Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:166, Did:0, useCase: 3

Amerikāņi apmierināti ar uzvaru

Amerikāņi apmierināti ar uzvaru
Lebrons Džeimss, Kobe Braients un Karmelo Entonijs
Foto: AFP

Pēc šodien notikušā Pekinu Olimpisko spēļu basketbola turnīra ceturtdaļfināla mača starp ASV un Austrālijas izlasēm, kur pārliecinoši ar 116:85 uzvarēja ASV, savās pārdomās dalījās uzvarētāju galvenais treneris un spēlētāji.

Pēc spēles ASV izlases galvenais treneris Maiks Križevskis slavēja Austrālijas izlasi: "Uzskatu, ka viņi ir komanda, pret kuru ir visgrūtāk līdz šim bijis spēlēt aizsardzībā. Austrālijai ir diezgan gaiša nākotne. Piemēram, koledžu basketbolā ir programma, kuru var attīstīt un uzskatu, ka Braiens (Gorijans, Austrālijas galvenais treneris - aut.) ir paveicis ko līdzīgu ar Austrālijas izlasi, kas tagad ir lieliska programma. Viņi ir spēks, ar kuru jārēķinās. Mums bija jānospēlē patiešām ļoti labi, lai uzvarētu. Viņi mums izraisīja vairākas problēmas un esmu ļoti laimīgs, ka manis trenētajai Dūkas universitātei nākamajā sezonā koledžu basketbolā nebūs jāspēlē pret "St.Mary" universitāti, jo tur spēlē austrālietis Patriks Milss, kurš ir lielisks aizsargs. Kādu dienu viņš spēlēs NBA un esmu ļoti apmierināts, ka uzvarējām lielisku komandu, kas tieši šobrīd rādīja labāko sniegumu. Tā kā šī bija laba spēle mūsu izpildījumā."

Mača rezultatīvākais spēlētājs Kobe Braients, kurš guva 25 punktus, atzina, ka pēc līdzīgās pirmās ceturtdaļas komanda nesāka uztraukties, bet pieturējās pie spēles plāna un savu plusu izmantošanas. "Šī bija laba spēle. Viņi bija sīksti un spēlēja ļoti sekmīgi, īpaši pirmajā puslaikā. Pirmajā ceturtdaļā viņi paveica labu darbu, bet mēs neuztraucāmies. Zinām, ka viņi ir laba komanda. Mēģinām palikt mierīgi, jo apzinamies, ka mūsu lielākais pluss ir plašais rezervistu soliņš, kas ļauj visas 40 minūtes izdarīt lielu spiedienu uz pretiniekiem un nogurdināt viņus. Ja to paveicam pirmajā ceturtdaļā - labi, ja ceturtajā ceturtdaļā, tad arī labi. Svarīgākais ir tas, kas notiek pašās spēles beigās," tā Braients, kuram arī tika jautāts pret ko viņš vēlētos spēlēt pusfinālā: Argentīnu vai Grieķiju. "Gribam spēlēt pret labākajiem, pret čempioniem, pret komandu, kas uzvarēja iepriekšējo reizi." ASV pusfinālā spēlēs ar Argentīnu, kuri šodien pārspēja Grieķiju.

Savukārt Lebrons Džeimss pēc spēles uzsvēra to, ka lielu lomu ASV izlases panākumos spēlē labāks komandas gars: "Salīdzinājumā ar 2004. gadu, kad piedalījāmies Atēnu Olimpiskajās spēlēs, šī komanda ir labāk veidota, ar labākām personālijām. 2004. gadā mēs nespēlējām labi, tomēr tikām līdz pusfinālam, kas notika galvenokārt pateicoties individuālajai meistarībai. Mums nebija līdera, vienkārši nebija laba komanda. Tagad ir pavisam citādāk." Džeimsam pēcspēles preses konferencē arī tika jautāts, vai čempiontitula izcīnīšana būtu līdz šim viņa lielākais panākums basketbolā, uz ko basketbolists atbildēja apstiprinoši.

Izmantotie resursi:
usabasketball.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Inesis
Slēpts komentārs: Tu saki?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2008-08-20 20:59, pirms 16 gadiem
O~D~B rakstīja: Nu laikam caur sms pasūtijuši dienas joku

da nee-vinji vienkaarshi iereec ka vinjiem vairs nevajag laukumaa atrasties,jo ir jau arii kas labi aizstaaj vinjus

  +6 [+] [-]

, 2008-08-20 20:59, pirms 16 gadiem
karstgalvis rakstīja: ir tak Kidd

mhm, tikko pats atcerējos, mazs prāta aptumšums, atvainojos.

  +6 [+] [-]

, 2008-08-20 20:59, pirms 16 gadiem
kids ir nosaciiti baltais.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: McRELE

  +1 [+] [-]

, 2008-08-20 21:06, pirms 16 gadiem
Pretinieks kam ASV var zaudet nr.1 ir ASV.-sports sakas no galvas.

  -3 [+] [-]

, 2008-08-20 21:08, pirms 16 gadiem
doktorss rakstīja: Pretinieks kam ASV var zaudet nr.1 ir ASV.-sports sakas no galvas.

aizmirsi pieminēt iņ un jaņ
Slēpts komentārs: Drudzis

     [+] [-]

, 2008-08-20 21:26, pirms 16 gadiem
karstgalvis rakstīja: ir tak Kidd

Prinss arī tāds gaišs

  +1 [+] [-]

, 2008-08-20 21:26, pirms 16 gadiem
Amērikāņi vienkārši lupatās atstāja Austrāliešus.

  -3 [+] [-]

, 2008-08-20 21:31, pirms 16 gadiem
Lebrons laikam smejas par visiem ';
Slēpts komentārs: doktorss
Slēpts komentārs: Krokodils

  +7 [+] [-]

, 2008-08-20 21:54, pirms 16 gadiem
doktorss rakstīja: Paris Laksas komandas , paris kartigi sitieni pa rokam siem ASV siltumnicas talantiem /piem. Javtoks/ , un spele var aiziet cita gultne.

Tu kaut vienu NBA spēli ar šīs izlases dalībniekiem esi redzējis?
Lebrons piemēram, tādu javtoku nedz justu nedz pamanītu ... drizāk pašu javtoku pēc kontakta butauts ar savu briļļaino ieročnesēju varēs no grīdas kasīt nost ar špakteles lāpstiņu ...

     [+] [-]

, 2008-08-20 22:35, pirms 16 gadiem
" Džeimsam pēcspēles preses konferencē arī tika jautāts, vai čempiontitula izcīnīšana būtu līdz šim viņa lielākais panākums basketbolā, uz ko basketbolists atbildēja apstiprinoši.

Klau, tie, kas fano bezjēgā par amīšiem, domājams, var ātri vien sarēķināt, cik LJ23 ir 'titulus' izcīnījis - man domāt, apmēram 0.
Kad būs kko izcīnījis, tad runāsim tālāk.

  -3 [+] [-]

, 2008-08-20 22:35, pirms 16 gadiem
Šis pusfināls starp ASV un Argentīnu izvērsīsies ļoti interesants. Protams ka uzvarēs labākais, bet nu esmu par Argentīnu, jo neatbalstu šito komandu. Viņiem tas ir izdevies un ceru ka izdosies atkal, lai LeBrons (LeBronza) var iepazīties ar savu mīļo bronzas medaļu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-21 11:32, pirms 16 gadiem
Kidd ir tīrs baltais varbūt biški iesauļojies jo ir tak vasara no latino ne smakas