Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:166, Did:0, useCase: 3

Sākas play-off lauka hokejā

Sākas play-off lauka hokejā
Ķīnietes svin iekļūšanu pusfinālā
Foto:AFP

Rīt ar pusfināliem un spēlēm par 7.-10.vietu sāksies sieviešu lauka hokeja turnīra izslēgšanas kārta. Pusfinālā iekļuvušas mājinieces ķīnietes, kuras tiksies ar vācietēm, bet otra pusfināla dalībnieces būs Argentīna un Nīderlande.

Ķīnietēm pusfināla cīņā pret Atēnu olimpiskajām čempionēm vācietēm nāksies iztikt bez savas kapteines Ma Jibo, kura saņēmusi vienas spēles diskvalifikāciju. Apakšgrupas spēlē ar Austrāliju (2:2) vairākas Ķīnas spēlētājas tika sodītas par rupjību un Jibo kā kapteinei jāuzņemas atbildības par savas komandas uzvedību. Ķīna apakšgrupā uzvarēja trīs no piecām spēlēm, vēl vienu aizvadīja neizškirti un spēlēs ar vācietēm, kurām par uzvaru vairāk. Ķīna Sidnejā izcīnīja 5.vietu, bet Atēnās 4. - loģisks turpinājums būtu medaļa savu skatītāju priekšā.

Nīderlande, kura apakšgrupā uzvarēja visas piecas spēles ar vārtu attiecību 14:3, pusfinālā eksaminēs Argentīnas lauka hokejistes, kuras arī vēl nav izjutušas zaudējuma rūgtumu - trīs uzvaras un divi neizšķirti. Argentīna bija otrā Sidnejā un trešā Atēnās, un noteikti vēlēsies papildināt medaļu krātuvi. Nīderlandietes par čempionēm kļuva tālajā 1984.gadā Losandželosā, bet turpinājumā tikai vienu reizi (1992. Barselonā) palikušas bez medaļas.

Pekinas olimpiskās spēles

Lauka hokejs, dāmas. Pusfināli
Ķīna-Vācija
Nīderlande-Argentīna

Spēle par 7.vietu
Spānija-ASV

Spēle par 9.vietu
Dienvidkoreja-Japāna

Fināls, spēlē par bronzu, kā arī spēles par 5. un 11.vietu olimpiādē plānotas 22.augustā.

Izmantotie resursi:
beijing2008.cn