Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:166, Did:0, useCase: 3

Sadalīti pēdējie medaļu komplekti burāšanā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Sadalīti pēdējie medaļu komplekti burāšanā
Ešavari un Pazs - "Tornado"
klases uzvarētāji
Foto: AP

Šodien Pekinas olimpiskajās spēlēs tika sadalīti pēdējie divi medaļu komplekti burāšanā. "Tornado" klasē uzvarēja spāņi, bet "Star" klasē Lielbritānijas pārstāvji.

"Tornado" klasē risinājās sīva cīņa starp Spānijas burātājiem Fernando Ešavari un Antonu Pazu, kā arī Austrālijas pārstāvjiem Glenu Ešbiju un Derenu Bandoku. Austrālijas burātājiem radās problēmas ar laivu, kā rezultātā Ešavari un Pazs izcīnīja zelta medaļas. Spānijas delegācijai tā jau ir otrā medaļa burāšanas disciplīnās šajā olimpiādē. Bronzu ieguva argentīnieši Lange un Espinjola.

"Star" klasē triumfēja britu sportisti Jans Persijs un Endrū Simpsons, kuriem sacensību noslēgumā 45 punkti. Lielbritānijas burātāji Pekinā kopumā nopelnīja savai valstij sešas olimpiskās medaļas, no tām četras zelta. Sudrabu "Star" klasē ieguva Roberts Šeids un Bruno Prada no Brazīlijas. Trešo vietu ieguva zviedru burātāji Fredriks Lofs un Anderss Ekstroms, kuri ilgu laiku atradās pirmajā vietā.

Burāšana, Tornado, vīrieši

VietaSportistiValsts
1 ECHAVARRI/PAZ Spānija
2 ASHBY/BUNDDOCK Austrālija
3 LANGE/ESPINOLA Argentīna

Burāšana, Star, vīrieši

VietaSportistiValsts
1 PERCY/SIMPSON Lielbritānija
2 PRADA/SCHEIDT Brazīlija
3 LOOF/EKSTROM Zviedrija

Izmantotie resursi:
beijing2008.cn