātienē iepazīties ar katra sporta veida specifiku. Pasākuma ietvaros tiks aizvadīts arī sporta labdarības skrējiena Nike Riga Run nakts treniņš.

Rīgas Sporta nakts ietvaros ikviens varēs piedalīties Nike Riga Run treniņā, kas ilgs aptuveni 30 minūtes un tā laikā plānots noskriet 3km.Treniņu vadīs sporta kluba „Veselības fabrika” trenere Marta Kešāne. Pulcēšanās plkst. 23.00 pie Sportland telts Kaļķu ielā, skvērā pie „Mc`Donalds” restorāna. Treniņa sākums plkst. 23.30 pie Brīvības pieminekļa. Katram treniņa apmeklētajam būs pieejams Vichy Vivasport ūdens, kā arī iespēja iegūt papildus uzlīmi akcijai "Apmeklē 15 treniņus, piedalies Nike Riga Run 18. augustā un saņem jūras ceļojumu uz Stokholmu". Vairāk par akciju šeit, kā arī Sportland teltī laikā no plkst. 22.00 līdz 2.00 Nike precei būs atlaides 30-50% apmērā.

Savukārt, sestdien, 1.jūnijā Nike Riga Run komanda piedalīsies ZZ Čempionāta finālā Arēnā Rīga. Pasākumā būs iespējams uzzināt detalizētu informāciju par Nike Riga Run, reģistrēties pasākumam un satikt Swedbank Vāveri Rūdolfu un pīli Otto. Vairāk informācijas par ZZ Čempionātu šeit.

Informāciju sagatavoja:
Maija Lazdiņa,
Sabiedrisko attiecību aģentūras 2C projektu vadītāja

     [+] [-]

, 2013-05-30 21:15, pirms 11 gadiem
Neatbalstu šo pasākumu dēļ to,ka tiek jaukts bioritms.
Laikam treneri nejēdz sporta fizioloģiju