Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Anglijas izlases aizsargam Vatsonam sezona beigusies

Juris Miņins
Juris Miņins

Anglijas izlases aizsargam Vatsonam sezona beigusies
Entonijs Vatsons
Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas izlases spēlētājam Entonijam Vatsonam Sešu nāciju kausa noslēdzošajā mačā, kurā Anglija piekāpās Īrijai, gūtā savainojuma dēļ šī sezona ir beigusies priekšlaicīgi.

Entonijs Vatsons Sešu nāciju kausa pēdējo maču, kurā Anglija piekāpās Īrijai ar 15:24, pabeidza priekšlaicīgi, jo vienā no epizodēm guva kājas savainojumu. Vēlākajos izmeklējumos tika konstatēts, ka aizsargs ir savainojis Ahileja cīpslu un viņam sezona ir beigusies.

Tas nozīmē, ka 24 gadus vecais regbists ne tikai nevarēs piedalīties jūnijā gaidāmajā Anglijas valstsvienības tūrē pa Dienvidāfrikas Republiku, bet arī nepalīdzēs savam kubam, Bātai, Anglijas Premjerlīgas izšķirošajos mačos.

Bātas komandai dalība Eirokausos gan ir beigusies, taču Anglijas Premjerlīgā, četras spēļu kārtas pirms regulārā turnīra noslēguma, viņi ieņem piekto vietu, no izslēgšanas mačiem, kuros iekļūst četras labākās komandas, atpaliekot tikai vienu punktu.

Kā arī...

- Pēc Īrijas triumfa 2018. gada Sešu nāciju kausā, komandas līdzjutēji sagaidīja vēl dažas priecīgas ziņas, kas saistītas ar komandas sastāvu 2019. gada Pasaules kausam. Līgumus ar Īrijas regbija savienību ir parakstījuši Robs Kērnijs un arī komandas kapteinis Rorijs Bests.

- Jāsaka, ka Mansteras komandai, kas spēlē Pro 14 turnīrā, arī sezonas izskaņa nāk ar bēdīgām ziņām, jo diezgan nopietnus savainojumus ir guvuši Tailers Blejendāls un Dankans Viljamss, kuriem sezona ir beigusies priekšlaicīgi.

- Arī Rīzam Vebam, kurš pārstav Lanelli "Scarlets" un Velsas izlasi, sezona ir beigusies, jo ceļgala savainojums, ko viņš guva velsiešu izlases treniņā, izrādījās pārāk nopietns un ir nepieciešama operācija.

Izmantotie resursi:
Planet Rugby | News, Scores, Results, Features