Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:166, Did:0, useCase: 3

Arī vīru finālā ASV pret Brazīliju

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Arī vīru finālā ASV pret Brazīliju
Brazīlijas izlase
Foto: www.fivb.com

Pekinas olimpiskajās spēlēs vīriešu volejbola turnīrā tāpat kā sieviešu turnīrā finālā spēlēs Brazīlija pret ASV. Tas noskaidrojies pēc tam, kad otrajā pusfinālā Brazīlijas izlase četros setos ar 3:1 apspēlēja Itālijas volejbolistus.

Itāļi spēli sāka ļoti veiksmīgi, pirmajā setā uzveicot brazīliešus ar 25:21. Taču Dienvidamerikas kontinenta volejbola meistari pamazām ieskrējās un nākamos trīs setus jau uzvarēja tieši Brazīlijas volejbolisti - 25:18, 25:21 un 25:22.

Atgādinām, ka pirmajā pusfinālā ASV volejbola izlase īstā drāmā ar 3:2 pieveica Krievijas komandu. Līdz ar to svētdien finālā spēlēs ASV un Brazīlija, bet itāļi ar krieviem sadalīs bronzu.

Pekinas olimpiskās spēles, vīru volejbola turnīra pusfināli

ASV - Krievija 3:2
Brazīlija - Itālija 3:1

Saistītais raksts:
Volejbola "trillerī" tomēr pārāki amerikāņi

  +1 [+] [-]

, 2008-08-23 10:52, pirms 16 gadiem
Nu domāju, ka Brazīlija paņems, ASV neizskatas tik pārliecinoši, lai varētu uzvarēt, pēdējās spēlēs arī tikai no 2:2 vai 1:2 lien ārā, kamēr Brazīlijai tik pēdējā spēle bija tāda pagrūtāka, lai gan no 0:1 tik un tā izvilka 3:1 mierīgi.