Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1404, Did:0, useCase: 3

"Nike Riga Run" piedāvās dažādas izklaides ZZ Čempionāta lielajā finālā

Andrejs Siliņš

"Nike Riga Run" piedāvās dažādas izklaides ZZ Čempionāta lielajā finālā
Foto: Renārs Koris

Sestdien, 26. maijā, Rīgas centrā – Esplanādē – pulcēsies labākās skolēnu komandas, lai sacenstos ZZ Čempionāta lielajā finālā. Pasākumā piedalīsies arī "Nike Riga Run", kas savā teltī piedāvās apmeklētājiem atraktīvas nodarbes un izklaides iespējas. Kā arī ikviens varēs iegādāties "Nike" produkciju ar īpašu atlaidi.

"Nike Riga Run" teltī interesenti varēs iegūt plašu informāciju par 26. augustā Mežaparkā gaidāmo lielāko sporta labdarības pasākumu Latvijā. Būs iespējams reģistrēties startam kādā no astoņām disciplīnām četros sporta veidos un uzzināt aktualitātes par "Bauda sportot Mežaparkā" treniņiem, kas palīdzēs sagatavoties sacensībām. Atsaukt atmiņā pagājušā gada "Nike Riga Run" piedzīvoto palīdzēs izveidotie videoklipi, kas atspoguļos tās dienas notikumus. Apmeklētājiem tiks arī piedāvāts pārbaudīt savas prasmes un salikt "Nike Riga Run" puzli. Iepriekšējos ZZ Čempionāta posmos šī atrakcija ieguva lielu atsaucību skolēnu vidū, kurā iesaistījās gan vecāko klašu skolēni, gan gados jaunākie audzēkņi.

Īpašus paraugdemonstrējumus ZZ Čempionāta lielajam finālam sagatavojuši "Nike Training Club" treneri Ralfs Upmanis, Marta Kešāne un Kristaps Konstantinovs. Viņi bija tie, kuri iepriekšējos ZZ Čempionāta posmos vadīja iesildīšanās vingrinājumus, lai skolēni būtu gatavi gaidāmajiem sportiskajiem uzdevumiem. R. Upmanis apliecināja, ka bijis patiess prieks darboties kopā ar jauniešiem viņu ieinteresētības un atsaucības dēļ:

"Galvenais ir tas, ka skolēni ir kustībā un aktīvi. Arvien mazāka paliek tā sabiedrības daļa, kas ikdienā sporto, nevis tikai kampaņveidā piedalās kādā vērienīgā pasākumā, paskrien, un viss. Šie jaunieši, kuri piedalījās ZZ Čempionātā, nāca jau ar uzkrātu zināšu bāzi. Viņiem nebija jāskaidro, kāpēc ir lietderīgi iesildīties pirms slodzes, kam tas nepieciešams. Šoreiz gan iesildīšanās vairāk bija psiholoģiska, jo ļāva jauniešiem atbrīvoties, tikt vaļā no sacensību stresa. Viņiem ZZ Čempionātā bija jāparāda ne tikai sava varēšana, bet arī māka sastrādāties komandā un pārstāvēt savu skolu. Tā ir papildus atbildība, taču tajā pašā laikā liels prieks, un to varēja redzēt jau iesildīšanās laikā."

ZZ Čempionāta norisē paredzētas ne tikai sacensības skolēnu komandām, bet arī aizraujoša un daudzpusīga programma pasākuma apmeklētājiem. Muzikālus priekšnesumus rādīs tādas grupas kā Musiqq, Triānas Parks, Bū-š un Māra Upmale – Holšteine. Būs arī Radio 101 dīdžeji – Toms Grēviņš, Artis Volfs, Egons Reiters, kā arī DJ Gustavito, DJ Kaspar Kondrat, DJ Rudd un ZZ Alekss. Savu māku rādīs Raivis Vidzis ar savu spēka šovu, un gaidāma arī Latvijas Zelta Talantu uzstāšanās, SMS Čempionāts un citas atrakcijas.

Informāciju sagatavoja
2C Korporatīvās komunikācijas
Konsultante
Līga Brakovska