Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:271, Did:0, useCase: 3

Parhomenko un Kļušenkovs uzvar Latvijas nedzirdīgo šaha čempionātā

Agris Suveizda

Parhomenko un Kļušenkovs uzvar Latvijas nedzirdīgo šaha čempionātā
Foto: Latvijas Nedzirdīgo sporta federācija

LETA. Anastasija Parhomenko un Dmitrijs Kļušenkovs kļuvuši par šomēnes notikušā Latvijas nedzirdīgo šaha čempionāta uzvarētājiem, informē Latvijas Nedzirdīgo sporta federācija (LNSF).

Rīgā notikušajām sacensībām bija pieteikušies 11 spēlētāji. Tika izspēlētas piecas kārtas pēc Šveices sistēmas ar laika kontroli 25 minūtes plus piecas sekundes par gājienu katram dalībniekam.

Individuālajā vērtējumā sieviešu konkurencē labākā bija Anastasija Parhomenko, kura pārspēlē ar laika kontroli trīs minūtēs uzvarēja un ieguva 5,5 punktus, zaudējot tika māsai Margaritai Parhomenko, kura palika otrajā vietā ar 4,5 punktiem. Gunta Vazdiķe ierindojās trešajā vietā ar trīs punktiem.

Vīriešu ieskaitē uzvarēja Dmitrijs Kļušenkovs, otrais bija Jānis Kopmanis un trešajā pozīcijā ierindojās Artis Vazdiķis.

Šajās sacensībās noritēja atlase izlases sastāvā, lai dalībnieki varētu kvalificēties startam otrajam Eiropas nedzirdīgo šaha čempionātam komandām un arī meistarsacīkstēm ātrspēlēs - šie turnīri paredzēti novembrī Turcijā.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/lnsf.lv/po...