Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1404, Did:0, useCase: 3

Sākusies reģistrācija labdarības pasākumam "Nike Riga Run"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Šī gada 26. augustā Mežaparka Lielajā estrādē trešo sezonu pēc kārtas notiks lielākais sporta labdarības pasākums Latvijā - “Nike Riga Run”, kas ir ne tikai iespēja startēt aizraujošās sacensībās, bet arī ar savu dalības maksu sniegt finansiālu palīdzību organizācijas “Ziedot.lv” projektā “Mazajām sirsniņām” iesaistītajiem bērniem.

Reģistrēšanās startam “Nike Riga Run 2012” sākās šodien, to ir iespējams veikt interneta vietnē Nike Riga Run, bet drīzumā reģistrācija būs iespējama arī veikalos “Nike” un “Sportland” visā Latvijā. Piesakoties līdz 30. jūnijam, dalības maksa individuālajās disciplīnās noteikta LVL 5 apmērā, bet stafetes komandām – LVL 10. Dalībnieki, kuri reģistrēsies pasākumam jau līdz 5.februārim, pirmie saņems „Nike Riga Run” kluba kartes, kas nodrošinās īpašus ikmēneša Nike piedāvājumus skriešanas ekipējuma iegādei, kā arī īpašas cenas „Nike Riga Run 2012” oficiālajiem skriešanas T-kreklam, kas pieejami būs sākot no jūnija.

Šī gada “Nike Riga Run 2012” sacensību programma ir paplašināta līdz astoņām disciplīnām, pirmoreiz rīkojot atsevišķas sacensības bērniem skrituļslidošanā. Pārējās septiņas būs ierastās distances – individuālie starti 10 km skriešanā, nūjošanā, skrituļslidošanā un rollerslēpošanā, īpašs skrējiens bērniem, kā arī 4x2.5 km stafete skriešanā komandām un “Swedbank” skolu stafetes skrējiens.

“”Nike Riga Run” ir ilgtermiņa projekts, par kura nepieciešamību mums šaubu nav. Aizvadītajos divos gados tas ir kļuvis par lielāko sporta labdarības pasākumu, kas ļauj arvien vairāk bērniem no “Mazajām sirsniņām” cīnīties par savu veselību. Apziņa, ka pateicoties iepriekšējos gados iegūtajiem līdzekļiem, vairāk kā divdesmit bērnu ir izgājuši ārstniecības vai rehabilitācijas kursus un tāpēc varējuši spert lielu soli pretī veselībai, stiprina mūsu pārliecību, ka ikviena ieguldītā darba stunda ir tā vērta. Mūsu mērķis paliek nemainīgs – sanākt kopā, sportot, piekopjot aktīvu dzīvesveidu parūpēties pašiem par savu veselību un tajā pašā laikā arī palīdzēt citiem. Palīdzēt bērniem, kuru ģimenēm nepieciešams atbalsts bērnu veselības uzlabošanai un stiprināšanai,” sacīja “Sportland” vadītājs Vents Aperāns.

Tāpat kā iepriekšējos divos gados, arī šosezon "Nike Riga Run" organizatori nodrošinās iespēju ikvienam interesentam sagatavoties startam, no pavasara aicinot piedalīties profesionāļu vadītos bezmaksas grupu treniņos Mežaparkā. "Nike Riga Run" treniņos skrējējiem sagatavošanās programmu izstrādās un realizēs rokasgrāmatas autors, fiziskās sagatavotības treneris, šobrīd viens no labākajiem Latvijas vidējo distanču skrējējiem - Jānis Razgalis, kuram asistēs Inese Nagle un Arnis Ozoliņš. Skrituļslidošana būs, kā ierasts, Latvijas labākās šorttrekistes Evitas Krievānes pārziņā, bet rollerslēpotāju treniņus vadīs ilggadējais Latvijas biatlona izlases dalībnieks Kristaps Lībietis. Savukārt nūjotāji gatavosies startam "Nike Riga Run 2012" kopā ar treneri Lindu Andrusu.

“Nike Riga Run” ir vienīgais liela mēroga sporta pasākums Latvijā, kur pilnībā visi ieņēmumi no dalības maksām tiek novirzīti labdarībai – organizācijas “Ziedot.lv” projektam “Mazajām sirsniņām”. Pasākuma sauklis “Palīdzi skrienot!” vislabāk raksturo “Nike Riga Run” ideju: piedaloties palīdzēt sev, rūpējoties par savu veselību, tajā pašā laikā sniedzot atbalstu bērniem, kam liegts kustību prieks. 2010. gadā “Nike Riga Run” savāca 5 540 latu, sniedzot atbalstu astoņiem bērniem, 2011. gadā – 14 383 lati, kas palīdzēja atgūt veselību 14 bērniem.

Plašāka informācija par “Nike Riga Run” gaidāmo pasākumu ir pieejama interneta vietnē Nike Riga Run

  +1 [+] [-]

, 2012-01-26 22:50, pirms 12 gadiem
Ušakov, tu jau piereģistrējies? Gribu ar tevi paskrieties.