Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:271, Did:0, useCase: 3

Anands: "Ja nekļūdītos, nosargātu neizšķirtu"

Jānis Pārums

Anands: "Ja nekļūdītos, nosargātu neizšķirtu"
Višvanatans Anands
Foto: AFP/Scanpix

Pēc astotās partijas cīņā par pasaules čempiona titulu šahā starp esošo čempionu indieti Višvanatanu Anandu un pretendentu bulgāru Veselinu Topalovu (0:1) abi šaha lielmeistari sniedza savus komentārus.

"Man bija iniciatīva visas partijas garumā," sacīja titula pretendents Veselins Topalovs. "Biju drošs, ka izcīnīšu uzvaru, kas arī izdevās."

"Es pieļāvu dažas kļūdas, pēdējo no tām 54. gājienā. Esmu pārliecināts, ka spētu noturēt neizšķirtu, ja nebūtu pieļāvis šo kļūdu. Protams, ka kopumā ar savu sniegumu neesmu apmierināts," par astoto partiju izteicās Višvanatans Anands.

Jāatgādina, ka astotajā partijā, kas notika otrdien, uzvaru, spēlējot ar baltajām figūrām izcīnīja bulgāru šahists Veselins Topalovs, kas tādejādi panāca neizšķirtu kopvērtējumā - 4:4. Paredzētas vēl četras partijas. Ja pēc tām rezultāts būs neizšķirts, šahisti uzvarētāja noskaidrošanai 13. maijā izspēlēs taibreiku.

Izmantotie resursi:
anand-topalov.com

     [+] [-]

, 2010-05-05 01:44, pirms 14 gadiem
cik ilgi iet ta viena partija? laikam nenormali ilgi...ar alinju roka laikam nevaretu skatities

  +1 [+] [-]

, 2010-05-05 02:30, pirms 14 gadiem
Tu būtu sen zem galda!
~5 stundām, daudz ilgāk kā hokeja mačs un bez pārtraukumiem!

     [+] [-]

, 2010-05-05 14:49, pirms 14 gadiem
Ja neviens nekļūdītos, tad visas partijas beigtos neizšķirti