Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Francijas izlases regbistus tur aizdomās par kaušanos Edinburgas ielās

Juris Miņins
Juris Miņins

Francijas izlases regbistus tur aizdomās par kaušanos Edinburgas ielās
Francijas izlase pirms mača ar Skotiju.
Foto: AFP/Scanpix

Šodien ir kļuvis zināms, ka vairāki Francijas regbija izlases spēlētāji, kuri iepriekšējā nedēļas nogalē piedalījās Sešu nāciju kausa spēlē pret Skotiju, ir tikuši nopratināti saistībā ar kādu incidentu Edinburgas ielās.

Francijas regbija izlase aizvadītajā nedēļas nogalē atradās Skotijas pilsētā Edinburgā, kur "Murrayfield Stadium" arēnā tikās ar vietējo izlasi, aizvadot Sešu nāciju kausa otro spēli. Šajā cīņā viņi zaudēja (26:33), kas bija francūžu otrais zaudējums, taču ar to komandas nelaimes nebeidzās.

Tiek ziņots, ka Edinburgas policija, neļaujot komandai pamest Skotiju, ir nopratinājusi septiņus Francijas izlases regbistus saistībā ar kādu kautiņu, kurš notika pēc spēles, 11. februāra vakarā. Pagaidām gan nav oficiāla paziņojuma par francūžu statusu, taču tiek ziņots, ka regbisti paši ir iesaistījušies dūru cīņā.

Neoficiāli ir arī parādījušās iespējamo kaušļu identitātes un Skotijas likumsargi esot runājuši ar Luī Pikamolu, Arturu Ituriju, Ediju Ben Arusu, kā arī Tediju Tomasu. Jāpiebilst, ka pēdējais no šīs grupas spēlē izcēlās ar diviem piezemējumiem.

Francijas regbija savienība ir atteikusies komentēt šo situāciju.

Kā arī...

- Īrijas izlases pārstāvji ir paziņojuši, ka komandai šajā Sešu nāciju kausa izcīņā nevarēs palīdzēt centrs Robijs Henšovs, kurš mačā pret Itāliju guva savanojumu.

Izmantotie resursi:
Planet Rugby | News, Scores, Results, Features