Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1404, Did:0, useCase: 3

„Nike Riga Run 2011” - palīdzēsim skrienot!

Mārcis Martini
Mārcis Martini

Šā gada 28. augustā Mežaparkā notiks labdarības skrējiens “Nike Riga Run 2011”, kurā piedaloties ikviens no mums varēs dot savu iegulījumu fonda Ziedot.lv projektam “Mazajām sirsniņām. Palīdzēsim skrienot!

“Nike Riga Run 2011” dalībniekiem tiks dota iespēja startēt 10 kilometru skrējienā, kas vienlaicīgi būs arī Latvijas čempionāts šosejas skrējienā, 10 kilometru skrituļslidošanā, 10 kilometru nūjošanā un 10 kilometru rollerdslēpošana, kā arī 4x2.5 km stafetes skrējienā, 4x2.5 km stafetes skrējienā skolu komandām, bet bērniem paredzēta atsevišķa skriešanas distance.

Ziedojums dalībai individuālajā distancēs noteikts 5 latu apmērā, savukārt stafetes skrējienā – 10 lati. Pasteidzies, jo maksa tiks paaugstināta no 1.jūlija! Bērniem un skolu stafešu komandām piedalīšanās “Nike Riga Run 2011” ir bez maksas, turklāt ar pasākuma sadarbības partneru – Swedbank un Latvijas Olimpiskās komitejas – gādību skolēniem būs iespēja cīnīties ne tikai par individuālām balvām, bet arī par vērtīgu sporta inventāru savai skolai.

Lai varētu sagatavoties augusta beigās paredzētajām sacensībām, pasākuma rīkotāji aicina ikvienu pievienoties treniņiem, kuri tiek organizēti projekta “Bauda sportot Mežaparkā” ietvaros. Tā ir lieliska iespēja augstas klases profesionāļu vadībā aizvadīt bezmaksas nodarbības skriešanā, nūjošanā, skrituļslidošanā un rollerslēpošanā.

Pieteikšanās “Nike Riga Run 2011” iespējama mājas lapā internetā Nike Riga Run ­ Jaunumi Nāc un piedalies! Ar tavu palīdzību spēsim palīdzēt daudziem no tiem smagi slimajiem bērniem, kuriem tas nepieciešams visvairāk!

     [+] [-]

, 2011-05-26 16:25, pirms 13 gadiem
Es jau pieteicos