Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1404, Did:0, useCase: 3

"Nike Riga Run" un "Tallink" akcijas uzlīmju kartītes varēs saņemt vēl tikai līdz 24. jūlijam

Andrejs Siliņš

Lielākais sporta labdarības pasākums "Nike Riga Run" notiks jau pēc aptuveni mēneša, un gatavojoties gaidāmajam startam, arvien lielāku atsaucību gūst iknedēļas treniņi Mežaparkā. Aktīvākie treniņu dalībnieki turpina krāt “Tallink” akcijas uzlīmes, kuras vēlāk varēs apmainīt pret brīvbiļeti jūras ceļojumam uz Stokholmu. Organizatori atgādina, ka vēl tikai līdz 24. jūlija treniņam būs iespēja saņemt uzlīmju kartīti un paspēt sakrāt nepieciešamās 10 uzlīmes, lai iegūtu vērtīgo balvu.

Jūnijā uzsāktā akcija sadarbībā ar “Tallink” dod iespēju ikvienam “Nike Riga Run” reģistrētajam dalībniekam ar aktīvu un regulāru piedalīšos bezmaksas grupu treniņos Mežaparkā nopelnīt biļeti jūras ceļojumam uz Stokholmu. Pēc katra treniņa tiek piešķirta viena uzlīme, kuras kopā jāsakrāj desmit, kā arī jāsasniedz finiša līnija savā distancē 26. augustā “Nike Riga Run” pasākuma ietvaros. Akcijas uzlīmju kartiņu no 1. līdz 16. septembrim varēs apmainīt pret dāvanu karti “Nike” veikalā tirdzniecības centrā “Riga Plaza”.

Dāvanu karte dāvās apmaksātu kruīza ceļojumu Rīga – Stokholma – Rīga vienam līdz četriem pasažieriem vienā B klases kajītē. Dāvanu karte izmantojama no 2012. gada 10. septembra līdz 31. novembrim. To nevar apmainīt pret naudu, kā arī nav iespējams mainīt vai pagarināt izmantošanas termiņu. Ņemot vērā kopējo vietu skaitu reisā, akcijas dalībnieki aicināti savlaicīgi apmainīt uzlīmju kartiņu pret vērtīgo dāvanu. Ostas nodeva un maksa par degvielas sadārdzinājumu par katru pasažieri no 12 gadu vecuma būs jāsamaksā atsevišķi. Tāpat arī papildus maksa saskaņā ar "Tallink" cenrādi tiek piemērota par ceļošanu augstākas klases kajīte (A, DeLuxe, Suite) un par citiem "Tallink" pakalpojumiem, tai skaitā transportlīdzekļu pārvadāšana, ēdināšana, saunas centra apmeklējums, ekskursija Stokholmā un citiem pakalpojumiem.

Lai vēl varētu paspēt sakrāt nepieciešamās desmit uzlīmes, otrdiena, 24. jūlijs, "Nike Riga Run" treniņā būs pēdējā reize, kad varēs saņemt akcijas kartiņu. Kā ierasts, treniņš sāksies plkst. 19:00 pie “Sportland” nomas punkta visos četros sporta veidos – skriešanā, skrituļslidošanā, rollerslēpošanā un nūjošanā.

Treniņus, kas notiek katru otrdienu un ceturtdienu, regulāri apmeklē vairāk nekā divi simti dalībnieku, kuri vēlas izmantot iespēju kvalificētu un profesionālu speciālistu vadībā kārtīgi sagatavoties 26. augustā gaidāmajam “Nike Riga Run”. Darbu ar skrējējiem turpina Jānis Razgalis, kuram palīdz Inese Nagle un Arnis Ozoliņš. Skrituļslidotājus apmāca Evita Krievāne, bet rollerslēpotājus – Kristaps Lībietis. Savukārt Linda Andrusa vada treniņus nūjotājiem, kuri, tāpat kā pārējo trīs sporta veidu piekritēji, kopš jūlija strādā divreiz nedēļā.

“Nike Riga Run” treniņu laikā bērnus iespējams atstāt jauku auklīšu uzraudzībā, bet slāpes pēc fiziskās slodzes var ikviens veldzēt ar “VivaSport” ūdeni, kas treniņa dalībniekiem pieejams bez maksas. Tas pastiprināts ar vitamīniem, kalciju un magniju, kas savukārt palīdz ātri un pilnvērtīgi atjaunoties pēc veiktās fiziskās slodzes.

Informāciju sagatavoja
“Nike Riga Run” pasākumu koordinators
Kaspars Jēkabsons